Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Pronájem prostorného bytu s dispozicí 2+1 s jídelnou v blízkosti centra města
Pronájem zařízeného, prostorného bytu v blízkosti centra města Ostravy na Bohumínské ulici, který má dva pokoje, kuchyň, jídelnu, koupelnu a dvě WC, zprostředkovává společnost DK projekt s.r.o.
DK projekt, s.r.o.
Kvalitní překlady korespondence a listin z holandštiny do českého jazyka
Profesionální překladatel Mgr. Radim Sochorek, který má dlouholeté zkušenosti, Vám poskytne překlady korespondence, listin, dokumentace a jiných textů z holandštiny do českého i německého jazyka.
Ošetření krovu a impregnace střechy napadené dřevokaznými škůdci nebo plísněmi
Pokud jsou Vaše střešní konstrukce nebo krovy zasaženy škůdci nebo plísněmi, obraťte se na společnost  BEST OSTRAVA , s.r.o., která se postará v okolí Opavy a Ostravy o ošetření napadeného dřeva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Překlady textů, dokumentů, korespondence pro komerční i nekomerční účely
Překlady dokumentů, korespondence a dalších textů pro komerční i nekomerční účely zajišťuje profesionální překladatel Mgr. Radim Sochorek v Ostravě. Jazyky k překladu němčina, nizozemština.
Kovošrot a výkup kabelů, kovů a šrotu za výhodné výkupní ceny, přistavení kontejneru
Prodejte kovový šrot či kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Poskytujeme také přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Ochrana dřeva, tlaková impregnace a ošetření krovu a střech
Společnost BEST se zaměřuje na impregnaci a ochranu dřeva před hnilobou, dřevokaznými škůdci a houbami na Opavsku a Ostravsku. Ošetřujeme také krovy či střechy velice účinnou tlakovou impregnací.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Zpracování prostorových dat, mapových výstupů v životním prostředí
Zpracováním prostorových dat a mapových výstupů v životním prostředí se aktivně zabývá společnost E-expert s.r.o., která řeší projekty v rámci environmentalistiky.
E-expert, spol. s r.o.
Neadresná distribuce, roznos letáků do schránek - oslovení domácnosti konkrétní nabídkou
Česká distribuční k.s. realizuje v Brně i Hradci Králové neadresnou distribuci tiskovin. Jedná se o roznos letáků do poštovních schránek s cílem oslovit domácnost konkrétní nabídkou v tištěné podobě.
Kovošrot - výkup železného šrotu a barevných kovů
Společnost Demonta T, s.r.o. je kovošrot v Ostravě, který se zaměřuje na výkup železného šrotu i barevných kovů, ale také elektromotorů a elekrošrotu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Tiskárna, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoplošný tisk, potisk, tiskařské služby
Společnost Tiskárna Schenk s. r. o. nabízí kompletní tiskařské služby - potisk, ofsetový a digitální tisk, velkoplošný tisk a další.
Volné pracovní místo vhodné pro ženy i muže s možností ubytování – operátor, operátorka výroby
Volná pracovní místa pro uchazeče zprostředkovává personální agentura Personal Fabric – agentura práce a.s. působící po celé České republice. Vyzkoušejte práci operátor, operátorka výroby.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Tlumočník němčina, tlumočení z němčiny - jazyková kombinace čeština - němčina
Mgr. Radim Sochorek se již od roku 1995 specializuje na poskytování profesionálních tlumočnických služeb v jazykové kombinaci čeština – němčina.
Významný poskytovatel náhradního plnění Vám pomůže splnit zákonnou povinnost
Jako uznaný zaměstnavatel na chráněném trhu Vám pomůže díky odběru služeb splnit zákonnou povinnost využitím náhradního plnění společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě.
Roznos letáků do schránek, neadresná distribuce - účinná metoda oslovení zákazníků
Roznos letáků do schránek, tedy neadresnou distribuci realizuje společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě, Praze a celé České republice. Tato metoda je velmi účinná právě při oslovení zákazníků.
Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Operátoři, operátorky do výroby - montáž plastových výlisků, volná místa
Volná místa pro operátory a operátorky do výroby v Bojkovicích zajišťuje společnost Personal Fabric - agentura práce a.s. Jedná se o montáže plastových výlisků pro automobilový průmysl.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Tisk a kompletace zásilek - kompletní servis Vaši kampaně od zpracování, vytištění až po distribuci
O komplexní zpracování vašich zásilek včetně zpracování, kompletace, vytištění a distribuce se Vám postará společnost Česká distribuční k.s., která Vám může nabídnout jednu z nejnižších cen.
Personální agentura Ostrava – kompletní služby a 30 let zkušeností na evropském trhu
Jsme s vámi od roku 1991 a během této doby jsme vytvořili 10 poboček v ČR. Poskytujeme kvalitní poradenství a v Evropě jsme pro lidi prvním kontaktem k nalezení nového zaměstnání.
Podnikový ekolog, outsourcing životního prostředí, ŽP - odborná konzultace
Služby podnikového ekologa i outsourcing životního prostředí (ŽP) nabízí společnost E-expert, spol. s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na odborné konzultace v oblasti životního prostředí.
E-expert, spol. s r.o.
Profesionální tlumočení němčiny, překlad nizozemštiny do českého jazyka Ostrava
Mgr. Radim Sochorek Vám nabízí profesionální služby tlumočníka německého jazyka a překladatele nizozemských textů do češtiny.
Přesvědčete se o výhodách reklamních letáků a o přínosu tohoto marketingového nástroje
Reklamní letáky se řadí mezi důležitý marketingový nástroj, který se těší velké oblibě v České republice. Společnost Česká distribuční k.s. se stará o roznos letáků do schránek.
Obsluha CNC frézy, zkušený frézař - hlavní pracovní poměr, stabilní a dlouhodobé uplatnění
Personal fabric - agentura práce, a.s. hledá zkušeného frézaře pro obsluhu CNC frézy v Opavě, přičemž nabízí hlavní pracovní poměr, stabilní, dlouhodobé uplatnění a vysoké ohodnocení.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Klaun Hopsalín Ostrava – zábavné programy a společenské akce pro děti a dospělé
Blíží se narozeniny Vašeho dítěte a vy byste mu chtěli uspořádat opravdu originální oslavu, ze které budou všichni jeho spolužáci a rodiče úplně paf?
Roznos reklamních letáků do schránek i o víkendu – využijte silný marketingový nástroj
Reklamní letáky velmi ovlivňují nákupní chování, proto Vám firma Česká distribuční k.s. poradí, jak nejlépe využít tento silný marketingový nástroj ve svůj prospěch – např. roznos letáků i o víkendu.