Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Vysoce savé skládané papírové ručníky zetForm® do umýváren
Skládané vysoce kvalitní a recyklovatelsné papírové ručníky zetForm® vhodné do umýváren dodává firma ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG. Kvalitní produkty za dostupné ceny!
ZVG CZ s.r.o.
Kvalitní prostředky na čištění a renovaci ESD podlahovin
Profesionálem v oblasti renovace, ošetření a čištění ESD podlahovin je společnost DEMA DEKOR CZ s.r.o., která k ošetřování podlah používá jen kvalitní čistící prostředky.
Velkoobchod potravin s distribucí pro gastronomické provozy, jídelny a restaurace
Zabýváme se distribucí potravin pro gastronomické účely, jídelny a restaurace. Firma Čoko Citonice s.r.o. neustále zkvalitňuje svoje služby, což dokazuje nemalý počet spokojených zákazníků.
Rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků za velkoobchodní ceny
Dodávku kvalitních mléčných, uzenářských a masných výrobků od prověřených českých výrobců do prodejen a provozoven zajišťuje společnost JIMA - SPOL s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Distribuce mléčných a uzenářských výrobků do prodejen a gastro provozů
Kvalitní zboží vám do vaší prodejny či gastro provozu dodá prodejce mléčných a uzenářských výrobků společnost JIMA - SPOL s.r.o. působící ve Znojmě a okolí.
Pekárna, výroba a prodej pekařských a cukrářských výrobků
Výroba a prodej kompletního sortimentu nejen pekařských, ale i cukrářských výrobků, chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky zakoupíte od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej jednorázových ochranných obleků-protichemický ochranný oděv
Prodej, dodávka jednorázové ochranné obleky, protichemický ochranný oděv odolný vůči pronikání částic, postřiku zakoupíte od firmy ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ve Znojmě.
ZVG CZ s.r.o.
Velkoobchodní prodej uzenářských, masných i mlékárenských výrobků
Uzenářské, masné i mlékárenské výrobky a další produkty zajistí ve velkoobchodním prodeji v oblasti Znojma firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Prodej mlékárenských výrobků, rozvoz produktů pro velkoodběratele
Velkoobchodní prodej a rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků zajišťuje v oblasti Znojma společnost JIMA - SPOL, s.r.o.!
Nápojoné sklo a porcelán, vybavení gastrokuchyně, gastrozařízení pro profesionály
Prodej profesionálního keramického a skleněného vybavení - porcelán, sklo, servírovací misky, talíře, šálky, nápojoné sklo, vybavení pro gastrokuchyně od firmy BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Velkoobchodní prodej mléčných, mlékárenských výrobků, rozvoz
Rozvoz - mléčné, mlékárenské výrobky, velkoobchod potravin, trvanlivé poravinářské produkty, čerstvé mléko od firmy JIMA - SPOL, s.r.o., z Oblekovic u Znojma.
Velkoobchodní prodej potravin s rozvozem, uzenářské a masné výrobky
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem potravinářského zboží, ale i jeho rozvozem a distribucí, se zaměřením na masné, uzenářské a mléčné výrobky se zabývá JIMA - SPOL, s.r.o.
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Hloubkové čištění, odstraňování skvrn, impregnace koberců a vláken
Produkty pro hloubkové čištění koberců, odstraňováním skvrn, impregnaci vláken koberců dodává specialista v oboru firma DEMA DEKOR CZ s.r.o., která působí ve Znojmě.
Bezpečnostní mechanické systémy a zařízení Mul-T-Lock, mechanické zabezpečení
bezpečnostní mechanické systémy a zařízení, bezpečnostní dveře a vložky Mul-T-Lock Integrator zajistí na Znojemsku firma TRESYS s.r.o.
Systém generálního klíče a zabezpečovací systémy pro Vaši bezpečnost
Montáž, servis zabezpečovacích systémů pro bezpečnost domů, bytů, firem a jiných objektů, systém generálního klíče zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Čistící a ošetřovací prostředky pro laminátové podlahy, impregnace, odstranění skvrn
Prodej čistících a ošetřovacích prostředků určených pro laminátové podlahy. Běžné čistící i impregnační prostředky, dodává firma DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Rozvoz potravinářského zboží, mlékárenské výrobky Znojmo, Jihomoravský kraj
Velkoobchodní prodejce potravinářského zboží se specializací na mlékárenské výrobky s rozvozem zboží, to je firma JIMA - SPOL. s r.o., z okresu Znojmo.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Velkoobchod, prodej, distribuce potravinářského zboží-mlékárenské výrobky Znojmo
Velkoobchod, prodej potravinářského zboží, specializace na mlékárenské výrobky. Distribuce zboží do prodejen v oblasti Znojma a Břeclavi nabízí firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Uzenářské, masné, mlékárenské výrobky, distribuce, prodej, rozvoz
Distribuce, prodej, uzenářské a masné výrobky, potravinářské zboží se specializací na mlékárenské výrobky, uzeniny a další nabízí firma JIMA -SPOL, s.r.o.
Renovace povrchu elastických podlah, ochranné nátěry pro sport
Kvalitní produkty určené pro renovace povrchu elastických podlah i ochranné nátěry pro sport dodává a zajišťuje specialista v oboru, firma DEMA DEKOR CZ s.r.o.
Velkoobchod cukrovinek, potravin, konzerv, potravinářského zboží za velmi výhodné ceny!
Velkoobchod cukrovinek, potravin a konzerv,široký sortiment potravinářského zboží, plechovek a cukrovinek nabízí ČOKO-velkosklad.
Distribuce a prodej plechovek, jemných plechových obalů a konzerv, velkoobchod
Dodavatel a prodejce plechových obalů a konzerv, distribuce plechovek, jemné plechové obaly, konzervy na maso, víčka a další nabízí naše firma ČOKO-velkosklad Večeřa.
Dětská kosmetika, koupel s přírodními extrakty léčivých rostlin a olejem z Ostropestřce mariánského, prodej
Dětská kosmetika, koupele s přírodními přírodními extrakty léčivých rostlin a olejem z Ostropestřce mariánského, jedině od firmy IREL, spol. s r.o.