Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Pronájem, půjčovna kvalitních dopravních značek a výstražných systémů
Společnost PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje pronájem dopravních značek, výstražných systémů a ostatních bezpečnostních prvků.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Velký výběr lepících pásek se všestranným využitím najdete u nás na eshopu a prodejně
Dopler Studio, distributor lepících pásek značky ©tesa, nabízí na své prodejně v Ostravě i na eshopu kvalitní maskovací, fasádní, oboustranné, textilní či podlahové pásky. Velký výběr, široké využití.
Dopler Studio Barvy, laky
Grilované a pečené selata a kýty - chutné masné výrobky od kvalitního řeznictví a uzenářství
Firma Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic u Opavy pro Vás ručně vyrábí pečené, uzené kýty a selátka, šunková kolena a další chutné masné výrobky, na kterých si pochutná celá rodina.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kompletní svatební servis – kytice, výzdoba, svatební brány, květiny pro rodiče, družičky a mnoho dalšího
Kompletní květinový servis, svatební kytice, výzdobu, brány, květiny pro družičky,rodiče, ozdoby na auta, výzdobu kaplí i květiny na dorty zhotovují floristky z Květinové dílny Anděl v Opavě a Krnově.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Speciální ortopedické boty a vložky na míru - pro děti, dospělé a sportovce
Společnost Ergona Opava s.r.o. Vám pomůže se správnou volbou obuvi a preventivní korekcí vad nohou. Vyrábíme ortopedické boty, vložky na míru pro děti, dospělé i sportovce z okolí Olomouce.
Ergona Opava s.r.o.
Kvalitní bundy, kalhoty a funkční trika – pracovní a ochranné oblečení Kramp pro zemědělce
Široký výběr různých druhů bund, kalhot, trik, montérek, vest a další pracovní a ochranné oblečení a pomůcky značky Kramp pro zemědělce má ve svém bohatém sortimentu společnost Agrozem Opava, s.r.o.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Výkup použitých dřevěných palet a europalet za výhodné ceny - výkupny
Máte nepotřebné palety? Pak přijďte do jedné z naších výkupen, kde od Vás za výhodné ceny vykoupíme dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dopravní značky, značení a signalizační zařízení - pronájem, půjčovna
Signalizační zařízení, dopravní značky a značení od společnosti Proznak-dopravní značení s.r.o., která poskytuje jejich pronájem a půjčovnu, Vám pomohou zpřehlednit i zabezpečit dopravní situaci.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Čerstvé pštrosí maso, steaky i salám, klobásy přímo od chovatele pštrosů
Pštrosí farma Jestřabí-Fulnek - Lenky Ficbauerové produkuje jak pštrojí vejce tak maso. Čerstvé pštrosí maso překvapí svojí chutí, je vhodné na pečení, guláš i na steaky, vyrábíme i salám či klobásy.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Uklidňující přírodní antidepresiva - posílení psychiky a zmírnění úzkostí pomocí bylin
Uklidňující přírodní antidepresiva můžete zakoupit v kamenné prodejně Bylinky Ludmila Pavlíkové v Ostravě nebo přímo na eshopu. Pomocí bylin posílíte psychiku a můžete zmírnit své úzkosti.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Čištěná, krájená, strouhaná zelenina – mrkev, krouhané zelí, červená řepa, celer
Čištěnou zeleninu, která je již nakrájená či nastrouhaná, si můžete jednoduše zakoupit u firmy Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. V našem sortimentu najdete mrkve, krouhané zelí, červenou řepu, celer a další.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Výroba dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, Opava
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. je česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu dehydratovaných potravin, koření, kořenících směsí, sušené zeleniny a sušených hub, dle vlastních receptur.
Značení, samolepky, štítky na potrubí ve vysoké kvalitě na našem eshopu
Pokud hledáte kvalitní produkty pro značení potrubí dle ČSN, doporučujeme Vám navštívit eshop KRIŽAN, který se specializuje na bezpečnostní značení, samolepky a štítky na potrubí a ventily.
KRIŽAN, s.r.o.
Obložené mísy Opava - salámové i sýrové mísy, pečená kolena, nakrájené šunky a šunkové koleno
Buďte připraveni na různé večírky i oslavy a naservírujte hostům obložené mísy vyráběné řeznictvím Lukáš Gebauer z Otic u Opavy. Připravíme šunkové, sýrové mísy, šťavnaté pečené kolena a další.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Knihy, polodrahokamy, vykuřovadla, lapače snů naleznete na prodejně Oáza srdce
Zajímavé knihy s duchovní tématikou, polodrahokamy, vykuřovadla, lapače snů, svíčky a spoustu jiného naleznete na nové prodejně Oáza srdce v Ostravě od firmy Bylinky Ludmily Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Prodej protiskluzových žebříkových příček - jednořadé i dvouřadé
Ostravská společnost Kytulava s.r.o. Vám dodá protiskluzové jednořadé i dvouřadé žebříkové příčky, které jsou vyráběny v nominální délce 2000mm a používají se v konstrukcích žebříků.
Otevírání bytů a automobilů | Ostrava
Otevírání bytů a automobilů po celé Ostravě provádí firma Karla Bartoše, která používá profesionální nářadí a nástroje a otevře jakékoliv dveře.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Poctivé uzené speciality seženete přímo u výrobce a řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Výkresové papíry pro tiskaře, školy a zájmové kroužky na kreslení
Naše společnost Model Pack Shop prodává kvalitní výkresové papíry pro školy, zájmové kroužky na kreslení, ale i tiskaře. Vše dodáváme v Opavě, Ostravě s možností doručení po celé České republice.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Praporkové a úhlové značky pro značení technických zařízení, prostorů a místností
Společnost KRIŽAN, s.r.o. se specializuje na praporkové a úhlové značky sloužící pro označení místností a prostorů v objektech, k upozornění rizika či nebezpečí nebo k orientaci v budově.
KRIŽAN, s.r.o.
Originální věnce, dekorace a aranžmá v pozimních barevných tónech
S podzimními věnci a dekoracemi z Květinové dílny Anděl rozzáříte nejen vchod, ale také interiér vašeho domova. Široký sortiment podzimně laděných aranžmá a najdete v našem květinářství v Opavě.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí