Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Trvanlivé tyčinky Grissini - chutné grahamové tyčinky
Chutné grahamové tyčinky Grissini vyrábí PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy, která je tradičním výrobcem trvanlivých tyčinek a má generální zastoupení pro celou Českou a Slovenskou republiku.
Všechny druhy zámků na jednom místě - vložky, zámky do dveří, visací, lankové i bezpečnostní
Ve firmě STORES Bruntál, s.r.o. seženete všechny druhy zámku pod jednou střechou. Najdete u nás zámky do dveří, visací, lankové i zámky pro lepší bezpečnost.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Strojírenská výroba, nástrojárna, galvanovna, výlisky pro automobilový průmysl
Kvalitní zámky do dveří či díly pro autoprůmysl Vám zajistí strojírenská firma HOBES, spol. s r. o. z Horního Benešova. Jsme tradiční společnost s velkým technologickým zázemím a zkušenostmi.
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Bourárna masa, hovězí maso v BIO kvalitě, Janovice u Rýmařova
Bourárna masa z vlastního chovu, rozpracování, dělení a zpracování vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě. Prodej v kamenné i pojízdné prodejně zajišťuje Jan Hořák, Janovice u Rýmařova.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Antibakteriální ponožky se stříbrem vám urychlí kožní hojení
Pokud trpíte plísněmi na nohou a hledáte způsob jak urychlit kožní hojení, pak si pořiďte antibakteriální ponožky se stříbrem od firmy DVJ Jiří Honeš, které můžete nosit i několik dní.
DVJ-ponožky s.r.o.
Bazénová chemie pro úpravu bazénové vody a její dezinfekci
Firma Chovancová Ilona z Opavy Vám ve svém skladu nabízí kromě gastro výrobků také bazénovou chemii pro úpravu bazénové vody s regulátorem PH a chlórem.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Plastové přepravky Ithaka na pohodlnou převoz zvířat vhodné i pro mezinárodní leteckou přepravu
Kvalitní přepravky za akční ceny nyní seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o.. V nabídce máme přepravky různých velikostí, které jsou vhodné také pro mezinárodní leteckou přepravu.
Zkušený pneuservis - servis TPMS ventilů, opravy i výměna kol
Kompletní pneuservisní práce jako opravy a přezutí pneumatik, výměnu kol i servis TPMS ventilů zajišťuje pneuservis Vladana Veřmiřovského, který má bohaté zkušenosti a řadu spokojených zákazníků.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Správná volba mazacího tuku prodlouží životnost Vašich ložisek
Firma ROTOMAX se zabývá prodejem mazacího tuku pro mazání ložisek v Opavě, Ostravě. Zajistíme Vám mazivo pro univerzální i specializované použití. Správná volba maziva zvýší životnost Vašich ložisek.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Přepravky různých velikostí pro psy, kočky i hlodavce - kvalita za dobrou cenu od přímého dovozce
Kvalitní přepravky pro psy, kočky i hlodavce Vám umožní jednodušší a bezpečnější transport Vašeho zvířete. Přepravky různých velikostí za skvělé ceny seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o..
Přípravky a minerály pro psy - doplňky stravy pro lepší imunitu a vitalitu Vašeho pejska za skvělé ceny
Na eshopu či prodejně firmy Canis Prosper s.r.o. seženete nejrůznější přípravky a minerály pro psy, které si vozíme sami přímo od výrobce z Německa, proto jsou za zajímavou cenu.