Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Emerald Bay - luxusní americký krém do solária za výhodnou cenu
Luxusní americký krém značky Emerald Bay určený do solária, můžete nyní zakoupit za skvělou cenu 290 Kč v Solárním studiu SD Sun s.r.o. ve Frýdku Místku.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Bílé a červené krouhané zelí, čínské zelí i kapusta - pro restaurace, jídelny i školy
Bílé a červené krouhané zelí, čínské zelí i kapustu pro restaurace, jídelny a školy dodává v Ostravě i Olomouci společnost DUNAJ – Ostrava CZ s.r.o. Zeleninu vyrábí z kvalitních a čerstvých surovin.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Grilované a pečené speciality - chutná a šťavnatá kolena a žebra vlastní výroby
Chutné a šťavnaté speciality z masa Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic poblíž Opavy. Vyrábíme pro Vás různé pečené a grilované speciality, ať už jde o žebra, kolena či šunku od kosti.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Zdravé čínské houby Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki, posílení imunity – eshop
Zdravé čínské houby k posílení imunity jako například Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki a spoustu dalších můžete zakoupit na eshopu firmy Bylinky Ludmila Pavlíková nebo v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Výkup hodinek, hodinky Prim - Opava, Kravaře
Jsem sběratel hodinek a staré mechanické (natahovací) hodinky v jakemkoliv stavu vykupuji - i nefunkční - ty použiji na náhradní díly. Volejte 723000350
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Jalovcová masážní mast na bolesti kloubů, svalů, páteře i otoky - eshop
Na bolesti kloubů, svalů, páteře i řešení problémů s otoky pro vás vyrobila společnost Galenická laboratoř Ostrava jalovcovou masážní mast, kterou můžete zakoupit v lékárnách nebo na našem eshopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Tréninkové kalhotky, trénovací plínky BAMBO - ušetří námahu dětem i maminkám
Tréninkové kalhotky, trénovací plínky BAMBO pro děti, které vám nabízíme ve společnosti Abena, oceníte zejména v době, kdy se dítě učí chodit na nočník. Ušetří námahu dětem i maminkám.
ABENA
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty odolné proti větru a vodě
Pro práci venku potřebujete kvalitní oděv, ve kterém Vám v chladných měsících nebude zima. Vyberte si z katalogu firmy Industrial Starter Czech s.r.o. zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Antioxidant spirulina s aminokyselinami na podporu imunity
Galenická laboratoř v Ostravě vyrábí a dodává antioxidant Spirulinu. Obsahuje aminokyseliny potřebné pro tvorbu oxidu dusnatého NO. Podpořte imunitu a vitalitu touto superpotravinou.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Účinné magnesium v chelátové formě s vysokou vstřebatelností
Naše tělo potřebuje pro správné fungování těla hořčík. ROSQUE Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý, což je chelátová forma hořčíku, která má vysokou vstřebatelnost. U nás máte dopravu zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Vlastní výroba, prodej masných výrobků a uzenin - řeznictví a uzenářství
Řeznictví Lukáš Gebauer zajišťuje vlastní výrobu a prodej masných výrobků. Můžete si hojně vybrat z čerstvého masa, před připravených polotovarů nebo jiných tepelně zpracovaných produktů.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Radost i štěstí přinese keramický andílek na svíčku nebo kovový anděl svícen
Keramický andílek na svíčku, kovový anděl svícen i strážní andělé přinesou radost jako milý dárek k narozeninám nebo jen jako pozornost pro štěstí. Vybírat můžete na E-shopu Fajnkrámek.cz.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Dopravní zařízení pro provizorní značení - instalace, pronájem
Dopravní zařízení pro provizorní značení, jeho instalaci a pronájem realizuje společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na dopravní značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany – smuteční vazba dle přání zákazníků
Komplexní služby smuteční floristiky a různých vazeb jako jsou pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany v různorodých provedeních zajišťuje Květinová dílna Anděl z Opavy.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Výkup starožitných hodinek Prim, Omega, Longines včetně příslušenství - odhad ceny zdarma
Jsem sběratel starožitných hodinek a rád od Vás odkoupím nevyužité hodinky Prim, Omega a Longines včetně příslušenství. Přijedu za Vámi v Opavě, Ostravě a poskytnu odhad ceny zdarma.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Potravinový doplněk na snížení váhy, mějte pod kontrolou svou váhu
Doplněk stravy na snížení váhy s názvem MOROSIL vyrábí a prodává na svém eshopu Galenická laboratoř Ostrava. Zakupte si přípravek na podporu metabolismu tuků a mějte pod kontrolou svou hmotnost.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Eshop - veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze rostlinné složky
Eshop MáDokonalost nabízí veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze látky rostlinného původu. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete z nabídky dámských, pánských i unisex parfémů.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Šití krycích plachet na míru - k zakrytí haly, přístřešku, bazénu, zahradního nábytku
Šití krycích plachet na míru zajišťuje společnost Karpjak, která sídlí v Ostravě. Plachty můžete využít k zakrytí hal, přístřešků, bazénů i zahradního nábytku.
KARPJAK
Neparfémované jednorázové vlhčené mycí žínky pro osobní hygienu těla bez použití vody a mýdla
Neparfémované jednorázové vlhčené mycí žínky, které jsou ideální pro mytí těla bez použití vody a mýdla najdete na eshopu ABENA.CZ.
ABENA