SPOROS Consulting s.r.o.

Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Doplňkové penzijní spoření Praha – zabezpečte se na pohodlný důchod
Zabezpečte se na důchod s doplňkovým penzijním spořením od České spořitelny na telefonní lince 956 777 444 nebo na jakékoliv pobočce po celé České republice
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Bankovní vklady, vyšší úrok v bance, nadstandardně úročené vklady, zvýšení příjmů
Nezávislý investiční poradce Vám pomůže se zvýšením úrokového výnosu z garantovaných bankovních produktů.
Vedení účetnictví jednoduchého i podvojného Praha - spolehněte se na nás!
Daňové poradenství včetně vedení účetnictví jednoduchého i podvojného Vám rychle a za příznivé ceny poskytne pan Ing. Richard Schuh.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Odklad daňového přiznání Praha - Chcete odložit přiznání i platbu daně?
Hledáte odklad daňového přiznání? Nestíháte? Naše společnost Vám umožní zajistit odklad daňového přiznání.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Notářské služby | Liberec, ověřování podpisů a listin
Notářské služby od JUDr. Václavy Švarcové v Liberci jsou rychlé a kvalitní. Potřebujete si nechat ověřit podpis na nějakou listinu, smlouvu nebo jiný dokument? Stačí k nám zajít a my Vám pomůžeme. Zajistíme Vám rovněž i ověřování jakýchkoliv listin, které potřebují ověřit. Notářské služby skrývají mnoho úkonů. My vše zvládneme a ještě za ...
Finanční poradce Plzeň
Potředbujete finančního poradce? V Plzni se obraťte na paní Ing. Julii Kukanovou. Provede rozbor Vaší finanční situace a zároveň navrhne ideální řešení podle Vašich potřeb.
Výrobkové pirátství s naší patentovou a advokátní kanceláří nemá šanci Praha
Je výrobkové pirátství vaší noční můrou? Praha a okolí mají své řešení problému pirátských výrobků ve službách patentové a advokátní kanceláře Rott, Růžička & Guttmann a spol.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Znalecké odhady a expertízy v oblasti stavebnictví při posuzování  kvality staveb
Znalecké odhady a expertízy u posuzování vad a poruch staveb, jakosti stavebních děl a projektů staveb a jejich životností v okresech Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov vykoná Ing. Slavomír Černý.
Soudní znalecké posudky v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady pro nemovitosti a pozemky
Soudní znalec Ing. Slavomír Černý nabízí zpracování posudků v oboru ekonomiky pro přesné stanovení daní, v soudních sporech a dědickém řízení a to v okresech Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov.
Tržní odhady nemovitostí při majetkovém vyrovnání, prodeji nebo přepisu bytu, bytového domu, rodinného domu či pozemku
Odhady bytových a rodinných domů, samostatných bytů, pozemků a garáží v tržní sféře při dědickém řízení, majetkovém vyrovnání nebo prosté koupi či prodeji nemovitého majetku.
Vedení daňové evidence Plzeň
V Plzni Vám s vedení daňové evidence pomůže Ing. Julie Kukanová. Daňovou evidenci, dříve označovanou jako jednoduché účetnictví (JÚ) musí vést všechny FO, které jsou nuceni vést podvojné účetnictví.
Dědické řízení, věcné břemeno i pozůstalost - vyřídíme vše !
Věcné břemeno, dědické řízení, nebo třeba pozůstalost jsou věci, se kterými si jen těžko poradíte sami. Právě pro tyto případy je tu soudní znalec Ing. Aleš Baštinec z města Olomouc.
Znalecké posudky a odhady ceny nemovitostí pro firmy, rodinné domy, zemědělské a průmyslové stavby
Oceňování nemovitostí a soudní znalecké posudky domů, bytů, pozemků, zemědělských staveb, průmyslových objektů nebo celých podniků pro účely určení daně či soudního sporu zajistí Jan Münster z Prahy.
Advokátní služby obchodního, pracovního, rodinného a nemovitostního práva
Advokátní služby korporátního, pracovního a rodinného práva pro poškozené, obviněné i obžalované nabízí právník Mgr. Libor Hubáček v advokátní kanceláři v Benešově u Prahy.
Audit účetních závěrek podnikatelských obchodních společností
Audit účetních závěrek podnikatelských obchodních společností je naší hlavní činností. Audit rozdělujeme do dvou časových etap. Provádíme průběžný audit, který kontroluje účetnictví v průběhu účetního období. Druhou etapou je závěrečný audit po uzavření účetnictví a zpracování účetní závěrky. Při auditu účetní závěrky nezávisle a komplexně ...
Znalecké posudky a ocenění nemovitosti v dědickém řízení i soudních sporech
Znalecký posudek, stejně tak jako odhad tržní ceny nemovitosti pro účely soudního sporu či dědického řízení Vám vypracuje soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice.
Odhady tržních cen u obytných i dopravních staveb
Odborný odhad tržní ceny Vaší nemovitosti Vám vypracuje Ing. Vladimír Boršek, soudní znalec z Českých Budějovic. Posouzení tržní ceny obytných i dopravních staveb.
Znalecké posudky pro výpočet daně při koupi či prodeji nemovitostí
Znalecký posudek při převodu nemovitosti Vám zajistí soudní znalec Ing. Vladimír Boršek, České Budějovice. Vypracování znaleckého posudku pro výpočet daně při koupi i prodeji bytů či domů.
Odhady cen nemovitostí, bytů, rodinných domů i průmyslových objektů
Odhady nemovitostí v Praze, Středočeském kraji i celé České republice při prodeji nebo koupi bytů, domů i průmyslových objektů zajistí renomovaný odhadce Ing. Miloš Hemer.
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické a vypořádací účely
Soudní znalecké posudky o ceně nemovitostí pro daňové, dědické či vypořádací účely v Praze, Středočeském kraji i po celé ČR zpracuje Ing. Miloš Hemer.
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností
Odhady a ocenění nemovitostí pro nepeněžité vklady do kapitálových společností zajistí soudní znalec a odhadce nemovitostí Ing. Miloš Hemer v Praze, Středočeském kraji i celé ČR.
Stavební a ekonomické soudní znalecké posudky, odhady a expertízy z Trutnova
Posudky, odhady a expertízy v ekonomickém a stavebním oboru zajistí Znalecká kancelář DANIELIS spol. v Královéhradeckém, Pardubickém, Libereckém a Středočeském kraji.
Ekonomické znalecké posudky a odhady v oblasti nehmotného práva, aktiv, cenných papírů a movitých věcí
Soudní znalecké posudky a odhady ceny z oboru ekonomiky se zaměřením na právo nehmotné, aktiva, cenné papíry, movité věci, oceňování podniků a průmyslových výrobků v Liberci zajistí Ing. Josef Duchan.
Investice se stabilními výnosy, investiční poradenství Brno
stabilní výnosy, investiční a finanční poradenství, finanční rezerva, nejvýhodnější investice, finanční plán, nejvhodnější řešení, odborné znalosti