Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Značkové oleje ve 200 litrových sudech nebo 20 litrových kanystrech
Kvalitní značkové oleje v ekonomicky výhodných 200 litrových plastových sudech nebo 20 litrových kanystrech prodává firma firma OLEJSPOL.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Výroba na zakázku - klece, přepravky, kovové palety
Firma CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy vyrábí kovové palety, přepravky, koše, klece i vozíky pro přepravu dílů a další manipulační techniku na zakázku dle požadavků zákazníka.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Pracovní pomůcky pro spolehlivou ochranu sluchu, zraku, hlavy a celého těla
Pracovní pomůcky, které spolehlivě ochrání vaše zaměstnance a jejich sluch, zrak, hlavu i celé tělo dodává společnost HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Kvalitní výroba spolehlivého hřebenového těsnění
MACH-TĚSNĚNÍ, spol. s r.o. z Ostravy je specializovanou firmou v oblasti průmyslového těsnění. Pro vysokotlaké a tepelně namáhané spoje vyrábí firma hřebenové těsnění, které jsou spolehlivá a účinná.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Výroba a prodej podlahových, fotoluminiscenčních a reflexních pásek, značení schodů
Spolehlivý prodejce i výrobce bezpečnostního značení pro různá pracoviště je společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově. – například podlahové, fotoluminiscenční a reflexní pásky a další značení.
KRIŽAN, s.r.o.
Gratulační kytice pro různé příležitosti – skvělý způsob vyjádření poděkování, uznání nebo podpory
Květinová dílna Anděl v Opavě na vaše přání uváže gratulační kytici pro různé příležitosti. Podtrhněte gratulaci k narozeninám, svatbě, promoci nebo jiné události vhodnou gratulační kyticí.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Maso na gril na letní párty či oslavy -  grilované krůty, kuřata nebo bezkonkurenční sele
U někoho právě začíná grilovací sezóna u někoho už jede v plném proudu. Výborné maso na gril na pořádnou grilovačku či oslavu Vám v prvotřídní kvalitě vyrábí Řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů - stretch, nepromokavé, výstražné oblečení
Pokud sháníte pohodlné pracovní oblečení, nakupujte u firmy Indurstrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě, která prodává široký výběr oblečení - výstražné, stretch, nepromokavé a další pracovní oděvy.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Loupané brambory, polotovary z brambor pro gastro zařízení - vakuově balené, rozvoz
Velkoobchodní prodej vakuově balených loupaných brambor a jejich polotovarů pro gastro zařízení zajišťuje společnost Dunaj-Ostrava CZ s.r.o. poskytující také rozvoz v okolí Ostravy, Olomouce a Brna.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Renovace a oprava starožitných hodinek PRIM, OMEGA – rychle a za rozumnou cenu
Opravujeme staré, starožitné, zděděné či podarované vintage hodinky Prim, Omega, Poljot, Longiness. Renovace provádíme rychle a za rozumnou cenu.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Prodej nejoblíbenější stavebnice LEGO a další stolní hry - E-shop
Velký výběr oblíbených stavebnic LEGO s tématikou Star Wars, Disney Princess a s dalšími hrdiny najdete na našem E-shopu MT ELEKTRO a vyzvednout si můžete osobně na prodejně MADA servis v Havířově.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Vynikající domácí koláčky, dorty, zákusky a cukroví - cukrářské výrobky k objednání
Ochutnejte cukrářské výrobky od Restaurace a cukrárny TERASA z Opavy a nebudete litovat. Objednat si u nás můžete vynikající domácí koláčky, dorty, zákusky, cukroví a jiné pochutiny.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Přírodní veganská mýdla ručně vyráběná na našem eshopu
Eshop MáDokonalost v Ostravě vyrábí přírodní mýdla. Jsou ručně vyráběná, jejich složení je čistě veganské, obsahují vyživující látky. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Vychutnejte si chuť pečeného selátka nebo vepřového kolena – naložené a předpečené
Vychutnejte si kvalitní chuť pečeného selátka či vepřového kolena vlastní výroby, které zakoupíte naložené nebo předpečené v řeznictví Lukáš Gebauer, dostupné pro zákazníky z okolí Opavy a Krnova.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Pronájem, servis, instalace dopravního značení, značek
PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Prodává, pronajímá, provádí servis a instalaci dopravních značek.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Výroba kovového RTJ a čočkového těsnění na míru
Na výrobu kovového těsnění se specializuje MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o. z Ostravy. Kovové těsnění RTJ a čočkové těsnění se používají pro utěsnění vysokotlakých a vysokoteplotních spojů.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Textilní galanterie, látky, kreativní potřeby, korálky, dekorace, bižuterie, módní doplňky, internetový obchod, e-shop
Prima Obchod s.r.o. je internetový obchod, který nabízí široký sortiment textilní galanterie, látek, kreativních potřeb, korálků, dekorací, bižuterie a módních doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Prodej a distribuce zeleninových polotovarů - celer, cibule, mrkev, červená řepa, petržel
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. z Ostravy je specialistou na výrobu, prodej a distribuci zeleninových polotovarů, které jsou vakuově balené. Rozvoz zajišťuje v Moravskoslezském i Olomouckém kraji
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Zábava pro malé i velké – interaktivní hračky, společenské hry a stavebnice na e-shopu
Dětské interaktivní hračky pro děti, společenské deskové i karetní hry a stavebnice pro malé i velké objednávejte na e-shopu MT ELEKTRO s možností osobního odběru na prodejně MADA servis v Havířově.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Vysoce účinný kolagenový nápoj s kyselinou hyaluronovou pro krásnou pleť
Eshop Rosque prodává vysoce účinný kolagenový nápoj pro zlepšení kvality Vašich vlasů, nehtů a pleti. Ve složení je kyselina hyaluronová, která má omlazující účinky na pleť. Doprava zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Prodej pletiva – pozinkované nezapletené pletivo, poplastované pletivo s napínacím drátem
Kvalitní a cenově dostupné pletivo pro vaši zahradu, pozemek nebo průmyslovou halu, zakoupíte v okolí Nového Jičína v prodejně hutního materiálu FEGIP.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Speciální obuv pro diabetiky  -  výroba ortopedických a protetických pomůcek
Společnost Ergona Opava s.r.o. se specializuje na ortopedickou obuv, která je vhodná pro lidi s cukrovkou. Diabetická obuv je vyráběná podle posledních poznatků biomechaniky chůze.
Ergona Opava s.r.o.
Kvalitní těsnění - prodej gufer, manžet, stíracích kroužků, těsnění a o-kroužků v různých materiálech
Prodej kvalitního těsnění v různém provedení, materiálech a pro široké použití Vám poskytne AGROZEM Opava s.r.o., na prodej máme široký výběr gufer, manžet, stíracích kroužků, těsnění a o-kroužků.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava