Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Astma a chronický kašel – přípravky a byliny tradiční čínské medicíny
Zahlenění, kašel a zhoršené dýchání může přerůst v chronický kašel a v astma, které lze pomocí čínské medicíny eliminovat. Na přípravky TČM se specializuje firma Bylinky Ludmila Pavlíková Ostrava.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Bohatý výběr květin a drobných dárků pro učitele – poděkování nejen na konci školního roku
Bohatý výběr vázaných i hrnkových květin a drobných dárků pro učitele vhodných jako poděkování na konci školního roku nebo ke dni učitelů má pro okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zákusky a cukrovinky - vše vlastní výroba, možnost i na objednání a oslavy
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna v centru Opavy, kde si můžete vybrat z velkého množství domcích zákusků a cukrovinek. Vše je vlastní výroby s možností objednání na různé oslavy.
Kavárna Dolce Vita Opava
Šroubovací a navařovací body, háky a oka od špičkových výrobců – prodej, E-shop
Šroubovací, navařovací, pevné a otočné body, háky a oka k navaření a našroubování – výrobky od špičkových výrobců prodává na E-shopu společnost Pavlínek s.r.o.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Kontejner, kompostér z roštů, skladovací boxy - dodávka, prodej
Využijte roštových kontejnerů od společnosti Kytulava s.r.o., které jsou upraveny žárovým pozinkováním a tak Vám vydrží spoustu let. A mimo jiné získáte navíc 7 let záruky.
Lis na PET láhve ECOPRESS - k lisování všech typů plastových láhví
Lis na PET láhve ECOPRESS můžete nyní zakoupit jednoduše u firmy KOVONA SYSTEM, a.s., která se specializuje na výrobu kovových produktů. Lis je vhodný k lisování všech typů plastových láhví.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen Ostrava - instalace, prodej
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen a jejich instalaci i prodej zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je jejich vybraným dodavatelem.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Prodej rozlévaných olejů v sudovém balení – nejen pro autoservisy a strojírenské firmy
Bohatý výběr značkových rozlévaných olejů v balení po sudech vhodných pro autoservisy, zemědělské, strojírenské a další firmy má ve svém sortimentu společnost OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Pracovní i výstražné vesty, kalhoty, košile, trička - nová letní kolekce pracovních oděvů
Společnost Industrial Starter Czech s.r.o. pro Vás připravila novou letní kolekci pracovních oděvů a obuvi, které využijete také při volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Praní, pronájem, úpravy a komplexní čistění pracovních oděvů
Praní, úpravy a pronájem pracovních oděvů Vám zajistí Prádelna Šopík s.r.o. Jako průmyslová prádelna fungující od roku 1992 poskytujeme profesionální čistění a pronájem pracovních oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Novinka - Automat na zelí - čerstvé kysané zelí za bezkonkurenční cenu
Automat na zelí jako novinku zavedlo Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice. Najdete ho vedle mlékomatu před kravínem v Nižních Lhotách v okrese Frýdek-Místek. Zdravé kysané zelí za skvělou cenu.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Zahradní keramika, keramické nádoby, misky - ruční výroba na přání zákazníka
Užitnou i okrasnou zahradní keramiku, keramické nádoby a misky si objednejte z dílny Věry Heleny Svobodové z Ostravy- na přání Vám vyrobí jakýkoliv okrasný předmět, pro oživení Vaší zahrady.
Otevírání bytů, opravy, montáže Ostrava a okolí
Specialistou na otevírání zabouchnutých dveří u bytů i automobilů je společnost Karla Bartoše v Ostravě s dlouholetou zkušeností. Otevíráme zabouchnuté dveře bez jejich poškození.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Skládací paletové nástavce a ohrádky ELMO - výroba a prodej
VPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která nabízí skládací nástavce a ohrádky ELMO, jejich výrobu i prodej nejen pro zákazníky z Opavy, ale také Ostravy a Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Servis, dodávka a prodej variabilních roštových kontejnerů a kompostérů
Kytulava s.r.o. v Ostravě se zabývá servisem, dodávkou a prodejem roštových kontejnerů a kompostérů. Tyto kontejnery mají celou řadu využití, lze je libovolně přemístit, kam zrovna potřebujete.
Výroba - ochranné měchy, manžety, rukávce na hydraulické válce
Společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě se specializuje na výrobu ochranných měchů, manžet a rukávců na hydraulické válce, které jsou odolné proti vlhku, prachu a vysokým teplotám.
KARPJAK
Pratelné spodní prádlo pro ženy a muže - diskrétní pomoc při inkontinenci
Diskrétní pomoc při inkontinenci Vám zajistí spolehlivé absorpční inkontinenční pomůcky - pratelné spodní prádlo pro ženy a muže. Velký výběr najdete na eshopu ABENA.
ABENA
Přezutí a opravy pneumatik na počkání - pneuservis pro nákladní i osobní vozidla
Pokud hledáte pneuservis pro nákladní i osobní vozidla, pak navštivte firmu CN SERVIS, spol. s.r.o. v Ostravě, kde Vám přezují a opraví pneumatiky na počkání.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Prodej odborných publikací, knih, tiskopisů a příruček pro elektrotechniky
Institut vzdělávání a informací BAEL poskytuje prodej odborných knih, tiskopisů, příruček a další odborné publikace pro elektrotechniky. Zakoupit je můžete na e-shopu nebo přímo na provozovně
BAEL Jindřich Babarík
Ochranné přilby, brýle, sluchátka – velkoobchod ochrana hlavy, zraku, sluchu
Ochrana při práci začíná na hlavě. Ochranné přilby, brýle, sluchátka a další můžete vybírat ve velkoobchodě firmy Industrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě. Nepodceňujte ochranu hlavy, zraku a sluchu.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Dřevěné palety pro skladování a přepravu zboží, europalety - výkup a prodej
Firma VPS J&M s.r.o. vykupuje použité palety v Bruntále a okolí, vyrábí a prodává dřevěné či atypické palety a bedny pro skladování a přepravu zboží.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup