SPOROS Consulting s.r.o.

Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Změna, odvolání insolvenčního správce, insolvenční řízení
advokátní kancelář, vymáhání pohledávek, obchodní právo, komplexní právní služby, právo nemovitostí, rychle reagujeme na požadavky klientů
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Podvojné účetnictví i odborné daňové poradenství Praha - postaráme se také o zpracování DPH
Zabýváme se vedením jednoduchého i podvojného účetnictví, postaráme se i o zpracování DPH. Díky nám si tak ušetříte čas, nervy i náklady za účetní na plný úvazek.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Patentový zástupce, přihlašování vynálezů i ochranných známek
Přihlášky užitných a průmyslových vzorů, vynálezů i ochranných známek Vám zpracuje patentová a známková kancelář Ing. Václav Kratochvíl. Nabízíme pomoc při získání patentu v ČR i zahraničí.
Jednoduché účetnictví pro dokonalý přehled o vašem majetku Praha - přehledný účetní systém
Chcete mít dokonalý přehled o majetku své firmy? Pak musíte mít pořádek v účetnictví a s tím vám pomůže firma EKMA PLUS z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Vymáhání pohledávek, provádění exekucí, dražby a exekutorské zápisy
Provádění exekucí a dražeb, sepisování exekutorských zápisů a další činnost související s exekučním řízením zajišťuje Mgr. Jan Jindra, Exekutorský úřad Semily se sídlem v Turnově.
Směnárna EXCHANGE Praha – výhodné kurzy měn pro každého
Chystáte se na dovolenou nebo na služební cestu a hledáte směnárnu v Praze, kde vám vymění peníze za výhodné kurzy měn?
Audit účetních závěrek pro malé i velké firmy - Hradec Králové
Zdá se vám, že účetnictví vaší firmy není v pořádku a uvažujete o auditu? Máte podezření, že všechny složky společnosti nefungují tak, jak by měly? Nebo prostě chcete mít přehled o fungování a efektivitě podnikání? Ve všech případech se vám bude hodit důkladný audit účetnictví. Na koho se ale pro kvalitní audit obrátit? Zkuste společnost BEDNÁŘ ...
Ekonomické poradenství a účetnictví profesionálně - Domažlice
Vedení účetnictví je jeden ze základních stavebních kamenů každé firmy. Pokud má v této oblasti podnik problémy, je třeba začít situaci co nejdříve řešit.
Oceňování nemovitostí a znalecké posudky v oboru stavebnictví Praha
Oceňováním nemovitostí jak rodinných domů, bytů, tak průmyslových budov, a znaleckými posudky budov se zabývá společnost NV Engineering Praha.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Právní poradenství - právník, advokát, zastupování ve všech druzích řízení
Právní poradenství v Ostravě zajišťuje advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského, který svým klientům nabízí profesionální služby právníka a advokáta při zastupování ve všech druzích řízení.
Nucený výkon exekučních titulů, dobrovolné dražby a právní pomoc při exekucích
Nucený výkon exekučních titulů, služby soudního exekutora, právní poradenství a dražby movitých i nemovitých věcí zajišťuje Exekutorský úřad Ústí nad Orlicí.
Daňová evidence včetně daňového poradenství
Jsme spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti daňové evidence. Samozřejmostí je také poradenství v této oblasti.
Provádění soudních exekucí, osvědčení skutkových dějů a stavu věci
O provedení soudní exekuce se postará JUDr. Miloslav Hauerland z Prahy 5. Vymáhání pohledávek, výkon exekučních titulů, dražby nemovitostí i movitých věcí, osvědčení skutkových dějů a stavu věci.
Vypracování znaleckých posudků a ocenění všech druhů nemovitostí
Znalecký posudek i odhad nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Libor Zima z Jevan ve Středočeském kraji. Provádím oceňování pozemků, bytů, domů, průmyslových budov i rekreačních objektů.
Soudní znalec vám zajistí znalecký posudek, ocenění i odhad nemovitosti
Hledáte-li spolehlivého soudního znalce, který vám zajistí znalecký posudek, ocenění i odhad nemovitosti, tak kontaktujte znaleckou kancelář - Ing. Aleš Baštinec.
Advokát, právník, právní služby, profesionální právní pomoc s osobním přístupem
Advokát a právník Mgr. Tomáš Veselský v Ostravě nabízí svým klientům právní služby a profesionální právní pomoc s osobním přístupem. Navíc hájí jejich zájmy s maximálním nasazením a skvělými výsledky.
Kompletní likvidace pojistné události – oprava vozu i náhradní automobil
Kompletní likvidace pojistné události i likvidace škod po havárii vašeho vozu zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. z Havířova. Po dobu opravy vozu vám zapůjčíme náhradní automobil.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Nařizování a provádění soudních exekucí, právní poradenství
Služby soudního exekutora Vám zajistí Mgr. Miloš Dvořák, Exekutorský úřad Sokolov. Nařizujeme a provádíme exekuce, dražby movitých a nemovitých věcí, poskytujeme právní poradenství.
Provádění exekucí, sepisování exekutorských zápisů a poskytování právní pomoci
Exekutorskou činnost zajišťuje JUDr. Jaromír Peške, Exekutorský úřad Plzeň – sever. Exekuce včetně exekutorských zápisů, úschovy peněz, movitých věcí a právní pomoc po vydání exekučního titulu.
Služby soudního exekutora, vykonávání exekucí
Soudní exekutor JUDr. Kamil Souček z Exekutorského úřadu Náchod se zabývá vykonáváním exekucí na základě exekučních titulů, sepisováním návrhů na nařízení exekucí i právní pomocí v oblasti exekucí.
Finanční servis a pomoc při financování Vaší nemovitosti
Se zajištěním financí pro pořízení nemovitosti Vám pomůže realitní kancelář REX Jaroměř s.r.o. z Královéhradeckého kraje. Poskytujeme finanční servis a poradenství při financování bytů i domů.
Zrušení 2. pilíře - jak získat úspory zpět? - ukončení a vypořádání
2. pilíř důchodového spoření je již od roku 2012, kdy bývalá vláda ČR odsouhlasila tzv. důchodovou reformu, velkým tématem.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Vymáhání peněžitých i nepeněžitých pohledávek, exekuční činnost
Služby soudního exekutora Vám nabízí Mgr. Pavel Skácel z Exekutorského úřadu Vsetín. Provádí vymáhání peněžitých i nepeněžitých pohledávek, soudní exekuce včetně exekutorských zápisů či úschovy.
Firemní, podnikové a osobní finance, finanční poradenství Brno
Specialista na firemní, podnikové a osobní finance, zajištění nezávislého bezplatného finančního poradenství
Efektivní vymáhání pohledávek a služby soudního exekutora
Služby soudního exekutora při vymáhání pohledávek Vám nabízí Mgr. Martin Horák, Tábor. Zajišťuji efektivní exekuce a rychlé zpracování případů v rámci celé České republiky.