Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Protiprachové filtrační polomasky pro vaši bezpečnou ochranu dýchacích cest
Pro práci ve znečištěném prostředí jistě oceníte jemné protiprachové filtrační polomasky společnosti ZVG CZ s.r.o. ze Znojma, která dbá nejen o bezpečnou ochranu vašich dýchacích cest.
ZVG CZ s.r.o.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
Pekárna, tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment
Skvělé tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment výrobků -chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky, dorty a další zakoupíte od Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Vinařská turistika s ubytováním ve vinařství s produkcí bio vína
Vinařskou turistiku, ochutnávku bio vína vlastní produkce a k tomu navíc ubytování uprostřed vinice – to vše zažijete ve Vinařství Jiří Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Zažijte svatbu v prostředí nádherných vinic
Netradičním a zároveň kouzelným místem pro konání Vaší svatby a svatební hostiny je Vinařství Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Výroba a prodej lahodného chleba s dýňovými semínky
Výrobou a prodejem čerstvého a chutného chleba s dýňovými semínky se na Znojemsku a v okolí Pohořelic zabývá pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Tvaroh, jogurty, máslo a smetana pro restaurace a gastro zařízení vyrobené poctivou recepturou
Kvalitní a čerstvé. Takové jsou mléčné produkty vyráběné podle poctivé receptury, jejichž velkoobjemovou dodávku pro restaurace ve Znojmě a Mikulově zajišťuje společnost JIMA-SPOL s.r.o.
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.
Potraviny pro gastroprovozy, velkoobchod, velkosklad, plechové obaly
Velkoobchod a velkosklad s potravinami pro gastroprovozy, restaurace a jídelny, široký výběr jídla různých značek, e-shop plechových obalů zajišťuje Čoko Citonice s.r.o.
Distribuce Opočenských jogurtů ve skle vyráběných tradiční recepturou
Znojemská firmy JIMA - SPOL, s.r.o. se zabývá distribucí mléčných produktů, ke kterým patří i lahodné Opočenské jogurty, které zrají přímo ve skle a jsou vyráběny tradiční recepturou.
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Velkoobchod s uzenářskými výrobky, jako jsou klobásy, šunky, trvanlivé salámy a další
Velkoobchod, který zajišťuje dovoz kvalitních a chutných uzenářských výrobků v oblasti Znojma a Moravského Krumlova, je společnost JIMA.SPOL s.r.o.
Výroba a prodej kvalitního českého vína z vinařství s dlouholetou tradicí
Výrobcem kvalitních českých vín s dlouholetou tradicí je rodinné Vinařství Líbal s.r.o., které vyrábí a prodává vína různých druhů vysoké kvality na Znojemsku.
Kvalitní vína ze Znojma - nově v bag in box balení vhodném pro restaurace nebo rodinné oslavy
Znojemská firma Vinařství Líbal s.r.o. nově zavadí vína v bag in boxu, které jsou vhodné do restaurací nebo na rodinné oslavy či večírky. Kvalitní vína ze Znojma v novém praktickém balení.
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Přijďte degustovat do našeho vinného sklípku nebo nakupte v našem e-shopu
Navštivte naše vinařství Líbal v Horních Dunajovicích, s rodinnou tradicí předávanou již tři generace a nechte se při degustaci unést kořenitou chutí naší Pálavy 2016, výběr z Hroznů.
Pálava 2016  výběr z hroznů - šampion XXVIII. Znojemského koštu
Vinařství Líbal s.r.o. je vinařství s tradicí a láskou k dobrým vínům. Důkazem je i Pálava 2016 výběr z hroznů, který vyhrála XXVIII. ročník Znojemského koštu.