Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Prodej zábavní pyrotechniky Třinec, prodej dětské zábavní pyrotechniky, konfety, kompakty, rakety
Prodej zábavní pyrotechniky Třinec, Petr Cymorek provozuje několik prodejen a eshop se zábavní pyrotechnikou.
Zdravé stravování, krabičková dieta, hubnutí Nový Jičín, redukce váhy, sestavení jídelníčku
Nabízíme zdravé stravování, dále služby jako diagnostika těla, konzultace s odborníkem, úprava jídelníčku, případně sestavení jídelníčku na míru.
Hudební nástroje klasické, prodejna a e-shop, opravy, servis, příslušenství, Jistebník
Hudební nástroje s perfektním zvukem naleznete na e-shopu i kamenné prodejně v Jistebníku, kde sídlí firma Hudební nástroje Mariaš. Hudební nástroje ladíme, servisujeme i odborně opravujeme.
Balicí systémy - velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty
Společnost Advanced Industries Packaging s.r.o. je jeden z největších světových výrobců papírových pytlů a nabízí Vám univerzální balicí systémy a velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Mražené lesní plody Bruntál, ostružiny, borůvky, maliny, lesní jahoda, arónie, černý rybíz, brusinky
Naše společnost patří k jednomu z největších výrobců a prodejců vysoce kvalitního mraženého ovoce, hub, ořechů a obilovin.
SOLEX AGRO, s.r.o. mražené ovoce
Kvalitní pneuservis - přezutí pneu, opravy i montáž pneumatik
Kvalitní pneuservis v Ostravě najdete u společnosti Hampl a spol. servis s.r.o., u které si můžete nechat přezout, opravit či namontovat pneumatiky jednoduše a rychle.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.
Kvalitní uzeniny dle domácí receptury - šunka, párky, špekáčky, točený salám bez chemie
Uzeniny nejvyšší kvality prodává Řeznictví Marcel Durec. Vyzkoušejte šunku, párky, točený salám, špekáčky nebo uzená masa. Vše vyrábíme podle domácích receptur, bez přidané vody, barviv a chemie.
Dovoz ovoce a zeleniny – jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí
O dovoz a přepravu sezónního ovoce a zeleniny, jako jsou jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí a další se postará společnost Maple Trade s.r.o.
Italské jemné a křupavé tyčinky GRISSINI - kvalitní grahamové tyčinky
PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy je výrobcem kvalitních grahamových tyčinek. Ve svém sortimentu nabízí italské jemné a křupavé tyčinky GRISSINI, které dodává po celé České republice.
Výroba briliantových a diamantových šperků na míru - náušnice, prsteny a brože
Jsme Zlatnictví Karel Stoch z Ostravy a vyrábíme krásné briliantové a diamantové šperky na míru. V našem e-shopu naleznete exkluzivní náušnice, prsteny a brože, které dodáváme také v okolí Olomouce.
Zlatnictví Karel Stoch
Motorové oleje Shell - velkoobchodní balení za výborné ceny
Servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se také specializuje na dodávku motorových olejů Shell. Nabízíme velkoobchodní balení za výhodné ceny s dopravou zdarma.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Tradiční valašská pekárna se zaměřením na frgály
Pečení domácích valašských frgálů na základě tradičních rodinných receptů, čerstvé sladké i slané pečivo, pekárny v okrese Nový Jičín v okolí Valašského Meziříčí – to je pekárna Anežka.
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie, závěsy, rolety, markýzy, plissé, stěny
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie klasické, žaluzie vertikální, žaluzie horizontální, závěsy, rolety, markýzy, plissé, japonské stěny, sítě proti hmyzu, záclony.
Art Design Chaloupka
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Nerezové zábradlí a sloupky - kulaté a hranaté, madla, úchyty, kotvení, eshop
Firma Večerek Tomáš Vám poskytne kvalitní nerezové zábradlí a další nerez výrobky v Opavě, Ostravě a okolí. V sortimentu nabízíme kulaté i hranaté sloupky, madla, úchyty i kotvení.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Grahamové tyčinky - mlsejte zdravě křupavé tyčinky, které chutnají každému!
Mlsejte zdravě a bez výčitek! Kupujte na Váš stůl křupavé grahamové tyčinky od firmy PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která své výrobky dováží po celé ČR, včetně Brna i Olomouce.
Luxusní snubní a zásnubní prsteny s originálním designem - výroba na zakázku
Jsme rodinné Zlatnictví Karel Stoch, působící v Ostravě, Opavě a specializujeme se na prodej luxusních šperků. Na zakázku vyrábíme originální snubní a zásnubní prsteny pro vaše nejdůležitější chvíle.
Zlatnictví Karel Stoch
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Pneumatiky, alu kola, disky - prodej, oprava i výměna pro všechny typy automobilů
Prodej, opravu a výměnu pneumatik, alu kol a disků pro Havířov a okolí Ostravy zajišťuje firma MS steel s.r.o., která provozuje pneuservis pro všechny značky a typy osobních i dodávkových automobilů.
MS steel s.r.o.
Mlýn Palhanec, mlýnské produkty a mouka - vlastní výroba s rodinnou tradicí
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. na Palhanci v Opavě působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků ve vlastním mlýně s rodinnou tradicí. Nabízíme kvalitní mouku.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Prodej, e-shop - PVC hadice sací, ploché s využitím v zemědělství i v průmyslu a požární hadice
Profesionální PVC hadice sací nebo ploché, které využijete v zahradnictví, zemědělství i v průmyslu, dále požární hadice zakoupíte na e-shopu společnosti CZ Pumpy – čerpací technika s.r.o.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle