SPOROS Consulting s.r.o.

Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Odhadce nemovitostí, majetku, znalecké posudky
Soudní znalec a odhadce nemovitostí, majetku Ing. Aleš Baštinec v Olomouci provádí oceňování nemovitostí, znalecké posudky, vady a poruchy staveb pro právnické i fyzické osoby.
Poradenství pro firmy ve finanční krizi - krizové řízení
Pokud se vám v podnikání nedaří, ale nechcete se podnikání v oboru vzdát, pak vám pomůže společnost OMEGA v Prostějově! Zajistí pro vás poradenství pro firmy ve finanční krizi (krizové řízení).
Prodej Vaší firmy za nejvyšší cenu – BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Základem našeho úspěchu je možnost výběru z několika nabídek potenciálních kupujících a také práce s více než 150 miliony firem v databázích, které máme k dispozici. To je první krok k úspěchu.
Řešení problematiky v oblastech koroze, protikorozní ochrany a povrchových úprav Praha
SVÚOM s.r.o. je státní instituce, působící jako akreditovaná laboratoř pro komplexní centralizovaný výzkum a vývoj protikorozních ochran.
Účetní firma - daňové poradenství, zpracování daňového přiznání
Správný výběr spolehlivé účetní firmy je důležitým krokem pro podnikatele. Neváhejte se obrátit na specialisty z firmy FULLCOM, která vám poskytne daňové poradenství a zpracování daňového přiznání.
Nově otevřená pobočka, směnárna TOURIST CENTRUM
Směnárna TOURIST CENTRUM s.r.o. pro své zákazníky otevřela novou pobočku v Praze i v Plzni!
Advokátní služby v oblasti obchodního, občanského a pracovního práva
Právní služby pro oblast obchodního, občanského, pracovního i trestního práva poskytuje Advokátní kancelář JUDr. Rudolf Skoupý, Svitavy. Zabýváme se i převody majetku, konkurzy či likvidací.
Pojištění firem a podnikatelů, sestavení pojistného programu
Pojistný program pro Vaši firmu Vám sestaví společnost MACONT GROUP s.r.o., Pardubice. Na základě analýzy Vašich potřeb Vám vytvoříme vhodný pojistný program a doporučíme výběr pojistitele.
Vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd a pracovních smluv
O mzdovou a personální agendu se Vám postará Agentura Sellco s.r.o., Dubí u Teplic. Zajistíme vypracování pracovních smluv, zpracování mezd a dalších náležitostí pro všechny typy pracovních poměrů.
Účetní služby - vedení účetnictví, daňové poradenství
Hledáte firmu, která se vám postará o vedení účetnictví, a také vám poskytne daňové poradenství? Firma FULLCOM přistupuje ke klientovi s přátelským přístupem a chrání, obhajuje práva i zájmy klientů.
Prodej podniku či firmy za nejvyšší cenu - bezplatné konzultace zaměřené na ocenění vašeho podniku
Hledáte pomoc s prodejem nebo koupí firmy? Obraťte se na nás! Prodej podniků a firem je jedním z hlavních předmětů činnosti společnosti BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Hotovostní půjčka do výplaty-půjčky ihned oproti zástavě elektroniky, zlata
Pokud nevyjdete do výplaty, vyřeší Váš problém hotovostní půjčky oproti zástavě elektroniky nebo zlata. Zastavárna a Bazar Kroměříž vyplácí peníze ihned.
Advokátní služby a právní konzultace pro občanské, rodinné a obchodní právo
Právní služby v oblasti občanského, rodinného a obchodního práva Vám poskytne advokátní kancelář Mgr. Šárky Harantové v Ústí nad Labem. Komplexní advokátní služby a právní poradenství.
Vedení daňové evidence - vyhotovení daňových přiznání
S vyhotovením daňových přiznání včetně vedení daňové evidence vám pomůže účetní firma Account agency - své služby a poradenství poskytneme po celé České republice.
Služby auditora a účetní služby Praha - prověrky účetnictví podnikatelských subjektů
Svěřte svou společnost a nepříjemné záležitosti spojené s podnikáním do rukou zkušeného auditora a certifikovaného účetního, kteří mají více než patnáctiletou praxi
Směnárna TOURIST CENTRUM – více než 20 světových měn
Chystáte-li se do zahraničí a potřebujete vyměnit peníze, pak navštivte Směnárnu TOURIST CENTRUM Olomouc - možnost bezhotovostních výměn, nákup i prodej valut včetně zahraničních dálničních známek.
Daňová evidence – zpracování roční závěrky Praha - Ušetříme váš čas i peníze!
Potřebovali byste vypracovat roční závěrku? O zpracování daňové evidence a dalších účetnických náležitostí se postará významná firma Valda audit, s.r.o. s mnoholetou tradicí.
Znalecký posudek, denní osvětlení, zastínění budov, projektová činnost
kompletní inženýrské služby, protokol energetické náročnosti, poradenství v oblasti pozemních staveb, výkon technického dozoru, energetický audit
Ekonomické poradenství i kompletní vedení účetnictví pro firmy Praha
Nabízíme kompletní služby na míru malým firmám i velkým společnostem, trápit, postaráme se o podání daňového přiznání, vedení účetnictví i jednání s úřady.
Vedení účetnictví a daňové evidence Praha - individuální přístup dle požadavků klienta
Společnost Valda audit, s. r. o. Vám nabízí vedení účetnictví a daňové evidence, přípravu podkladů, hlášení orgánům správy sociálního zabezpečení a pro zdravotní pojišťovny.
Daňové poradenství, přiznání, analýzy - profesionální a rychlé zpracování
Profesionální a rychlé zpracování daňového přiznání i analýz zajišťuje společnost Zlín Audit s.r.o., která kromě těchto služeb nabízí také poradenství v tomto oboru.
Vedení účetnictví a daňové evidence interní, externí a online formou - Ústí nad Labem
Vedení účetnictví a daňové evidence Vám zajistí společnost Jupiter Consulting s.r.o., a to interní, externí i online formou. Zajistíme zpracování účetních dokladů, vedení majetku i daňové poradenství.
Rekonstrukce, vedení a zpracování účetnictví - daňové poradenství
Rekonstrukce účetnictví, vedení i zpracování provádí v Ostravě a okolí Ing.Kateřina Mlýnská, která nabízí také daňové poradenství.
Devizové obchody - bezhotovostní výměny, platby do zahraničí
Směnárna TOURIST CENTRUM nabízí pro firmy, ale i pro fyzické osoby devizové obchody nebo-li bezhotovostní výměny a platby do zahraničí.
Rozvodové řízení, výživné - zastupování, právník s individuálním přístupem
Při rozvodovém řízení či řízení o výživném můžete využít služeb Advokátní kanceláře v Ostravě - Mgr. Tomáš Veselský umožňující zastoupení právníkem, který ke svým klientům přistupuje individuálně.