Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové
Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Železný šrot - výkup a likvidace železných i barevných kovů
Kovošrot Demonta T, s.r.o. v Ostravě - Heřmanicích, vykupuje železné i barevné kovy. Společnost Vám zajistí výkup železných kovů za příznivé ceny a ekologickou likvidace odpadu i šrotu.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Výkup kovového šrotu a litinového odpadu  - s naložením a dopravou
Firma CENTROMAT s.r.o. Ostrava realizuje výkup kovového šrotu a litinového odpadu s naložením a dopravou - přistavíme kontejnery na odpad zdarma a provedeme odvoz vlastními nákladními auty.
CENTROMAT s.r.o.
Údržba a čištění fasád a budov - odstranění špíny, mechu i graffitů, anti graffiti systém
Hlavním zaměřením firmy SK FASÁDY je údržba a čištění budov ve výškách v okolí Opavy i Ostravy. Provádíme čištění fasád všech druhů - omítky, hliníkové fasády i fasádní obklady.
SK Fasády s.r.o.
Kovový odpad, výkup, zpracování šrotu, kovošrot - kompletní služby
Kovošrot TROJEK, a.s. pracuje s kovovým odpadem. Zabývá se výkupem, prodejem a zpracováním kovového odpadu a šrotu. Vykupuje šrot, ocelový odpad, barevné kovy i autobaterie.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Ekologická likvidace vozidel - odtah a likvidace v jakémkoliv stavu
Společnost EKOMORAVA zajišťuje ekologickou likvidaci vozidel v celé oblasti Jeseníků a okolí. Z měst Bruntál, Krnov, Jeseník, Zlaté Hory, Rýmařov zajištěn odtah zdarma.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Čistírna prádla pro hotely, penziony a restaurace - praní a žehlení prádla
Prádelna Šopík s.r.o. zajišťuje praní a žehlení prádla pro hotely, penziony a restaurace v Ostravě i Hlučíně. Svěřte své prádlo profesionální čistírně, která poskytuje kompletní prádelenské služby.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Praní a chemické čištění pracovních oděvů - čistírna pro firmy i domácnosti
Průmyslová čistírna a prádelna Prádelna Šopík s.r.o. v Ostravě Vám vyčistí jakékoliv pracovní prádlo. Ať už se jedná o montérky, pracovní bundy či zástěry, jsme tu vždy pro Vás!
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Čistírna a prádelna v Ostravě - chemické a šetrné čištění oděvů, kabátů, flaušů, šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění oblečení a oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Společnost TROJEK, a.s. Vám jako nejvýznamnější tuzemská firma s nejvyšší technickou vybaveností v České republice exkluzivně nabízí výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Barevné či železné kovy a kovový odpad vykoupíme za nejlepší ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a kovového odpadu nejen v Ostravě a okolí, má pobočky v Moravskoslezském, Ústeckém a Středočeském kraji.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup autobaterií za výhodné ceny, jejich sběr a další zpracování
Výkup a sběr všech druhů vyřazených autobaterií za atraktivní ceny a jejich další zpracování zajistí specializované šrotiště na nebezpečné odpady, firma Trojek a.s. v Ostravě.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Zpracování žádosti o podporu z Národního programu Životní prostředí, dotaci z Modernizačního Fondu
Firma E-expert, spol. s r.o. z Ostravy zpracuje pro své klienty žádost o podporu z Národního programu Životní prostředí nebo žádost o dotaci, případně emisní posudek pro Modernizační Fond.
E-expert, spol. s r.o.
Bytový architekt, kompletní interiér domu i bytu s promyšlenými detaily - návrh a realizace
Bytový architekti společnosti BODINGER s.r.o. v Ostravě se postarají kompletní interiér vašeho domu či bytu, od návrhu až po realizaci a to s promyšlenými detaily.
BODINGER s.r.o.
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z operačního programu Životního prostředí – OPŽP, Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z Operačního programu Životního prostředí OPŽP realizuje společnost E-expert spol. s r.o., která poskytuje svým klientům možnost získání finanční podpory OPŽP.
E-expert, spol. s r.o.
Sběrné suroviny Ostrava - výkup železa, šrotu i papíru za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na sběrné suroviny v Ostravě. Ve svém areálu vykupuje nejenom železo a šrot, ale také papír za výhodné výkupní ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup šrotu, železa a barevných kovů - super výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. od Vás vykoupí za výhodné výkupní ceny železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu v Ostravě a Karviné.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Ekologická likvidace vozidel bez ohledu na značku - bezplatná, autovrakoviště
Ekologickou likvidaci vozidel v okolí Ostravy, která je navíc bezplatná zajišťuje společnost Trojek a.s. s autovrakovištěm v Ostravě - Mariánských Horách.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Dotace Zelená úsporám, podklady pro získání dotace - odborná pomoc
Dotaci Zelená úsporám a podklady pro její získání realizuje DK projekt, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která Vám nabízí odbornou pomoc při zpracování podkladů potřebných pro získání dotací.
DK projekt, s.r.o.
Česko-slovenská Environmentální konference – setkání odborníků na téma životního prostředí
Společnost E-expert s.r.o. pořádá Česko-slovenskou Environmentální konferenci - ENVIRO 2024, tedy setkání odborníků na téma životního prostředí za účelem výměny zkušeností v tomto odvětví.
E-expert, spol. s r.o.
Pohřební služba Ostrava - kompletní pohřební služby
O kompletní pohřební služby se postará Pohřební služba Charón spol. s.r.o. v Ostravě - převozy zesnulých, květinová výzdoba,smuteční obřad, kremace, smuteční oznámení atd.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Účinná dezinfekce všech prostor, místností i matrací pomocí ozonového generátoru a vaku
O prodej i pronájem ozonového generátoru a vaku i zajištění dezinfekčních prací veřejných i občanských prostor, se postará firma Chiranex s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působící v rámci celé Moravy.
CHIRANEX s.r.o.