Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodej a dodávka průmyslového těsnění, například plochá, spirálová, grafitová atd.
Velkoobchodním prodejem a dodávkou průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T. se sídlem v Třinci. Produkty splňují vysoké nároky na kvalitu a jsou za příjemné ceny.
Eshop, potřeby pro psy, kočky - hračky, pelechy, přepravky a další chovatelské vybavení
U firmy Canis Prosper s.r.o. se sídlem nedaleko Opavy si vyberete ze špičkového sortimentu chovatelských potřeb od hraček, pelechů, přes kotce, až po přepravky a obojky pro Vaše psy a kočky.
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Eshop metrový textil, látky, galanterie, úplety Brantice, maloobchod, velkoobchod prodej metráže
Eshop metrový textil, látky, galanterie, úplety Brantice, maloobchod, velkoobchod prodej metráže, výprodej svatebních a společenských šatů.
ROOLLTEX s.r.o.
Obleky na míru, šití pánské konfekce dle Vaších potřeb
LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce, ušije Vám kvalitní obleky na míru. Vše realizujeme dle požadavků zákazníka. Obsloužíme také zákazníky z Ostravy a okolí.
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Internetový prodej, e-shop krmiv pro psy a kočky německé značky JOSERA
Firma Canis Prosper s.r.o. se specializuje na internetový prodej kvalitních krmiv. V našem e-shopu si můžete pořídit kvalitní krmiva pro psy i kočky německé značky JOSERA.
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Výroba tradičních sýrů – pařenice, korbačíky, oštěpky, sýrové nitě a tyčinky, Beskydské fakury
Výrobou chutných tradičních českých i slovenských sýrů se zabývá společnost MILKEFFEKT s.r.o. se sídlem v Třinci. Sýrové nitě, tyčinky, korbačíky, pařenice, Beskydské fakury a mnoho dalšího.
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Prodej alkoholu a lihovin za super ceny ve velkoskladu
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických nápojů a lihovin za super ceny v Opavě.
L & M nápoje s.r.o.
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Radegast, Gambrinus, Plzeň a Svijany v sudech za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Přijďte si pro Radegast, Gambrinus či Svijany a Plzeň do velkoskladu L & M nápoje s.r.o. se sídlem v Opavě. Všechny sudová piva máme za skvělé ceny.
L & M nápoje s.r.o.
Prodej - zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
Firma RABIO s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí přísun kvalitní zeminy, mulčovací kůry, kompostů, rašeliny nebo přírodního hnojiva, aby Vaše zahrada měla dostatek živin a aby byla plná rostlin.
RABIO s. r. o.
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví Marcel Durec z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček, sekanou a jiné pochutiny s možností dovozu.
Čističe pro spülboy (špílboje) - tablety a čistící přípravky do oplachovačů pivního a výčepního skla
Kvalitní čističe pro spülboy seženete v gastroskladu Chovancová Ilona v Opavě. Vybírat můžete tablety a čistící přípravky do oplachovačů pivního a výčepního skla.
Alko i nealko pití, pivo, vino, lihoviny různých značek
Alkoholické a nealkoholické nápoje dodává PIVO-KOTALA. Prodej piva, destilátů, vína a nealka. Obstaráme vybavení pro čepování piva a vše dodáme.
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Vegetariánské krmivo pro psy německé značky Green PetFood - zcela bez masa a obilovin
Jako novinku v našem obchodě můžete najít vegetariánské krmivo pro psy německé značky Green PetFood, které je vhodné pro všechny psy s alergickou reakcí na živočišné bílkoviny.
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Tradiční valašské frgály, slané a sladké pečivo, trvanlivé pečivo
Frgály v několika velikostech a s různými náplněmi, koláčky, rohlíčky, tyčinky, preclíky či klobásové bulky, pivní a slané rohlíky z PEKÁRNY ANEŽKA z Nového Jičína.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.