Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Mobilní aplikace pro digitalizaci kontrol upřesní a zvýší kvalitu distribuce letáků
Mobilní aplikace určená kontrolorům, kterou zavedla společnost Česká distribuční k.s., pomáhá urychlit a zpřesnit vyhodnocení kontrol a tím zvýšit kvalitu distribuce.
Personální agentura, vyhledávání a výběr zaměstnanců, manažerů
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. se v rámci Ostravska zaměřuje na vyhledávání a výběr zaměstnanců a to především manažerů, techniků, specialistů pro nové investory a poradenské služby.
Specialist Service, s.r.o.
Překladatelské a tlumočnické služby - kvalitní tlumočení a překlady do němčiny i nizozemštiny
O kvalitní překladatelské i tlumočnické služby do němčiny a nizozemštiny se Vám postará profesionální překladatel a tlumočník Mgr. Radim Sochorek., který má dlouholetou jazykovou praxi.
Profesionální realitní služby v Ostravě a okolí od Helena Hrušková reality
Helena Hrušková reality je osobní realitní makléřka, která v Ostravě a okolí nabízí profesionální služby v oblasti prodeje, nákupu a pronájmu realit a pozemků.
Personální agentura pro dělnické profese - práce pro dělníky, svářeče, obráběče
Ostravská personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. působící v celé ČR zprostředkovává práci dělníkům a zároveň pomáhá firmám najít pracovníky, kteří vyhovují jejich požadavkům.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
EIA a IPPC - poradenství, zpracování dokumentace, žádosti, studie, posudku
Společnost E-expert, spol. s.r.o. poskytuje odborné poradenství pro řešení projektů v ochraně životního prostředí. Zpracovává veškeré dokumentace, žádosti, studie a posudky.
E-expert, spol. s r.o.
Volná pracovní místa pro pracovníky do výroby - s ubytováním zdarma
K nejvýznamnějším agenturám práce v ČR patří Personal Fabric - agentura práce a.s., která nyní poskytuje volná pracovní místa pro pracovníky do výroby na hlavní pracovní poměr s ubytováním zdarma.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Redakce a vydavatelství časopisu Elektrotechnika v praxi - možnost inzerce
Technické nakladatelství a vydavatelství BAEL má redakci odborného časopisu Elektrotechnika v praxi, který vychází 6x ročně v celé ČR i Slovensku a je určen pro všechny zájemce o elektrotechniku.
BAEL Jindřich Babarík
Volná pracovní místa ve výrobě na hlavní pracovní poměr - montáž rámů pro autosedačky
Pokud hledáte stabilní zaměstnání, pomůže Vám personální agentura Personal fabric z Ostravy, která zprostředkovává práci a patří mezi nejvýznamnější agentury práce v České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Úklidové práce, pomoc v domácnosti Ostrava, praní žehlení prádla, venčení psů, zajištění nákupů
Po Ostravě zajišťuji veškeré práce v domácnosti, zajistím nákupy, praní prádla, žehlení, vaření, úklidové práce, venčení psů.
Dezinfekce prostor Ostrava, úklidy kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení
Provádíme pravidelné úklidy a dezinfekce prostor, především kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení, výrobních hal automobilového průmyslu a dalších.
Realitní makléř Ostrava, prodej a koupě bytů, rodinných domů, prodej formou aukce, převody
Realitní makléř Ostrava zajišťuje zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí, prodej formou aukce, převody nemovitostí, finanční poradenství.
Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Volná pracovní místa pro CNC obráběče –fréza, soustruh, horizontka, vysekávací lis
Personal Fabric - agentura práce a.s. zajišťuje pracovní místa pro CNC obráběče pro obsluhu frézy, soustruhu, horizontky a vysekávacího lisu. Volná místa jsou po celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Aktuálně inzerovaná volná pracovní místa, zprostředkování nové pracovní pozice
Přehled aktuálně inzerovaných volných pracovních míst, pomoc při zprostředkování nových pracovních pozic poskytuje personální agentura Specialist Service, s.r.o. v Ostravě a v okolí Frýdku-Místku.
Specialist Service, s.r.o.
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Ochrana dřeva, impregnace, ošetření krovu, střechy napadené červotočem a jinými škůdci
Společnost BEST se zaměřuje na prevenci, ochranu (impregnaci) dřeva, především ošetření krovu či střechy napadené škůdci (červotočem, tesaříkem, plísněmi atd.) v Ústeckém kraji – Teplice, Litoměřice.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Komplexní tiskařské služby Ostrava, ofsetový tisk, knihařské práce, plakáty, letáky, výroba razítek
Nabízíme komplexní tiskárenské služby - ofsetový tisk, technologie CTP, plakáty, letáky, potisk obálek, číslování, perforace.
Pohřební služby Ostrava, kremace, smuteční obřady, privátní rozloučení, bezbariérový přístup
Naše Krematorium Ostrava Vám může pomoci při rozhodování, jakým způsobem doprovodíte na poslední cestě zesnulou osobu.
Kompetenční modely na míru, zpracování a tvorba, upevnění firemních hodnot
Kompetenční modely na míru, jejich zpracování a tvorbu pro upevnění firemních hodnot realizuje společnost Specialist Service s.r.o., která se specializuje na služby v oblasti řízení lidských zdrojů.
Specialist Service, s.r.o.
Úklid obchodních center, úřadů, škol, zdravotnických zařízení, hotelů, penzionů - jednorázový i pravidelný
Společnost Best Ostrava s.r.o. pro Vás zajišťuje profesionální jednorázový i pravidelný úklid obchodních center, úřadů, škol, zdravotnických zařízení, hotelů i penzionů.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Profesionální úklidové práce - úklid domácností i kanceláří za příznivou cenu
Přenechejte úklid domácností i kanceláří profesionální ostravské firmě Best Ostrava s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji a obstará Vám pravidelné i jednorázové úklidové práce.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Personální poradenství Ostrava - teambuilding, tréninky, outplacement
Personální poradenství realizuje společnost Specialist Service, s.r.o. v Ostravě, která nabízí firmám personální služby v oblasti výběrového procesu jako jsou teambuilding, tréninky či outplacement.
Specialist Service, s.r.o.
Přímý prodej nemovitosti - propagace všech druhů nemovitostí
Specializací společnosti Naxos Ostrava a.s. sídlící v Ostravě je pronájem, prodej a investice do nemovitostí. Působí na trhu již řadu let a stala se tak jednou z největších realitních firem v ČR.