Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Payroll – postaráme se o Vaši mzdovou a personální agendu
Přemýšlíte o snížení nákladů Vaší firmy a ušetři si práci a komunikaci s orgány státní správy? Využijte službu payroll – předání kompletního vedení mzdové a personální agendy spolehlivé firmě Adecco.
Vyvážený fond – vyšší výnosy investic
Máte již zkušenosti s investováním, očekáváte vyšší výnosy investic a nelekáte se mírných výkyvů hodnoty Vašich úspor? Investujte do vyváženého fondu České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Konzervativní fond – záruka stabilního zhodnocení úspor
Je pro Vás při spoření rozhodující záruka stabilního zhodnocení Vašich vkladů? Pak zvolte konzervativní fond u České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Pojištění léčby psů Plzeň
Máte obavy, že Váš zvířecí miláček onemocní a nebudete mít finanční prostředky na jeho léčbu? Pojistěte se před takovouto situací. Přes naší kliniku si můžete sjednat Pojištění veterinární léčby psa.
Vedení účetnictví včetně kvalitního zpracování daní, daňové poradenství v Praze a Brně
Kvalitní a plný servis v oblasti účetnictví Vám poskytne společnost rodinného typu DASPET s.r.o. s pobočkami v Praze a Brně. Zajistíme precizní a bezchybné vedení Vašeho účetnictví a daní.
Investiční činnost, prodej dluhopisů s jistotou a výplatou výnosů
Prodej dluhopisů s jistotou splacení investice a pravidelnou výplatou výnosů, bez vstupních poplatků realizuje investiční společnost REAL KREDIT a.s., Uherské Hradiště.
Profesionální zpracování daní a účetnictví včetně poradenství - daně a účetnictví bez starostí
Ing. Kateřina Mlýnská z Ostravy se spolehlivě postará o Vaše daně a účetnictví. Nabízí profesionální zpracování včetně poradenství.
Zpracování znaleckých posudků - oceňování podniků, nemovitostí i podílů
Zpracování znaleckých posudků, oceňování nemovitostí, podniků a podílů vám zajistí Znalecký a oceňovací ústav s.r.o. v Prostějově, který je specialistou při znalectví, expertízách a poradenství.
Účetnictví pro OSVČ Praha – garance bezchybného zpracování
Podnikáte jako OSVČ a účetnictví není Vaše silná stránka? Neznalost neomlouvá a důsledky mohou být velmi nepříjemné. Proto je dobré svěřit takovéto starosti odborníkům z firmy EKMA PLUS s.r.o. Praha.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Poradenství v oblasti vedení účetnictví malých a středních firem Praha
Podnikáte, máte vlastní firmu a účetnictví nerozumíte? Společnost D&D International, s.r.o. z Prahy nabízí kvalitní poradenství v oblasti vedení účetnictví pro malé a střední firmy.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Dědická daň, darovací daň a daň z převodu nemovitostí Praha - poradenství od odborníků
Jste účastníky dědického řízení nebo prodáváte dům? Jistě oceníte služby společnosti D&D International s.r.o. z Prahy, která za Vás vyřeší otázky dědické i darovací daně a daně z převodu nemovitostí.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Kvalitní zpracování i účtování mezd od profesionální mzdové a personální agentury
Pokud potřebujete pomoci s účtováním a zpracováním mezd pro své zaměstnance, můžete se obrátit na mzdovou a personální agenturu TRue account s.r.o v Havířově, která má zkušené a důvěrné účetní.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Rychlé a spolehlivé zpracování mezd Kladno - bezchybnost a diskrétnost zaručena
Hledáte někoho, kdo rychle, spolehlivě a bezchybně zpracuje mzdové podklady a mzdy pro vaše zaměstnance? Obrátit se můžete s důvěrou na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Zkušený daňový poradce - zpracování daňového přiznání přenechejte odborníkům
Zpracování daňového přiznání hravě zvládne účetní firma FULLCOM v Novém Jičíně. Obraťte se ještě dnes na zkušeného daňového poradce a budete mít po starostech.
Zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků Praha
Jste malá a střední firma, která hledá účetní na zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků? Společnost D&D International, s.r.o. z Prahy nabízí tyto služby za bezkonkurenční ceny.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Daňové přiznání fyzických osob Praha – podané včas a správně vyplněné
Čeká Vás zpracování daňového přiznání fyzických osob a již teď víte, že to není zrovna Váš obor? Svěřte se bez obav do rukou odborníků ze společnosti D&D International s.r.o. Praha.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Finanční poradenství s prodejem finančních produktů bank a pojišťoven, zejména hypoték
Mějte své finance pěvně v rukou s finanční společností Ing. Aleš Svoboda - Finanční poradenství ze Všenor. Pomůžeme Vám zorientovat se v oblasti financí, pojišťovnictví a investic.
Zpracování účetnictví a daní pro fyzické i právnické osoby Kladno - již od roku 1994
Hledáte ověřenou firmu pro zpracování účetnictví fyzických a právnických osob v okolí Kladna? S důvěrou se můžete obrátit na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Daně z přidané hodnoty pro malé a střední firmy Praha
Řídíte malou nebo střední firmu? Se společností D&D International, s.r.o. se sídlem v Praze budete mít jistotu, že Váš podnik správně a ve stanovených termínech odvádí státu daň z přidané hodnoty.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Zpracování podvojného účetnictví pro firmy, daňové evidence pro OSVČ a zpracování mezd
Kvalitní vedení podvojného, jednoduchého a mzdového účetnictví včetně vypracování daňového přiznání a účetní evidence majetku Vám zajistí společnost z České Lípy Ekonomy Servis, s.r.o.
Etické penzijní spoření – investice do společností splňující přísná kritéria
Program Etické penzijní spoření od České spořitelny - penzijní společnosti, a.s. přispívá svým výběrem společností splňující přísná etická kritéria ke zlepšení našeho okolí.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Zpracování přiznání ke všem daním Praha
Společnost SPOROS Consulting s.r.o. poskytuje tyto služby z oblasti daní, účetnictví, mezd a účetního auditu.
Daňové a účetní poradenství Kladno – garantujeme kvalitní služby bez chyb a omylů
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová z Kladna nabízí kvalitní poradenství v oblasti daní s garancí bezchybnosti a praxí již od roku 1994.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Dobrý právník a advokát - advokátní, právnické služby s profesionálním přístupem
Kvalitní právní služby s profesionálním přístupem poskytuje advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský a JUDr. Zuzana Veselská v Ostravě, která se specializuje na oblast práva trestního a obchodního.