Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Výpočet požárního zatížení stavby, PBŘ, ideální požárně bezpečnostní řešení
Společnost FREE RW SOFT, v.o.s. Vám nabízí ideální požárně bezpečnostní řešení (PBŘ) v podobě programu pro výpočet požárního zatížení stavby - program WinFire Office.
Nabídka práce, volná místa - roznos letáků do schránek, distributor zásilek
Společnost Česká distribuční k.s., která se řadí mezi největší firmy v oblasti neadresné i adresné distribuce, hledá distributory na doručení zásilek a roznos letáků do schránek a to kdekoliv v ČR.
Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Prodej průmyslového areálu v Kravařích
Naxos Ostrava a.s. specializující se na prodej a pronájem nemovitostí, vyhlašuje prodej průmyslového areálu na pozemcích o velikosti 30.638 m, který se nachází na ulici Bolatická 39 v Kravařích.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Volná pracovní místa pro svářeče EN 135 s ubytováním zdarma a proplaceným cestovným
Hledáte-li práci na hlavní pracovní poměr, pomůže Vám ostravská personální agentura Personal fabric, která nyní poskytuje volné pracovní místo svářeče EN 135 v oblasti Středních Ćech.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Ekologické jednorázové nádobí a příbory vhodné pro cateringové firmy, velkoobchod i domácnosti
Ekologické jednorázové nádobí a příbory, které jsou vhodné jak pro cateringové firmy, velkoobchod tak pro supermarkety, zajišťuje společnost Untraco v.o.s. se sídlem v Ostravě.
ABENA
Celní služby - poradenství, vystavení dokumentů i vyřizování žádostí jménem klienta
Kromě bezpečné přepravy pro Vás firma Promet Logistics a.s. zajišťuje také celní služby. Využít můžete poradenství, vystavení potřebných dokumentů i vyřizování žádostí Vašim jménem.
Kybernetická bezpečnost a nový kybernetický zákon - ochrana v práci i osobním životě
Kybernetickou bezpečností a novým kybernetickým zákonem se zabývá společnost Free RW Soft v.o.s., díky které budete chránění jak v práci, tak v osobním životě.
Plazma lifting - omlazení vlastní krví, neoperační metoda, přirozená cesta k vyhlazení pleti
Pokud i vy chcete zpomalit stárnutí pokožky přirozenou cestou, navštivte moderní salon Jovena v Ostravě, kde vám touto neoperační metodou vyhladí pleť a vrásky.
Facelift, omlazení pleti - neinvazivní lifting obličeje, očí, krku - Ulthera
V našem moderním estetickém centru Jovena v Ostravě vám pomocí přístroje Ulthera, který je revoluční novinkou v omlazování pleti, provedeme neinvazivní lifting obličeje, očí, krku a dekoltu.
Příprava publikací, vydání vlastní knihy na klíč - moderní grafická úprava
Pokud chcete vydat vlastní knihu, obraťte se na vydavatelství MONTANEX a.s. z Ostravy, kde Vám připraví publikaci a vydají knihu na klíč s moderní grafickou úpravou přesně podle Vašich požadavků.
Regionální deníky Moravskoslezský kraj
Vydavatelství VLTAVA-LABE-PRESS. a. s. (VLP) patří mezi nejsilnější vydavatelské domy v České republice. Zaměřuje se na vydávání regionálních deníků pro Moravskoslezský kraj.
Volné obchodní plochy a prostory, kanceláře s recepcí za rozumnou cenu
Pokud sháníte pronájem obchodních ploch za rozumnou cenu, obraťte se na společnost REGOS M, spol. s r.o., která nabízí volné prostory a kanceláře s recepcí na atraktivním místě v Ostravě-Zábřehu.
Vydavatelství knih, jazykové slovníky, odborná literatura nejen pro náročné
Společnost Montanex se sídlem v Ostravě provozuje vydavatelství literatury nejen pro náročné, ale i jazykové slovníky, ekonomickou nebo technickou literaturu a různé další publikace.
Bezbolestná liposukce bezdotykovým laserem Zerona - cílená modelace postavy
Liposukce Zerona je určena k bezbolestné a cílené modelaci postavy. Přijďte k nám do estetického centra Jovena v Ostravě, kde vám vytvarujeme vaše tělo. Konzultace jsou u nás zdarma.
Pronájem nebytových prostor, administrativní budova - s možností ostrahy i úklidu
Pronájem nebytových prostor, administrativních budov vám nabízí společnost Regos M s.r.o. se sídlem v Ostravě, která vám navíc dokáže zajistit i možnost ostrahy či úklidu.
Zkušený elektrikář pro renovaci vlaků, skvělé ohodnocení - volná místa
Personal Fabric - agentura práce a.s. hledá zkušeného elektrikáře v okolí Šumperka, který by se zabýval především renovací vlaků. Toto volné místo je navíc skvěle ohodnocené.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Žehlení prádla – vyžehlení košil, oděvů za super ceny
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je spolehlivá čistírna v Ostravě, která kromě praní nabízí také žehlení prádla. Vyžehlíme vaše košile a jiné oděvy za super ceny.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Učební a metodické pomůcky zaměřené na logopedii a speciální pedagogiku
Díky kvalitním učebním a metodickým pomůckám od vydavatelství MONTANEX a.s. z Ostravy, které jsou zaměřené na jazykovou výchovu, logopedii a speciální pedagogiku, si usnadníte nejen práci s dětmi.
Operátor výrobního zařízení s praxí v hutním provoze - volná pracovní pozice
Volné pracovní pozice operátora výrobního zařízení s praxí v hutním provoze v Ostravě zajišťuje společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., která působí v celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Informační systém web portál Helios Orange - snadný a operativní přístup k datům
Snadný a operativní přístup k informacím kdykoli a odkudkoli vám zajistí web aplikace, informační systém web portál Helios Orange při splnění všech bezpečnostních standardů.
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Nejnovější modely společenských šatů - široký výběr, prodej
Široký výběr nejnovějších modelů společenských šatů a jejich prodej zajišťuje společnost Svatební dům Angelika se sídlem v Ostravě, která pro vás vybírá jen ty nejlepší kousky.