Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Krmiva a chovatelské potřeby pro kočky, psy, hlodavce, ptáky
Firma Canis Prosper s.r.o. se sídlem v Bohuslavicích nedaleko Opavy je velkoobchod krmiv a chovatelských potřeb pro kočky, psy, hlodavce, ptáky i hospodářská zvířata.
Plastové paletové přepravky, skládací i neskládací kontejnery, palety
Společnost Schoeller Allibert s.r.o. vyrábí plastové přepravní obaly pro různé využití. Nabízí široké množství obalů - skládací i neskládací kontejnery, plastové paletové přepravky, palety a další.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kvalitní maso na gril a opékání s dovozem zdarma - kýty, steaky, špízy a klobásy
Kvalitní maso domácí výroby na gril a opékání prodává Řeznictví Raida. Kýty, steaky, špízy, klobásy a další grilovací speciality dovážíme v Opavě a Ostravě při nákupu nad 500 Kč zdarma až k Vám.
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro floristy, květinářství a dárkové obchody
Řezané, hrnkové květiny a dekorační předměty pro pro floristy, květinářství a dárkové obchody v Opavě a okolí nabízí velkoobchod s květinami KLIA cz s.r.o.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Slzovka - obilovina na zahlenění, otoky, hubnutí, detoxikaci, trávení i posílení sleziny
Jednou z nejdéle pěstovaných obilovin je Slzovka, která Vám pomůže při hubnutí, detoxikaci, zahlenění, trávení i posílení sleziny. Zakoupit ji můžete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Velkoobchod s květinami a dekorací - velký výběr, včetně rozvozu
Naše Kvetinářství KLIA cz s.r.o. provozuje velkoobchod s květinami pro Opavu a okolí, které dováží z celého světa. V sortimentu naleznete živé, hrnkové i řezané květiny.
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
EuroClick®  - plastové přepravky vysoké kvality pro snadnou přepravu a skladování
Plastové přepravky EuroClick® vysoké kvality, které usnadní přepravu jakéhokoli zboží pro Vás připravila firma Schoeller Allibert s.r.o., která se specializuje na výrobu a vývoj přepravních obalů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Zlatnictví - výroba zásnubních i snubních prstenů v dokonalé kvalitě
Zásnubní i snubní prsteny v dokonalé kvalitě vám zajistí Zlatnictví a svatební salon Adonis ve Frenštátě pod Radhoštěm.
Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Přepravní obaly pro E-commerce, internetové podnikání - jednoduchá přeprava, distribuce i skladování
Vhodné přepravní obaly pro E-commerce, tedy internetové podnikání můžete zakoupit u firmy Schoeller Allibert s.r.o., která Vám dodá přepravky vhodné pro jednoduchou distribuci, přepravu i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Průmyslové hadice - potravinářské, pro stavebnictví
Opravdu kvalitní průmyslové hadice s vysokou odolností vyrábí ve firmě Semperflex Optimit - seženete u nás průmyslové potravinářské hadice, ale také hadice pro stavebnictví.
Výroba univerzálního autoklíče s dálkovým ovládáním a dálkové ovládání dle typu vozu
Výrobou univerzálních autoklíčů s dálkovým ovládáním a dálkového ovládání na míru dle typu vozu, pro vozy Škoda, BMW a další značky provádí Zámečnictví Twardzik v Karviné.
První probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání i psychiky.
Už jste vyzkoušeli naší novinku první Probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání a psychiky? Tak neváhejte a objednejte si Váš zlatavý mok ještě dnes!
Bylinné směsi, tinktury, masti, Ajurvédské byliny - eshop
Bylinné směsi, tinktury, masti i Ajurvédské byliny můžete zakoupit v kamenné prodejně Ludmily Pavlíkové v Ostravě nebo z pohodlí Vašeho domova přímo na eshopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Pánské fit slim obleky pro ženicha, na svatbu i jinou společenskou událost - půjčovna
Kdy jindy vypadat dokonaleji než v pánském obleku - chystáte se na svatbu, společenskou událost nebo jste ženich? Navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS, kde si zapůjčíte pánské fit slim obleky.
Amfory jako zahradní doplněk - okrasné kamenné vázy na zahradu
Okrasné kamenné vázy na Vaší zahradu nabízí firma Kameny Opava. Tyto vázy neboli amfory jsou skvělým zahradním doplňkem.
Mazací služba, aplikace moderních mazacích prostředků,  návrh mazacích plánů v  průmyslových provozech Petřvald
NTL zajišťuje mazací služby na průmyslových provozech v součinnosti prováděné tribotechniky a vibrodiagnostiky.
Kompostéry pro domácnost přímo od výrobce, eshop - pro malé i velké zahrady
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. se ve své pobočce ve Vrbně specializuje na výrobu kvalitních českých venkovních kompostérů pro domácnosti, které jsou vhodné pro malé i velké zahrady.
Vratné přepravní obaly, kontejnery pro automobilový průmysl - výroba, dodávka
Schoeller Allibert s.r.o. je stabilním partnerem dodavatelů v Automotive. Spolupracuje na rozvoji manipulačních kontejnerů, které pomáhají výrobcům automobilů v zamezení plýtvání a snížení nákladů.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Gumárenská výroba - hydraulické, průmyslové hadice pro stavební, chemický i potravinářský průmysl
Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou výrobu. Pokud potřebujete kvalitní hydraulické nebo průmyslové hadice pro stavební, chemický či potravinářský průmysl, pak jste zde správně.