Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výroba naturálních vín přírodními a přirozenými postupy bez použití aditiv
Vinařství Nešetřil klade při výrobě vín velký důraz na přírodní a přirozené postupy s minimálním používáním aditiv. Ochutnejte naše naturální vína, vyrobená přirozeným procesem mikrooxidace.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Novinky v nabídce! Buďte mezi prvními, kdo je ochutná
Vinařství Nešetřil ze Znojma jako každý rok přináší na jaře novinky, tentokrát Pálava a Sauvignon ročník 2022. Připravujeme i speciály vinařství Veltlínské zelené a Ryzlink vlašský ročník 2020.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Nová řada vín Special Egg zrajících v unikátních nádobách - betonových vajíčkách
Absolutní novinkou ve Vinařství Nešetřil ze Znojma jsou dvě betonová vajíčka původem ze Slovinska, ve kterých pro naše zákazníky necháváme dozrát vína úplně nové řady s názvem Special Egg.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Obložené salámové, salámovo-sýrové mísy a talíře  - občerstvení ve formě studeného rautu
Bohatě obložené salámové a salámovo-sýrové mísy s prvotřídními domácími uzeninami vhodné na studené rauty připravuje Poctivé uzenářství.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Výkup zlata v jakémkoliv množství – zlaté šperky, hodinky, mince, zubní zlato, slitky
Zlato a výrobky ze zlata v jakémkoliv množství za nejlepší cenu vykupuje v okolí Znojma Klenotnictví LUCIE GOLD. Vykoupíme zlaté šperky, hodinky, mince, slitky i zubní zlato.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Pravá medovina z českého medu s různými příchutěmi – višeň, ořech, mandle, z lesního medu
Medovinu výborné chuti vyrobenou z českého medu prodává na svém e-shopu Vinotéka Malovaný sklep. Ochutnejte českou medovinu z lesního medu nebo s příchutí višní, ořechů či mandlí.
Vinotéka Malovaný sklep
Kvevri vína – naturální vína z keramických kvevri nádob
Specialitou Vinařství Nešetřil jsou vína Kvevri. Tato vína zrají v keramických nádobách zakopaných až po hrdlo do země podle staré gruzínské metody. Ochutnejte naše vína řady Special Kvevri.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Domácí výroba voskových svíček ze 100% včelího vosku - zábavné tvoření nejen pro děti
Výrobu voskových svíček snadno zvládnete i doma. Užijte si zábavné tvoření s dětmi - na eshopu Včelařství Řezanina si vyberete potřeby a kompletní sady ze 100 % včelího vosku i voskových plátů.
Výroba a prodej cukrářských výrobků, koblihy, donuty, koláčky, sladké pečivo
Tradiční cukrářské výrobky - koblihy, donuty s polevou, závin, zákusky, klasické sladké koláče, koláčky a další sladké pečivo zakoupíte od firmy Pekárna IVANKA s.r.o. v Brně.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej nábytkových kluzáků - dokonalá ochrana podlah před poškozením
Nábytkové kluzáky a podložky značky ScratchNoMore, které ochrání vaši podlahu před poškrábáním a poškozením, vám dodá společnost floorcolor servis s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Nákup investičního zlata – ochrana Vašich peněz před inflací
Udržte si hodnotu Vašich financí a investujte s námi do zlatých slitků. U nás na prodejně ve Znojmě v ulici Kovářská 4, prodáváme slitky investičního zlata.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Potěšte své přátelé prvotřídním vínem s vlastní etiketou - firemní potisky samozřejmostí
Víno s vlastní etiketou si můžete objednat na e-shopu Vinařství Hort. Buďte originální a darujte prvotřídní víno s potiskem fotografií dětí, rodiny nebo fotkou domácího miláčka. Buďte sví.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Krumlovský chléb, kváskový chléb, pekárna, tradiční výrobce
Pekařství, pekárna, výroba čerstvého kváskového chleba, tradiční Krumlovský chléb, pečivo a další výrobky můžete zakoupit od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Sušené hovězí a vepřové maso bez chemie a éček – uzenářství s poctivými výrobky
Pochutnejte si na sušeném hovězím a vepřovém mase od společnosti Poctivé uzenářství s.r.o. ze Znojma, kde si při výrobě zakládáme na kvalitním složení bez chemických přísad, éček a vody.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Opravy poškozených zlatých a stříbrných šperků, veškeré zlatnické opravy
Veškeré zlatnické opravy zlatých a stříbrných šperků zajistí v okolí Znojma Klenotnictví LUCIE GOLD. Poškozené šperky opravíme tak, aby byl zachován jejich původní vzhled.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Prodej sušených plodů, oříšků a sušeného tropického ovoce - ideální zdravá svačinka
Na prodejně Zelená zahrada Znojmo máme na prodej nejen čerstvé ovoce, zeleninu, ale i velký výběr sušených plodů, oříšků a tropického ovoce, které budou ideální zdravou svačinkou.
Zelená zahrada
Průmyslové papírové role, jsou skvělým pomocníkem v průmyslové zóně i v domácnosti
Kvalitní průmyslové papírové role vyrábí koncern ZVG. Zásobuje velkoodběratele, maloodběratele i domácnosti. Z velkého výběru velikostí, barev a rozměrů si vybere každý.
ZVG CZ s.r.o.
Výrobky studené kuchyně, lahůdky regionálních výrobců – chlebíčky, saláty, bagety uzeniny
Výrobky studené kuchyně a lahůdky od regionálních výrobců pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Pochutnat si můžete na chlebíčcích, bagetách, salátech i uzeninách.
Zelená zahrada
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Dodávka hygienického servisu – sanitární doplňky, mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků i dezinfekce
Firma BHV úklid s.r.o. ze Znojma zajistí kromě úklidu i dodávku hygienického servisu. Doplňujeme mýdla, toaletní papír, papírové ručníky, dezinfekce a další sanitární doplňky.
Odborné nastřelování náušnic dospělým i miminkům od 3 měsíců věku
Odborné nastřelování náušnic provádí v okolí Znojma Stříbro Lucie. Nastřelujume náušnice dospělým i miminkům od zhruba tří nebo čtyř měsíců.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.