Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Kvalitní a odolné pletivo  na ploty, zahrady a stavbu obor - široký výběr skladem
Vyberte si pletivo u firmy GAVENDA s.r.o. z Opavy, která nabízí širokou nabídku pletiva, které využijete zejména na ploty, branky a stavbu obor.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Výměna, přestavba, oprava vložek pro bytové, panelové domy - zachování původního klíče
Výměnu, přestavbu i opravu vložek pro bytové či panelové domy tak, aby byly zachovány původní klíče zajišťuje zámečnictví Karla Bartoše se sídlem v Ostravě.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Chov ušlechtilého skotu plemene Wagyu na farmě a následný prodej vakuově baleného masa
Chovem ušlechtilého výkrmného skotu plemene Wagyu a následným prodejem vakuově baleného, výborného masa v BIO kvalitě, se zabývají na Farmě Jestřábí ve Fulneku, v okrese Nový Jičín.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Koncentrované odmašťovače a čističe, které Vás zbaví i velmi zanesených nečistot
Výrobky společnosti Faren jsou ekologické chemikálie s širokým rozsahem výroby. Na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě naleznete koncentrované odmašťovače a čističe i pro silně zanesené plochy.
KVP servis s.r.o.
Sestavte si svůj vlastní fotokalendář ze svých fotek online a potěšte své blízké
Sestavte si fotokalendář z vlastních fotek online na webu tiskárny Kleinwächter holding s.r.o., která sídlí ve Frýdku-Místku. Skvělý dárek pro Vaše blízké zasíláme poštou na jakoukoliv adresu.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Velkoobchodní prodej hortenzií - Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolistá
Bohatý výběr různých druhů hortenzií včetně Hydrangea macrophylla neboli hortenzie velkolisté má k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s.r.o. z Opavy.
Prodej kvalitní mouky na vánoční cukroví za nízké ceny
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků jako je kvalitní mouka, kterou prodává za nízké ceny a je vhodná také na vánoční cukroví.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Bezlepkové uzeniny, salámy, klobásy a další masné výrobky pro celiaky vlastní výroby
Řeznictví Lukáše Gebauera z Otic Vám poskytuje masné výrobky a polotovary z čerstvého masa vlastní výroby. Pro celiaky máme bezlepkové salámy, klobásy a další výrobky-
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Smuteční květinová aranžmá včetně dopravy a instalace smutečních květinových vazeb
Květinovou výzdobu smutečních obřadů a pohřbů zajistí v okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl. Připravíme smuteční květinové vazby a aranžmá včetně jejich dopravy a instalace na místo pohřbu.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Chutné a dietní pštrosí maso neobsahuje cholesterol, prodej i peří a vajec na farmě
Chovem pštrosů a následným prodejem masa, vajec a peří se zabývá Farma Jestřábí ve Fulneku v okrese Nový Jičín. Maso je vysoce dietní obsahuje dostatek proteinu a bílkovin, bez cholesterolu.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Bohatý výběr hortenzií latnatých, velkolistých a stromečkovitých – velkoobchodní prodej květin
Hortenzie latnaté neboli Hydrangea paniculata, velkolisté Hydrangea macrophylla a stromečkovité či jiné květiny má ve svém sortimentu k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s. r. o. z Opavy.
Velkoobchod se značkovými lihovinami a destiláty – kvalitní rumy, vodky, giny a whisky
Na velkoobchodní prodej značkových lihovin a destilátu s nejkvalitnějšími rumy, giny, whisky a vodkami se zaměřuje společnost L & M nápoje s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
L & M nápoje s.r.o.
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Květinová výzdoba, kytice a jarní vazby květin – dekorace nejen na Velikonoce
Jarní věnce, květiny, kytice a květinovou výzdobu a dekorace nejen na Velikonoce připravují podle přání svých zákazníků floristky pro široké okolí Opavy a Kravař z Květinové dílny Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Výroba a prodej hořčík - obsahující B6, vápník, zinek, vitamín C
Výrobou a prodejem hořčíku s vitamíny B6, vápníkem, zinkem i vitamínem C se zabývá společnost Galenická laboratoř Ostrava jako tradiční výrobce potravinových doplňků již od roku 1993.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Pneuservis s osobním přístupem - seřízení, geometrie i uskladnění pneumatik
Pneuservis RM ALT s.r.o. působící v Ostravě Vítkovicích a Mariánských horách zajišťuje nejen seřízení a geometrii kol ale i uskladnění pneumatik.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Nerezový lankový systém pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony - do interiéru i exteriéru
Prodejem nerezových lankových systémů pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony aj. vhodných do interiéru i exteriéru se zabývá společnost Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Léčba a prevence boreliózy pomocí bylinek a tradiční čínské medicíny – štětka soukenická
Bylinky, které si umí poradit s boreliózou, například štětka soukenická v podobě kapek nebo tinktury, a byliny tradiční čínské medicíny naleznete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková nebo na e-shopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Výroba a prodej fotoluminiscenčního značení, jako jsou tabulky, štítky, cedule a pásky
Prodej a výrobu fotoluminiscenčního značení zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se zaměřuje na kompletní bezpečnostní značení. Na eshopu najdete tabulky, štítky, cedule, pásky a podlahové značky.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej klíčů, zámků, autoklíčů s osobním přístupem pro spokojené zákazníky
Naše firma Karel Bartoš si vždy zakládala na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se, aby každý z našich zákazníků byl spokojen a měl pocit, že jeho problém je vyřešen.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Automatické bezdotykové dávkovače mýdla a dezinfekce pro účinnou a pohodlnou hygienu rukou
Správné dávkování tekutého mýdla nebo dezinfekce bez přímého kontaktu rukou s dávkovačem Vám umožní bezdotykové automatické dávkovače od firmy ZENCO Corp. a.s.
Výroba léčiv, vitamínů, potravinových doplňků, veterinárních přípravků Ostrava
Výrobou a prodejem léčiv, potravinových doplňků, veterinárních přípravků i kosmetiky se zabývá Galenická laboratoř Ostrava. Za výhodné ceny prodává doplňky stravy - hořčík, vápník, zinek, vitamín C.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Přípravky proti klíšťatům a na odčervení pro Vaše kočky a psy - obojky, tablety, kapky
Lékárna Bazalka z Ostravy prodává přípravky proti klíšťatům a na odčervení mazlíčků. Vyberte si z širokého sortimentu obojků, pipet, tablet, kapek do očí i uší pro psa i kočku. Ochraňte své mazlíčky.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky