Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Poradenství, návrh a realizace květinových dekorací pro obce, města a komerční a veřejné budovy
O kompletní realizaci květinových dekorací pro města, obce a komerční nebo veřejné budovy se postará Česko kvete MV s.r.o. Květinami zkrášlíme ulice, parky, mosty, letní zahrádky i vstupy do budov.
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Čistící produkty s přírodními abrazivními složkami  bez obsahu mikroplastů
Produkty, jako jsou čistící pasty a mycí gely na ruce s přírodními abrazivními částicemi bez obsahu mikroplastů, nakoupíte u společnosti ZVG CZ.
ZVG CZ s.r.o.
Diamantové a briliantové šperky – prsteny, náušnice, řetízky s přívěškem
Největší výběr briliantových a diamantových šperků ve Znojmě najdete v Klenotnictví LUCIE GOLD. Ozdobou každé ženy se mohou stát náušnice, prsteny i i řetízky s přívěškem s brilianty nebo diamanty.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Domácí poctivé klobásy bez separátů, sójové mouky a chemikálií
Domácí poctivé klobásy vyrobené z kvalitní masa, bez přidaných separátů, sójové mouky a chemikálií, vyuzené na bukovém dřevě, dodává Poctivé uzenářství z Prosiměřic.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Účinné prostředky na čištění a péči o elastické podlahy -  vinyl, PVC, linoleum a kaučuk
Účinné a zároveň šetrné čistící prostředky pečující o elastické podlahy, jako je vinyl, PVC, linoleum a kaučuk, dodává společnost DEMA DEKOR CZ, která se nově přejmenovala na floorcolor s.r.o..
Elegantní, sportovní hodinky jako módní doplněk – dámské i pánské
Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma nabízí dámské i pánské hodinky. V sortimentu si můžete vybrat ze značek Festina, JVD nebo Daniel Klein, od sportovních po elegantní módní doplňky.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,
Mléčné výrobky z Vysočiny – sýry, jogurty, tvaroh a další
Kvalitní mléčné výrobky regionálních výrobců z Vysočiny pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme sýry, tvaroh, jogurty a další mléčné výrobky.
Zelená zahrada
Péče o exteriér vozidla – čistič motoru, čistič plastů auta a ochrana skla
Přípravky pro péči o exteriér vozidla, jako je čistič motoru, čistič plastů či ochranný prostředek na sklo vyrábí společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG – organizační složka ve Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Stříbrné náušnice, přívěsky, prsteny pro každou příležitost - nejnovější módní trendy
Nechte se unést krásou stříbrných šperků - navštivte klenotnictví Lucie Gold ve Znojmě, kde si vyberete náušnice, přívěsky i prsteny dle nejnovějších módních trendů.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.
Prodej vždy čerstvého a chutného slunečnicového chleba
Čerstvý a chutný nutričně vyvážený slunečnicový chléb zakoupíte ve Znojmě a v Pohořelicích v prodejnách Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výroba a prodej chutného a čerstvého  pečiva a zákusků
Pečivo a cukrářské výrobky a zákusky vyrobené podle tradiční receptury v oblasti Brno-venkov najdete v pekárně IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Lahodné čajové a vánoční cukroví, sváteční koláče z cukrářství
Pokud máte chuť na poctivé čajové a vánoční cukroví nebo koláče z cukrářství, navštivte prodejnu Zelená zahrada ve Znojmě, kde si můžete vybrat z několika druhů cukroví a koláčů.
Zelená zahrada
Použité pneumatiky, ocelové a hliníkové disky či kompletní kola
Použité pneumatiky, alu nebo ocelové disky a dokonce kompletní kola pro osobní automobily všech značek za skvělé ceny pořídíte ve firmě IB – MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Investiční zlato – investice do zlatých cihel, jistota před znehodnocením peněz inflací
Ochraňte své finanční úspory před inflací – investujte do zlatých cihel. Investiční slitky prodává Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Užijte si doma Váš výhodný degustační balíček vín
Představujeme Vám akci pro naše věrné zákazníky - výhodný degustační balíček vín pro Vás, ve vinařství VINO HORT v Dobšicích nedaleko Znojma.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pekárna - prodej širokého sortimentu čerstvého slaného a sladkého pečiva a zákusků
Široký sortiment křupavého a vypečeného slaného pečiva a lahodné sladké pečivo a zákusky zakoupíte v oblasti Brno-venkov v prodejně Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada