Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Hadicové vedení ve výfukovém systému pro motorová vozidla
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr dílů pro motorová vozidla ve výfukovém systému je hadicové vedení.
Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Závitová technologie, vysokopevnostní závity pro strojírenství, automobilový průmysl
Společnost ARSY line, s.r.o. distribuuje a prodává závitovou technologii vysoké pevnosti. Závitové vložky dodáváme do strojírenství, automobilového i leteckého průmyslu.
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Spolehlivé čističe HG pro venkovní použití - na zahradní nábytek, tersasu, dlažbu i fasádu
Spolehlivé přípravky vhodné pro venkovní použití prodává společnost KMB Barvy s.r.o. v kamenné prodejně v Ostravě, kde najdete čističe HG určené pro zahradní nábytek, terasu, dlažbu i fasádu a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Aditiva Bishop´s Original Products - nejkvalitnější a nejúčinejší aditiva do paliv a olejů pro snížení spotřeby
Bishop´s Original Products jsou nejkvalitnější a nejúčinnější výrobky určené k řešení problematiky mazání. Přijďte si i vy pro tyto aditiva k opavské společnosti VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o..
Ochranné pracovní prostředky, oděvy i obuv – exkluzivně pouze pro prodejce
Sháníte-li kvalitní pracovní oděvy a pomůcky, obraťte se firmu Industrial Starter Czech s.r.o., která se zabývá prodejem osobních ochranných prostředků, obuvi a oděvů exkluzivně pouze pro prodejce.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Krmiva, vitamíny a další chovatelské potřeby pro domácí a hospodářská zvířata
Canis Prosper s.r.o. se sídlem v Bohuslavicích nedaleko Opavy je velkoobchod krmiv pro zooprodejny a zoobutiky. Nabízíme krmiva, vitamíny a další chovatelské potřeby pro domácí a hospodářská zvířata.
Ruční výroba šperků na zakázku - originální, jedinečné šperky, náušnice, prsteny
Navštivte kamenný obchůdek Zlatnictví Moravec s originálními šperky v Opavě, kde si můžete vybrat ručně vyráběné prsteny, náušnice, přívěsky a mnoho dalších zajímavých šperků.
Krmivo pro psy a kočky špičkové kvality - eshop, velkoobchod
Firma Canis Prosper s.r.o. se sídlem v Bohuslavicích nedaleko Opavy je velkoobchod krmiv špičkové kvality značek Josera, Best Choice a Dr.Clauder´s nejen pro psy a kočky.
Samostmívací svářecí kukla Kowax - důležitá ochranná pomůcka pro svářeče
Každý profesionální svářeč potřebuje kvalitní kuklu, která je důležitou ochranou zraku. Ve firmě SVARMETAL nedaleko Příboru a Nového Jičína si vyberete samostmívací svářecí kukly Kowax nové generace.
Pneuservis pro osobní i dodávková auta – spolehlivé a rychlé přezutí pneumatik
Spolehlivé a rychlé přezutí pneumatik vašeho auta vám zajistíme v Autodílně 409 v Paskově u Ostravy. V našem pneuservise poskytujeme profesionální výměnu pneu pro osobní i dodávková vozidla.
Luxusní pánské obleky vhodné na ples, večírek i svatbu - prodej, půjčovna
Pokud si potřebujte koupit či zapůjčit pánský oblek, navštivte Svatební dům Angelika-Salon Scarlet v Ostravě, kde najdete luxusní pánský oblek, vyrobený ze špičkového materiálu, který čeká jen na Vás.
Autokosmetika a technická chemie pro auta, průmysl a strojírenství
TRANSA spol. s r.o. je výhradním distributorem autokosmetiky a technické chemie SJD v České republice. Nabízíme autokosmetiku pro auta, průmysl a strojírenství. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Noty různých žánrů na klavír a piano pro začátečníky i pokročilé - eshop
Široký sortiment not pro klavír i piano různých žánrů prodává na svém eshopu společnost eNoty.eu, jejíž nabídka zaujme začátečníky i pokročilé hudebníky. V našem internetovém obchodě si vybere každý.
České i zahraniční noty pro zobcovou flétnu, dechové nástroje, eshop
České i zahraniční noty pro dechové nástroje a také noty pro zobcovou flétnu dodává společnost eNoty.eu, která nabízí široký sortiment not na svém eshopu.
Olej do lamp, lampový olej Aladin přímo od výrobce - hoří bez zápachu a sazí
Firma Vlastimil Lezna - LERA se specializuje na výrobu a dodávku olejů do lamp po celé České republice. Pořiďte si kvalitní lampový olej Aladin přímo od výrobce, který hoří bez zápachu a sazí.
Prodej, eshop - vyzrálé Bio hovězí maso, kuřata a kuřecí maso z farmy
Chcete jíst zdravě a k tomu si ještě pochutnat na výborném mase? Rodinná Biofarma Lukas. s.r.o. prodává kuřecí a vyzrálé bio hovězí maso, které je libovější, křehčí a jemnější.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Eshop se zpěvníky - prodej, velký výběr lidových i moderních písní
Firma eNoty.eu se zabývá prodejem zpěvníků na svém eshopu, kde můžete vybírat z velkého výběru písní, ať už lidových či moderních.
Závodní stravování s rozvozem do firem a domácností - komplexní služby na vysoké úrovni
LB GASTRO s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti závodního stravování s rozvozem do firem a domácností. Našim klientům jsme schopni poskytnout služby na vysoké úrovni.
Hygienické a úklidové prostředky za nízké ceny ve velkoskladu
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod, kde naleznete velký výběr hygienických a úklidových prostředků za nízké ceny v Opavě.