Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Kolekce VOC ZNOJMO vín – vína s moderní certifikací upřednostňující originalitu a původ vína
Jedinečná kolekce vín, která klade důraz na originalitu a původ vína – to jsou vína kolekce VOC ZNOJMO s moderní certifikací, která vyrábí vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Uzeniny, masné a uzenářské výrobky z masa bez přidaných separátů
Uzeniny nejlepší kvality, tepelně opracované i neopracované masné výrobky vyrobené výhradně z masa a bez přidaných separátů zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prodej pánské, dámské a dětské obuvi, kožené galanterie a doplňků Hrušovany nad Jevišovkou
Prodej kvalitní obuvi známých značek a galanterie naleznete v prodejně Obuv Ilona v Hrušovanech nad Jevišovkou.
Obuv Ilona Miluše Fousková
Prvotřídní růžová vína Rosé Hort – Pinot Noir, Franceska, Merlot – e -shop
Prvotřídní a lahodná růžová vína s ovocnou chutí, sytou barvu a příjemným aroma z kolekce Rosé Hort - Pinot Noir, Franceska a Merlot- zakoupíte na e-shopu vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Čištění venkovních teras a venkovní dlažby a jejich následná péče
Potřebujete-li vyčistit terasu nebo jakoukoliv venkovní dlažbu, obraťte se na společnost floorcolor s.r.o., díky které bude Vaše dlažba zářit jako nová.
Křupavé a čerstvé rohlíky – anglický, pivní, sypaný cereáliemi, pizza rohlík
Křupavé a čerstvé rohlíky s pořádnou dávkou anglické slaniny a sýru, pečivo s vůní Itálie, rohlíky s cereáliemi a další druhy vypečených rohlíků nakoupíte v Pekárně Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Vinařství Konice, výroba vína, výroba přívlastkových odrůdových vín
Rodinné vinařství K96 Winery s.r.o. vyrábí přívlastková odrůdová vína typická pro oblast Znojemska.
Hebké a prodyšné povlečení Mako-jersey z egyptské bavlny – tvarová stálost, snadná údržba
Jedinečná hebkost, prodyšnost a snadná údržba – to je povlečení Mako-jersey vyrobené z egyptské bavlny, které pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Nová řada respirátorů od společnosti ZVG – nové barevné vyvedení balení
Chraňte své zdraví a dýchací cesty při práci s nebezpečnými částicemi s novou produktovou řadou respirátorů od společnosti ZVG s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.
Prostěradla Mako-jersey s lycrou – měkká, hebká a elastická prostěradla i v atypických rozměrech
Vysoce elastická, měkká a hebká prostěradla Mako-jersey zakoupíte na e-shopu firmy Mobytex. Vybrat si můžete z 18 barev i atypických rozměrů prostěradel.
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Speciální dřevěné obaly s vnitřní fixací pro ochranu zboží při transportu – zakázková výroba
Speciální dřevěné obaly pro ochranu zboží při transportu na zakázku vyrábí firma Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Dodáváme dřevěné obalové materiály z hoblovaného řeziva s vnitřní fixací.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Jemná a hřejivá hebká dětská deka z mikroflanelu s roztomilými výšivkami
Jemné a velice hřejivé dětské hebké deky z mikroflanelu nakoupíte na e-shopu mobytex.cz. Prodáváme mikroflanelové deky s roztomilými motivy výšivek i v dárkovém balení.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Hort Petit - víno vyjadřující povahu domácího mazlíčka s etiketou podle vlastního výběru
Originální cuvée vyjadřující povahu domácího mazlíčka na zakázku vyrábí VINO HORT. Pomůžeme Vám s výběrem vlastní odrůdy vína a natiskneme etiku podle vašeho přání.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.
Vysoce savé bambusové kuchyňské utěrky – různé vzory a barevné provedení
Vysoce násakové bambusové utěrky české výroby v různých dekorech a barvách, které nezanechávají vlákna na skle, zakoupíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Letní bavlněná přikrývka s různými motivy, výplní z dutých vláken
Lehkou letní přikrývku z bavlny s různými motivy a výplní z dutých vláken prodává e-shop mobytexpovleceni.cz. K letní přikrývce je možné zakoupit i povlečení ve stejném designu.
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Světově první ekologický polyuretanový lak pro ochranu Vašich podlah
Dlouhodobou ochranu Vašich podlahovin zajistí Dr. Schutz PU NEO od společnosti floorcolor s.r.o.. Jedinečný ekologický lak, který neobsahuje rozpouštědla a izokyanáty.