Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba varhanních píšťal, zdobení, kopírování, opravy
Výrobou a opravami kovových varhanních píšťal se zabývá zkušený cínař Michal Kenis z Úvalna v okrese Bruntál. Nabízí Vám kvalitní ruční práci s dlouholetými zkušenostmi.
Svatby na klíč – kompletní svatební servis
Užijte si svou svatbu bez starostí - svatby na klíč a kompletní svatební servis zajišťuje v okolí Frenštátu pod Radhoštěm Zlatnictví a svatební salón Adonis.
Půjčovna šatů na ples - koktejlky, večerní róby i dlouhé elegantní šaty
Plesová sezóna je opět tady, proto je na čase si vybrat v salonu ADONIS ve Frenštátě elegantní společenské, plesové nebo večerní šaty, ve kterých budete krásná a především se budete cítit pohodlně.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Večerní róby, bohaté plesové šaty i elegantní koktejlky - staňte se ozdobou večera
Staňte se ozdobou večera s krásnými společenskými šaty. Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova vám pomůže s výběrem večerní róby, bohatých plesových šatů i elegantních koktejlek.
Květinová vazba a výzdoba - na svatbu, narozeniny, smuteční vazba
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí také služby květinářství.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Použité oblečení, second hand z Anglie, dámské, pánské i dětské oděvy, outlet, e-shop
S vysoce kvalitním nošeným oblečením přichází firma Pavlína Kratochvílová - second hand z Dolních Domaslavic. Dovážíme bundy, halenky i spodní prádlo pro děti i dospělé.
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Hydraulické hadice - kompaktní, ovinované, pro doly
Pokud hledáte kvalitní hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo pro doly, tak se obraťte na firmu Semperflex Optimit s.r.o.
Viskózová buničina ze smrkového dřeva pro výrobu vláken TENCEL, výroba, textilní průmysl
Výrobou buničiny na bázi dřeva se zabývá společnost Lenzing Biocel Paskov a.s. Dodáváme viskózovou buničinu ze smrkového dřeva pomocí nejlepších ekologických technologií.
Dětské tréninkové plenkové kalhotky, natahovací plenky Ostrava
Dětské tréninkové natahovací plenkové kalhotky Bambo Nature Pants jsou univerzální a tedy vhodné pro kluky i holky. Vyzvednout si je můžete v Ostravě nebo nechat poslat v rámci celé České Republiky.
ABENA
Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Spolehlivý velkoobchod second hand značkového oblečení dovezeného z Anglie a Irska
Velkoobchodním prodejem, dovozem a vývozem kvalitního značkového second hand oblečení z Anglie a Irska se zabývá společnost STÁŇA CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kvalitní a profesionální pneuservis - přezouvání a vyvažování kol na moderních strojích
Hledáte-li v okolí Havířova profesionální pneuservis, na který je spolehnutí, Autochodura s.r.o. je tou nejlepší volbou. Zajistí Vám na moderních strojích výměnu, přezutí i vyvážení kol bez čekání!
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Veterinární diety - krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky
Veterinární dietu, tedy krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky můžete objednávat ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Ostravě.
Licit, aukční nákupy – levnější drogerie a úspora nákladů až o 30 %
eCENTRE, a.s. podporuje největší komunitu spotřebitelů LICIT. Ušetřete si čas i peníze a zvyšte úsporu nákladů až o 30 % díky levnějším dodavatelům drogerie, kancelářských potřeb či potravin.
Hydraulické a průmyslové hadice pro různé obory
Ať už potřebujete hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo průmyslové hadice na vodu či stlačený vzduch, u firmy Semperflex Optimit si vždy vyberete.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Akce na originální hrnek s potiskem vlastní fotkou, grafikou, hrníček s fotopotiskem
Originální hrnek si můžete nyní vytvořit u firmy Repronis s.r.o. Využijte možnosti potisku vlastní fotkou, popřípadě jinou grafikou. Hrníček s vlastním fotopotiskem je skvělý i jako dárek!
Aukční nákupy potravin až s 15% úsporou nákladů pro veřejnou správu
Potraviny za výhodnější ceny pro subjekty jako jsou jesle, školky, školní jídelny, menzy, domovy pro seniory, restaurace a další. LICIT - Aukční nákupy, kvalita a ceny od nejvýhodnějších dodavatelů.
Tempo, obchodní družstvo, síť maloobchodních prodejen s potravinami, spotřebním zbožím
Maloobchodní sortiment s čerstvým zbožím naleznete u společnosti TEMPO, obchodní družstvo se sídlem v Opavě. Společnost s dlouholetou tradicí i slušným tržním potenciálem.