SPOROS Consulting s.r.o.

Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Daňové poradenství Praha - pro malé i střední firmy - profesionální účetní servis
Daně jsou nedílnou součástí ekonomiky a účetnictví každé firmy a společnosti. Je třeba se v nich dobře orientovat a vědět, jak s nimi zacházet.
Notářství, vyhotovení zakladatelských listin, vidimace, legalizace dokumentů a dědictví
JUDr. Houdek Ivan – notář z Příbrami poskytující komplexní notářské služby. Sepisujeme manželské smlouvy i závěti, ověřujeme listiny a postaráme se o převod nemovitosti a notářskou úschovu.
Povinnosti správců a zpracovatelů osobních údajů - změny v nařízení GDPR
Brněnská advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS Vám pomůže se změnami a kontrolou souladu vnitřních procesů, které se týkají změn v ochraně osobních údajů dle nařízení GDPR.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Návod k vyplnění kontrolního hlášení - doporučený postup finanční správou
SPOROS consulting, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblastech vedení účetnictví a daní. Pomůžeme Vám vyplnit kontrolní hlášení dle doporučených požadavků Finanční správy.
Kompletní účetní služby včetně zpracování daňového přiznání podle nejnovějších zákonů
O zpracování daňového přiznání se Vám postará havířovská účetní kancelář TRue account s.r.o., která poskytuje kompletní účetní služby pro malé i střední firmy a daňovou evidenci pro živnostníky.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Odborné posudky pro oblast stavebnictví včetně zpracované dokumentace Praha
Společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy nabízí odborné posudky a analýzy vad a poruch pro oblast stavebnictví včetně v zpracované posudkové dokumentace.
Vedení a zpracování podvojného účetnictví i účetní závěrky od zkušených účetních
Na vedení a zpracování podvojného účetnictví včetně účetní závěrky se specializuje účetní kancelář TRue account s.r.o v Havířově, která má ve svém týmu jen zkušené účetní s bohatými zkušenostmi.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Daňové přiznání, odložená daňová povinnost - Praha
Daně a pravidelné vyplňování daňového přiznání, pro některé podnikatele je to hračka, pro jiné však daňové přiznání znamená vždy stres a nervy na pochodu. Patříte i vy do druhé skupiny? Svěřte své daně odborníkům ze společnosti SPOROS Consulting s.r.o. a máte po starostech. Nabízíme vám kompletní služby v oblasti daní, problém pro nás tak není ...
Účetní a daňová kancelář, zpracování podvojného účetnictví, daní, daňové evidence, Praha
Vedení a zpracování podvojného účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání, kontrolní hlášení, přiznání DPH realizuje účetní a daňová kancelář Ing. Ferenc, s.r.o., Praha.
Advokátní kancelář s mnohaletou praxí, právní pomoc ve všech oblastech práva ve městě Olomouc
Ritter Petr, JUDr., advokát, advokátní kancelář poskytující právní pomoc ve všech odvětvích práva včetně práva Evropské unie. Jsme uznávaní odborníci z Olomouce s advokátní praxí od roku 1973.
Kvalitní vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání
Komplexní účetní služby se společností KJ účetnictví a daně s.r.o. z Prahy. Poskytujeme celou řadu služeb od podvojného účetnictví, přes daňovou evidenci, až po zpracování mezd a daňových přiznání.
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, účetní poradenství, Karlovy Vary
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, roční účetní uzávěrky, daňového přiznání, účetní poradenství Hana Oktábcová - daňové poradenství, Karlovy Vary.
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, Karlovy Vary
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, peněžního a pokladního deníku, evidence majetku realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Zpracování daní, daňové poradenství, daň z nemovitosti, DPH, daň z příjmu, Karlovy Vary
Zpracování daní, daňové poradenství, řešení daňových problémů, vypracování a podání daně z příjmu, DPH, daň z nemovitosti zajišťuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Kancelář daňové poradkyně - Ing. Rippelová Vladimíra Kladno
Podnikáte a máte respekt před problémů s úřady ohledně špatně odvedených daní? Problémy za Vás vyřeší Kancelář daňové poradkyně - Ing. Rippelová Vladimíra z Kladna.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Vedení účetnictví a daňové, ekonomické, účetní a organizační poradenství Praha
Kompletní servis v oblasti daní a účetnictví: vedení účetnictví, poradenství ekonomické, účetní a daňové, účetní audit.
Finance i daňové poradenství v Praze svěřte společnosti SPOROS
Řízení společnosti vyžaduje velké úsilí a schopnost zvládat několik úkonů, často naráz. Ne každý má však tento dar a zvládá všechny povinnosti.
Kompletní služby vedení účetnictví a daňová evidence pro firmy, daňové přiznání
Firma Ing. Olga Molnárová zajišťuje komplexní vedení účetnictví pro firmy a živnostníky. Vaše mzdové účetnictví a personální agendu. Oblast Hodonín, Brno, Břeclav, Kyjov.
Předdůchody – mnoho výhod doplňkového penzijního spoření
Zajímáte se o předčasný odchod do důchodu? Informace o předdůchodech a možnosti čerpání financí z doplňkového penzijního spoření přináší Česká spořitelna – penzijní společnost, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Účetní služby na míru - outsourcing, vzdálené vedení účetnictví
Pokud se chcete zbavit starostí s účetnictvím a hledáte spolehlivou pomoc při outsourcingu nebo vzdáleném vedení účetnictví, pak je zde firma FULLCOM - to jsou účetní služby na míru.
Firemní finance – poradenství a efektivní úspora
Veškeré firemní finance můžete nyní spravovat pohodlně a efektivně s Českou spořitelnou - penzijní společností, a.s. se sídlem v Praze, kde Vám jako bonus dají mnoho užitečných rad.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Osobní finance – pohodlné a efektivní řešení
Veškeré osobní finance, dotazy a připomínky můžete nyní řešit pohodlně a efektivně s Českou spořitelnou - penzijní společností, a.s. se sídlem v Praze.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Vedení účetnictví, zpracování daní, účetní a daňová kancelář okres Nový Jičín
Vedení a zpracování účetnictví daňové evidence, vypracování daňového přiznání, ekonomické a finanční analýzy provádí účetní a daňová kancelář Ing. Dana Homolová sídlící v okrese Nový Jičín.
Ing. Dana Homolová - účetnictví a daňové poradenství
Kvalitní znalecký posudek vám zajistí soudní znalec Ing. Aleš Baštinec
Pokud potřebujete zpracovat kvalitní znalecký posudek, pak vše přenechejte na znaleckou kancelář v Olomouci, kde vám vše zajistí soudní znalec Ing. Aleš Baštinec.
Doplňkové penzijní spoření pro děti Studium+ zajistí snadný start do dospělosti
Doplňkové penzijní spoření pro děti Studium+ od České spořitelny - penzijní společnosti, a.s. nabízí rodičům a ostatním rodinným příslušníkům již nyní myslet na snadný start dětí do dospělosti.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha