Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Dřevěné bedýnky s vínem v dárkovém balení – originální vánoční dárek pro přátele a rodinu
Na prodej limitované edice bedýnek s vínem v dárkovém balení vhodných nejen jako originální vánoční dárek pro přátele a rodinu se zaměřuje Vinařský dům Znojmo s bohatým výběrem vín.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Vánoční květiny, dekorace, věnce a výzdoba – květinářství s obrovským výběrem
Na výrobu a prodej vánočních dekorací, věnců, květin, kytic a výzdobu v různých barvách a provedeních se zaměřuje květinářství Květinka Pospíchal ze Znojma, která Vám pomůže s výběrem.
Květinka Pospíchal POSPÍCHAL SMUTEČNÍ FLORISTIKA s.r.o.
Náušnice, prstýnky a řetízky – elegantní stříbrné šperky pro každou příležitost
Na prodej moderních i klasických náušnic, prstýnků, řetízků a dalších elegantních stříbrných šperků a doplňků vhodných pro každou příležitost se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Péče o pokožku během a po práci – osvědčené prostředky na čištění rukou
Na prodej prostředků na čištění rukou zajišťující péči o pokožku před pracovním výkonem, během a po práci pro ochranu pokožky se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o. provozující e-shop.
ZVG CZ s.r.o.
Jemné pečivo, koláčky, šátečky s bohatou náplní – povidla, tvaroh ovoce
Nadýchané, vláčné a vždy čerstvé jemné pečivo s bohatou náplní zakoupíte v Pekárně Ivanka. Prodáváme koláče a šátečky s povidly, tvarohem nebo ovocnou náplní.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Barokní prsteny – originální a stylové šperky inspirované obdobím baroka
Na prodej barokních prstenů inspirovaných obdobím baroka a dalších originálních a stylových šperků s masivními dekoracemi se zaměřuje společnost Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Výroba a prodej zdravého, tmavého i cereálního pečiva s vysokým obsahem vlákniny
Zdravé cereální či tmavé pečivo s vysokým obsahem vlákniny vám vyrábí podle tradičních receptur pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Nová vína v bohatém sortimentu vinařství – jakostní a přívlastková té nejlepší chuti a kvality
Nová vína v bohatém sortimentu Vinařství Nešetřil ve Znojmě jsou pravidelně uváděna na trh na podzim. Jedná se o čtyři bílá a dvě červená jakostní a přívlastková vína té nejlepší chuti a kvality.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Odlévané svíčky z českého včelího vosku, ručně vyrobené - zakoupíte v e-shopu
Ideálním dárkem nebo krásnou dekorací do domácnosti jsou odlévané svíčky z včelího vosku. Ručně vyráběné svíčky si vyberete v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina.
Výroba tradičních i netradičních zákusků a cukrářských výrobků
Na lahodných tradičních i netradičních zákuscích a dalších cukrářských výrobcích si pochutnáte v pekárně Ivanka v Moravském Krumlově na Brněnsku.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Smuteční floristika na zakázku - vazby, kytice, věnce na rakev k zapůjčení zdarma
Pohřební služba Pospíchal zajistí smuteční floristiku ve Znojmě i Moravském Krumlově - vazby, kytice i věnce na rakev tvoříme z živých květin, ale také Vám zdarma zapůjčíme vazby z umělých materiálů.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Naturální vína vyrobená z bio hroznů vypěstovaných na bio vinicích
Naturální vína, která jsou vyrobená z bio hroznů pěstovaných na bio vinicích podle zásad ekologického vinohradnictví, objednávejte na e-shopu Vinařství Nešetřil ze Znojma.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Snubní a zásnubní prsteny osázené diamanty a brilianty
Špičkové a perfektně opracované snubní a zásnubní prsteny osázené diamanty a brilianty pořídíte v Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě. Prodáváme prsteny značky Retofy.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Výroba a prodej, dodávka, rozvoz pekařských a cukrářských výrobků
Tradiční výrobce a prodejce pekařských a cukrářských výrobků - chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky. Zásobování prodejen ve Znojmě a okolí nabízí Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Profesionální pneuservis – defekty a přezutí pneumatik nákladních, osobních aut a zemědělských strojů
Pneuservis, servisní partner Michelin, provozuje společnost AGRODÍLNY,spol. s r.o. Pomůžeme s přezutím a opravou pneumatik v okolí Znojma a Moravského Krumlova. Svěřte auto do rukou profesionálů!
Degustace znojemských vín v kamenných sklepech v centru města Znojma
Jedinečná znojemská vína ochutnáte ve Vinařském domě Znojmo. V našich kamenných sklepech v centru města Znojma pořádáme degustace tradičních i speciálních vín, která zrála v hliněných amforách.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Zabijačkové speciality z řeznictví – jitrnice, jelita, tlačenky a další
Poctivé a chutné zabijačkové speciality nakoupíte v prodejně Poctivé uzenářství v Prosiměřicích. Prodáváme jitrnice, jelita, tlačenky a další zabijačkové výrobky.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Nová vína z vinařství Nešetřil - objednávejte na e-shopu
Ochutnejte nová vína z vinařství Nešetřil. Objednat si je můžete na e-shopu.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Vinotéka, prodej vín přímo od vinaře – svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá nebo výběrová vína
Kvalitní a lahodná vína přímo do vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství Nešetřil ve Znojmě. Prodáváme vína svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá, výběrová, ale i vína různých stylů.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Kváskový samožitný chléb z přírodního žitného kvasu
Křupavý Krumlovský samožitný chléb vyráběný z tradičního přírodního žitného kvasu peče Pekárna Ivanka z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Zlatnictví a klenotnictví – prodej šperků ze žlutého a bílého zlata českých i zahraničních značek
Ve zlatnictví a klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě nakoupíte šperky ze žlutého i bílého zlata. Udělejte sobě nebo Vašim blízkým radost luxusním šperkem se safíry, diamanty, brilianty nebo safíry.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.