Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Akce na originální hrnek s potiskem vlastní fotkou, grafikou, hrníček s fotopotiskem
Originální hrnek si můžete nyní vytvořit u firmy Repronis s.r.o. Využijte možnosti potisku vlastní fotkou, popřípadě jinou grafikou. Hrníček s vlastním fotopotiskem je skvělý i jako dárek!
Personální agentura pro zprostředkování nebo dočasné přidělení zaměstnanců dělnických profesí
Zprostředkování nebo dočasné přidělení zaměstnanců dělnických profesí pro vás zajišťuje personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. s působností po celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Výkup papíru různého druhu, sběrné místo Ostrava- Heřmanice
Sběrné suroviny Demonta T, Vám V Ostravě - Heřmanicích zajistí výkup papíru a kartonu. Firma vykupuje různé druhy papíru, barevné kovy a kovošrot a je připravena na zpracování a likvidaci odpadů.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Simultánní tlumočení a překlady z francouzštiny, italštiny i španělštiny - projev tlumočen zároveň s projevem řečníka
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje simultánní tlumočení a překlady z francouzštiny, italštiny, španělštiny a dalších světových jazyků na přednáškách i velkých mezinárodních konferencích.
Profesionální potisk reklamních a dárkových předmětů, tampónový tisk
Potiskem veškerých reklamních a dárkových předmětů se zabývá společnost Repronis s.r.o. v Ostravě, která využívá tampónový tisk, pomocí kterého lze vytvořit potisk na jakýkoli druh materiálu.
Masáže lávovými kameny, thajské, havajské, čínské, klasické - profesionální masér
Masáže lávovými kameny, thajské, havajské, čínské, klasické a spoustu dalších realizuje v Ostravě Porubě profesionální masér Ing. Petr Fiala, který dělá vše pro maximální spokojenost svých klientů.
Kvalitní překlady a tlumočení do maďarštiny, rumunštiny i bulharštiny od opravdových odborníků
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje komplexní překladatelské a tlumočnické služby do všech světových jazyků. Díky zkušeným překladatelům je jejich servis na velmi kvalitní úrovni.
Výkup a zpracování kabelů - nejlepší výkupní cena za kabely v Ostravě
Prodejte nepotřebné kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Dáváme Vám ty nejlepší výkupní ceny kabelů i kovošrotu v Ostravě.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk, laminování - kvalitní tisk
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk i laminování provádí firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje kvalitní činnosti v oblasti tisku.
Soudní tlumočení, odborný překlad - překladatelé a tlumočníci
Pokud potřebujete kvalitní soudní odborný překlad nebo tlumočení, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde zajišťují služby jen zkušení soudní překladatelé a tlumočníci.
Grafické práce, návrhy, digitální tisk - profesionální služby v oblasti reklamy
Grafické práce, návrhy, digitální tisk a reklamu realizuje grafické studio REPRONIS s.r.o., které provádí také spoustu dalších služeb v oblasti reklamy a tisku.
Překlady textů, tlumočení do všech jazyků včetně soudního ověření
Hledáte-li odborníka na překlady textů a tlumočení, můžete se obrátit na ostravskou překladatelskou agenturu TOP PRESS, která má dlouholeté zkušenosti a profesionalita je u nich na první místě.
Program AW Caesar 8 - evidence počítačů, software, licencí, řízení ITSM procesů
Komplexní řešení při evidenci počítačů, software, licencí, řízení a plánování ITSM procesů pomocí Programu AW Caesar 8 vám nabízí společnost Free RW Soft, v.o.s. v Ostravě.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.
Tisk a vazba diplomky, diplomové, bakalářské práce - rychle a kvalitně
Tisk bakalářských a diplomových prací rychle a kvalitně Vám zajišťuje firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
Překlady i tlumočení ve vysoké kvalitě a s náležitou diskrétností do polštiny, ruštiny a ukrajinštiny
Budete-li potřebovat překlady nebo tlumočení do polštiny, ruštiny, ukrajinštiny či do jiného jazyka, obraťte se na firmu Top Press v Ostravě, která poskytuje překladatelské služby v ČR i v zahraničí.
Praní a čištění obleků, společenských a večerních šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění obleků i večerních a společenských šatů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Bezpečnostní služba, ostraha objektů, ozbrojené doprovody
Ostrahu objektů, majetku, nemovitostí, ozbrojené doprovody při převozu financí, detektivní činnost pro prodejny realizuje Bezpečnostní agentura ADAS Josef Adamek, Ostrava.
Pronájem nových administrativních a prodejních prostor v Ostravě
Pro Vaše podnikání společnost TIMO profistavby s.r.o. poskytne k pronájmu kancelářské či prodejní prostory v nově postavené budově na Slezské Ostravě nedaleko ZOO.
Bezpečnost IT infrastruktury, infrastrukturní zabezpečení – návrh a realizace
Chraňte svá data před zloději. Firma OASA COMPUTERS z Ostravy-Zábřeh se specializuje na ochranu informací a bezpečnost IT infrastruktury. Navrhneme a zrealizujeme vám infrastrukturní zabezpečení.
Výkup autobaterií a akumulátorů za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. je místem zpětného odběru elektrozařízení a baterií skupiny REMA. Nevyhazujte starou nepotřebnou autobaterii, přijďte s ní k nám a my Vám ji za výhodné ceny vykoupíme.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Ochrana, zabezpečení dat v počítači i mobilu - kvalitní počítačová bezpečnost
Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak ochránit svá osobní data, firma OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě Vám zajistí kvalitní počítačovou bezpečnost! Zabezpečí nejen data v počítači ale i v mobilu.
Překlady textů ve vysoké kvalitě a levně od 220Kč/NS od zkušené překladatelské agentury
Potřebujete-li přeložit rychle a kvalitně do cizího jazyka nebo naopak do češtiny smlouvy, technické texty nebo jiné dokumenty a zprávy, kontaktujte překladatelskou agenturu TOP PRESS z Ostravy.