Elektronická požární signalizace – EPS – pro ochranu Vašeho majetku
Chraňte svůj majetek a zamezte nevyčíslitelným ztrátám z důvodu poškození ohněm. Nechte si instalovat elektronickou požární signalizaci – EPS - od společnost Anfit s.r.o. Praha.
Prodej venkovních i vnitřních svítidel, světelných zdrojů a příslušenství - světelná technika Praha
Správně zvolené osvětlení dokáže proměnit každý interiér k nepoznání. ALPAMAYO, spol. s r.o. z Prahy se zabývá světelnou technikou, návrhy a prodejem svítidel a světelných zdrojů včetně příslušenství.
Osvětlení přechodu pro chodce, cesta ke zvýšení bezpečnosti na pozemních komunikacích
Instalujeme naše vylepšení na přechody v nepřehledných úsecích či v místech častých dopravních nehod, abychom zmenšili riziko srážky s chodcem.
Velkoobchod závěsná svítidla Praha -  výběr z mnoha typů a barev
RENDL lighting a.s.nabízí v našem velkoobchodě závěsná svítidla.
Velkoobchod s venkovními svítidly Praha
Velkoobchod RENDL lighting a.s. nabízí venkovní svítidla.
Horkovzdušné ventilátory pro správnou funkci elektra (Praha)
Elektrická zařízení a rozvaděče jsou velmi citlivé a je třeba o ně správně pečovat. Reálné klimatické podmínky však často nejsou pro jejich správnou funkci ideální. Pro takové případy je tu společnost STEGO, která je již přes 30 let dodavatelem v oblasti řízení teploty ve skříních elektrických rozvaděčů. V naší nabídce najdete například velmi ...
Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 - Novinka - skvělý dárek k vánocům pro celou rodinu
Hledáte nápady na vánoční dárky? Ponorný mixér Braun MultiQuick 9 je novinkou na trhu a tento skvělý dárek jistě potěší celou rodinu, seženete ho v prodejně ELPEN-BRAUN v Praze.
Napájení zařízení při výpadku veřejné sítě – nebudete bez proudu
Nepřerušovaný provoz energetických, telekomunikačních a strojních zařízení při výpadku veřejné sítě z důvodu havárie nebo plánované odstávky zajistí napájení od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Kanálové vestavné krabice prodej Praha – kvalitní s dlouhou životností
Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze prodává široký sortiment kvalitních kanálových vestavných krabic s dlouhou životností pro vestavbu do parapetních kanálů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.
Prodej příslušenství do rozvaděčů – doplňky do chladu i tepla
Abyste u naší firmy STEGO našli všechno kompletní, zaměřujeme se i na doplňky, které Vám naše výrobky vylepší. Jako příslušenství nabízíme zásuvky, kompenzátory tlaku a doplňky k usnadnění práce uvnitř rozvaděče. Příslušenství jsou navrhnuty tak, aby splňovala požadavky prostoru rozvaděčů. Omezené prostory rozvaděčů nutí naše techniky, aby ...
Repeatery pro sítě LTE – nové modely Praha
V případě nekvalitního příjmu hovorů a dat v budově díky slabému nebo žádnému signálu mobilního operátora lze pro jeho posílení využít tzv. RF opakovač.
Zapůjčení audio i video techniky Praha – kvalitní vybavení za příznivé ceny
Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí možnost zapůjčení kvalitní audio i videotechniky pro zajištění konferencí, přednášek či jiných akcí.
Nový dveřní spínač DS 013 prodej Praha – flexibilní a použitelný do většiny rozváděčů
Nový dveřní spínač DS 013 s posuvným mechanismem přestavitelným bez nutnosti použití nářadí prodává společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Odvětrávání panelových a bytových domů, montáž ventilačních turbín, Praha
Pro efektivnější odvětrávání panelových a bytových domů montuje naše společnost TAURIS plus, s.r.o., se sídlem v Praze 4, ventilační turbíny.
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, Praha
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, odstranění prachu, mastnoty, plísní z potrubí VZT Vám zajistí naše společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha.
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky VZT, rotační kamerou Praha
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky, zjišťování a odstraňování závad, revize, monitoring ležatého i stoupacího VZT potrubí zajistí společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha 4.
Foto Optika Praha - Jan Pazdera – prodej, bazar a servis na jednom místě
Zvažujete pořízení fotoaparátu, kamery nebo hledáte spolehlivý servis? Foto Optika Praha - Jan Pazdera se nachází v dobré dostupnosti v centru Prahy a naleznete zde vše na jednom místě.
Instalace pódia Praha – protiskluzová pódia NIVTEC s vysokou nosností
Pořádáte akci, kde bude nutné vystavět pódium? Firmou SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí instalaci pódia NIVTEC s vysokou nosností, protiskluzovou úpravou a možností stavby do atypických tvarů.
Klasické jednorázové fotoaparáty a kvalitní zrcadlovky prodej Praha
Pro milovníky kvalitních fotografií má Foto Optika Praha - Jan Pazdera širokou nabídku klasických jednorázových fotoaparátů a zrcadlovek, které prodává v různých cenových kategoriích.
Přístupový systém přináší bezpečí a poskytuje přesná data a podklady
Máte rádi, když můžete zabít 2 mouchy jednou ranou? Pokud ano, pak ve Vaší firmě nebo hotelu nesmí chybět kvalitní přístupový systém.
Energetické napájení - zdroje UPS - nepřetržitý 24 hodinový servis po celé ČR
Nepřetržitý 24 hodinový servis energetického napájení po celé České republice zajišťuje společnost SUM, s.r.o. se sídlem v Praze.
Komunikační systémy pro malé i velké firmy Praha - prvotřídní technologie
Spolehlivé komunikační systémy a prvotřídní technologie pro malé i velké firmy ze všech odvětví průmyslu a služeb nabízí společnost BROTEL, s.r.o. z Prahy.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
LED denní svícení - homologovaná světla s vysokou svítivostí
Sháníte homologovaná LED světla na denní svícení za dobré ceny? Velký výběr jednotlivých, klasických, šikmých i kulatých LED světel na denní svícení naleznete u prodejce TORIO PLUS spol. s r.o. Praha.