Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Měření motivace zaměstnanců a diagnostika jejich kompetencí - Softskillers
Personální agentura Specialist Service s.r.o. v Ostravě pro vás připravila metodu měření motivace zaměstnanců a diagnostiku jejich kompetencí - Softskillers, která pomáhá zlepšit práci v týmu.
Specialist Service, s.r.o.
Výběr manažerů, zprostředkování a vyhledání kompetentních zaměstnanců
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. s více než desetiletými zkušenostmi v oblasti náboru zaměstnanců nabízí všem zaměstnavatelům v okolí Ostravy pomoc při výběru vhodných kandidátů.
Specialist Service, s.r.o.
Volná pracovní místa, dělnické profese, nabídka práce pro svářeče, lakýrníka, nástrojáře
Personal fabric patří mezi nejvýznamnější agentury práce v ČR. Je specialistou na zprostředkování především dělnických profesí strojírenských oborů. Poskytuje pomoc při vyhledávání pracovního místa.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Výroba tiskových materiálů pro firmy – letáky, manuály, samolepky, katalogy, návody atd.
Profesionální tisk a výrobu tiskových materiálů pro firmy zajistí firma AMOS repro spol. s.r.o. v Ostravě. Katalogy, manuály, návody, sborníky, letáky i samolepky a mnoho dalšího.
Nabídka kvalitní práce pro manažery, techniky, specialisty
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. s dlouhodobou působností v Moravskoslezském kraji nabízí kvalitní práci všem manažerům, technikům a specialistům.
Specialist Service, s.r.o.
Výroba a tisk barevných, černobílých či kombinovaných knih, skript a učebnic v různých vazbách
Dlouholeté zkušenosti ve výrobě knih má nakladatelství AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostravě, kde Vám zajistí tisk a vazbu knih, učebnic, skript a další, rychle a za příjemné ceny.
Roznos letáků dle cílových skupin, vytipování zákazníků, geomarketing - ušetřete až 50 % nákladů
Roznos letáků dle cílových skupin zajišťuje Česká distribuční a.s. po celé ČR, která realizuje geomarketing, tedy vytipování zákazníků. Díky zacílení ušetříte až 50 % nákladů.
Zprostředkování a nábor zaměstnanců pro dělnické profese
Personal fabric - agentura práce, a.s. je personální agenturou, která zprostředkovává práci v dělnických profesích po celé České Republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Překladatelství, soudní překlady s ověřením - překladatelská agentura
Kvalitní soudní překlady či překlady s ověřením vám zajistí překladatelská agentura TOP PRESS z Ostravy. V našem překladatelství poskytujeme široké spektrum jazykových služeb.
Úklid bytu, domácnosti i po malování, mytí oken – ušetřete svůj čas a energii na své zájmy
Profesionálním úklidem bytu, domácnosti po malování i rekonstrukci a dále mytím oken se zabývá společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Havířova i Ostravy. Šetříme Váš čas.
Překladatel němčiny pro konference, semináře, obchodní jednání i tiskové konference
Překladatel němčiny Mgr. Radim Sochorek s dlouholetými zkušenostmi je vám k dispozici na různých konferencích, seminářích, obchodních jednáních i tiskových konferencích v okolí Ostravy.
Prodej nemovitostí, administrativních budov i činžovních domů formou výběrového řízení
Ostravská společnost Naxos Ostrava a.s. je jednou z největších realitních společností v ČR a zabývá se prodejem nemovitostí, administrativních budov i činžovních domů formou výběrového řízení.
Adresné doručování zásilek, reklamní i osobní dopisy, kontrola správnosti adres
Společnost Česká distribuční k.s. se specializuje na adresné doručování zásilek, reklamních i osobních dopisů a minimalizuje vaše náklady tím, že zkontroluje správnost adresy.
Přenechte úklid kanceláří, výrobních hal, budov i mytí oken na profesionální úklidovou firmu
Kanceláře, administrativní budovy i výrobní haly uklidí společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Ostravy a Havířova. Profesionálové z úklidové firmy se postarají i o mytí oken a výloh.
Letáková samoobsluha - snadné a rychlé plánování reklamních kampaní i pro malé a střední zadavatele
Česká distribuční k.s. je alternativním poštovním operátorem a nově pro Vás vyvinuli interaktivní aplikaci, která Vám pomůže jednoduše vytvořit on-line distribuční oblast pro roznos Vašich letáků.
Pracovní nabídky, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství
Široké spektrum pracovních nabídek, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství na Ostravsku a v Moravskoslezském kraji poskytuje personální agentura Specialist Servis s.r.o.
Specialist Service, s.r.o.
Postaráme se o úklid a udržení pořádku ve společných a nebytových prostorech
O pravidelný i jednorázový úklid společných a nebytových prostorů se postará společnost Pegasus service s.r.o. nejen v Ostravě a v Havířově, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení, metoda One Brain , odbourání strachu z neznámých věcí, zlepšení grafomotorických dovedností.
Kompletní celní služby - nákladní doprava bez komplikací a zbytečných nepříjemností
Společnost Garantrans s.r.o. vám nabízí kompletní celní služby. Zařídíme pro Vás nákladní dopravu bez komplikací, takže se vyhnete zbytečným nepříjemnostem.
Impregnace a ochrana dřeva, dřevěných podlah, nábytku, krovů i konstrukcí proti dřevokaznému hmyzu
Pokud potřebujete ochránit dřevo, nábytek, dřevěnou podlahu, krovy nebo konstrukce před dřevokazným hmyzem, naše firma Best Ostrava s.r.o. Vám s tím pomůže. Zabýváme se impregnací dřeva a zdiva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Pomoc se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II pro podnikatele a živnostníky
Se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II se zárukou ČMZRB pro podnikatele a živnostníky, podnikající v Ostravě a Frýdku-Místku, Vám pomůže firma Jan Liška & Partneři, s.r.o.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie, billboardy - řezaná a tištěná reklama
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie i billboardy zajišťuje společnost REPRONIS s.r.o., která se specializuje hlavně na řezanou a tištěnou reklamu.
Zajištění rychlejších a jednodušších celních postupů – proclení zboží, režim tranzitu, deklarace
Rychlejší a jednodušší celní postupy zajistí firma Garantrans s.r.o., která je držitelem osvědčení AEO – Ověřený hospodářský subjekt. Postaráme se o dokumentaci, proclení zboží, režim tranzitu atd.
Simultánní tlumočení, včetně techniky - tlumočnický servis ve všech jazycích
Potřebujete-li simultánní tlumočení nebo tlumočení včetně techniky, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde Vám zajistí kvalitní tlumočnický servis ve všech jazycích.