Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Zelenina pro gastro zařízení - loupaná, čištěná mrkev, cibule, petržel, červená řepa
Zeleninu pro gastro zařízení, která už je oloupaná a očištěná - mrkev, cibule, petržel, řepa, zajišťuje firma Dunaj - Ostrava CZ s.r.o., která ji vyrábí a prodává v okolí Ostravy, Olomouce a Brna.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Regenerační jalovcový masážní olej mandlový na bolest svalů a kloubů – e-shop
Společnost Galenická laboratoř v Ostravě pro Vás vyvinula regenerační jalovcový masážní olej mandlový GLO pro uvolnění při bolestech svalů a kloubů. Naleznete na našem E-shopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Pomozte Vašim dětem na zvětšené mandle přírodními a účinnými přípravky
Bylinky Ludmily Pavlíkové mají na eshopu a prodejně v Ostravě přírodní přípravky na zvětšené mandle u dětí. V nabídce máme nejen přípravky tradiční čínské medicíny. Objednejte se na diagnostiku.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Ekologická výroba přepravních obalů na pivo a nápoje na míru - dlouhá životnost!
Návrhem a výrobou přepravky na pivo či nápoje se zabývá firma Schoeller Allibert. Objednejte si skvěle vypadající pivní či nápojové přepravky, které zlepší manipulaci, navíc s dlouhodobou životností.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Transparentní fólie z měkčeného PVC – ochrana pro dům, zahradu i garáž
Pokud potřebujete zakrytí či zástěnu Vaší pergoly, garáže nebo jiných prostor, vyzkoušejte průhledné transparentní fólie z měkčeného PVC od společnosti Portaflex s.r.o. působící nejen v Ostravě.
Portaflex s.r.o.
Rosque Complex - přípravek pro podporu vlasů, nehtů a pleť s dopravou zdarma
Rosque Complex je komplexní přírodní přípravek na vlasy, nehty, pleť, který zakoupíte na eshopu Rosque z Ostravy. Pleť hydratuje, má pozitivní vliv na třepící se nehty, mastné vlasy. Doprava zdarma!
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Značkové motorové, převodové i průmyslové oleje v cenově výhodných sudových baleních
Nečekejte a objednejte si ještě dnes motorové, převodové a průmyslové oleje v sudech od firmy OLEJSPOL. Uvidíte, že budete spokojeni s kvalitou, cenou, dopravou i servisem.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Výborná pramenitá voda  v barelech od výrobce pocházející přímo z podhůří Beskyd
Výrobou, distribucí i rozvozem pramenité vody v barelech, která pochází z podhůří slezské části Beskyd, se zabývá společnost KONCZANKA CZ s.r.o. v celém Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji.
KONCZANKA CZ s.r.o.
Dovoz kvalitní hlíny a zeminy na zahradu i pro stavební účely
Základem každého úspěšného stavebního projektu je kvalitní zemina, a právě dovoz hlíny a zeminy je jednou z činností firmy POMP Vlaštovičky s.r.o.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Pracovní oděvy vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu a ohrožením života – kyselinovzdorné a nehořlavé
Prodej pracovních oděvů, které jsou kyselinovzdorné a nehořlavé, tedy vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu a ohrožením života, zajišťuje společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Kotníková pracovní obuv, polobotky, farmářky i holínky - výroba a prodej
Výrobou a prodejem kotníkové pracovní obuvi, polobotek, farmářek i holinek se specializuje společnost Hydrospor s.r.o v Ostravě. Díky jejich botám se budou Vaše nohy cítit pohodlně a bezpečně.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Svěží velikonoční květinová výzdoba a dekorace
Přijďte do Květinové dílny Anděl v Opavě a objevte kouzlo velikonočních květinových aranžmá, které přináší radost a krásu do našich domovů.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Sběratelské hodinky Prim Sport, Potápěč, Spartak - odhad ceny dle katalogu zdarma
Sbírám staré hodinky Prim Sport, Potápěč, Diplomat, Spartak a jiné typy např. Automatic, Diplomat a Orlík. Předměty vykupuji v Opavě, Ostravě a odhad ceny provádím zdarma dle katalogu.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Prodej solární kosmetiky s ošetřujícími látkami za bezkonkurenční ceny
Pokud navštěvujete solárium, neměli byste zapomínat na kosmetiku k tomu určenou. Solární studio Na Hluboké ve Frýdku-Místku má pro Vás luxusní americké a švýcarské krémy za výbornou cenu.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Bohatý výběr chlebíčků, baget a obložených housek – výborná chuť z kvalitních surovin
Bohatý výběr různých druhů chlebíčků, baget, obložených housek a kanapek z kvalitních surovin a s výbornou chutí dodává pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Profesionální zajištění instalace dopravních značek a signalizačního zařízení
Společnost Proznak-dopravní značení s.r.o. je specialistou v dopravním značení a zajišťuje odbornou instalaci veškerých dopravních značek, omezení a signalizačního zařízení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kouřoviny a kouřovody s příslušenstvím - komínové roury a kolena ke kamnům
Společnost KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. se sídlem v Radkově poblíž Opavy Vám ve svém sortimentu nabízí kouřovody s příslušenstvím, kde nechbí komínové roury i kouřové kolena ke kamnům a mnoho dalšího.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Ekologické oleje pro kráčející bagry – kvalitní oleje pro práce na vodních dílech i tocích
Ekologické a biologicky rozložitelné oleje pro kráčející bagry vhodné nejen pro práci na vodních dílech a tocích nejen pro okolí Opavy a Ostravy má ve svém bohatém sortimentu společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Zakupte šamanské, čistící a čakrové svíce z palmového vosku z obnovitelných zdrojů
Bylinky Ludmila Pavlíková na prodejně v Ostravě a na eshopu nabízí svíčky Lumio palmového vosku. Vyberte si šamanské, čistící, čakrové, harmonizační, energetické a duchovní svíčky.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Zakupte na eshopu reflexní, nehořlavé pracovní oděvy značek PORTWEST a Fristads
Eshop Bergersafety poskytuje široký výběr pracovních oděvů od renomovaných značek jako jsou PORTWEST a Fristads. Zakupte reflexní, nehořlavé pracovní oděvy pro bezpečnost Vašich pracovníků.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Výborné mini zákusky z poctivých surovin – Pavlova, různé tartaletky a cupcaky
Na poctivou výrobu mini zákusků z kvalitních surovin jako je Pavlova, jahodové a ovocné tartaletky a cupcaky se zaměřuje pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň