Projekce, realizace průmyslová vzduchotechnika-pro zdravotnictví, obchodní centra
Společnost BEST-TECHNICKÁ působí v oboru projekce a realizace TZB - průmyslová vzduchotechnika, klimatizace převážně pro zdravotnictví, obchodní centra. V Čechám máme provozovnu Praha 4.
Projekční a ozvučovací technika pronájem Praha – profesionální ozvučení, špičková technika
Profesionální ozvučení firemních, kulturních a velkých sportovních akcí či koncertů zajistí pronájem špičkové projekční a ozvučovací techniky od společnosti SAN SERVICE, s.r.o. z Prahy.
Přístroje ústní hygieny, domácí přístroje a spotřebiče značky Braun prodej Praha
Široký sortiment kvalitních přístrojů nejen ústní hygieny, ale především domácích přístrojů a spotřebičů známé značky Braun nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace, pro firmy, prodejny i domácnosti
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace do bytů, kanceláří, prodejen. Vysoce kvalitní klimatizace Vám prodá či pronajme společnost REMKO s.r.o., sídlící v Praze.
GSM alarmy, zvonky, komunikátory a lokátory, kamerové systémy, GSP klíče a videotelefony Praha
Česká společnost Selax Electronics s.r.o. z Prahy nabízí širokou nabídku GMS alarmů, komunikátorů a lokátorů, kamerových systémů, GSP klíčů a videotelefonů ve vysoké kvalitě za bezkonkurenční ceny.
Pronájem FullHD projektorů Praha – profesionální organizace konferencí a prezentací
Pořádáte konferenci, důležitou prezentaci nebo školení? Pak jistě oceníte možnost pronájmu FullHD projektorů, kterou Vám nabízí včetně dopravy a instalace společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Společnost Airtechnik jako svou další službu nabízí opravy a rekonstrukce vzduchotechniky a filtračních systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Foto bazar, foto technika výkup - největší bazar s foto technikouv Praze
Společnost JAN PAZDERA - Foto Pazdera nabízí výkup a prodej starší i nové foto techniky a foto příslušenství a dalekohledů.
Průmyslová klimatizace, rekuperace - průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST - TECHNICKÁ s.r.o. Uherský Brod působí v oboru TZB - průmyslová klimatizace, rekuperace, průmyslové chlazení, vytápění. Pro zákazníky v Čechách je zřízena provozovna Praha 4.
Systémy chlazení pro elektrotechniku Praha
Vysoké teploty mohou poškodit elektronické komponenty v nejrůznějších elektroinstalacích. Hledáte proto kvalitní chlazení pro skříňové rozvaděče? Nebo snad střešní ventilátory pro průmyslové objekty? STEGO Czech s.r.o. se zabývá návrhem a následnou realizací chladicích systémů pro nejrůznější elektrotechnická zařízení. V nabídce najdete tři ...
Návrh a realizace topení a horkovzdušných ventilátorů Praha
Správným výběrem horkovzdušných ventilátorů a topení můžete zamezit poklesům teplot ve vašich zařízeních. Prodej těchto produktů nabízí STEGO Czech s.r.o., tedy společnost podnikající v oblasti elektrotechniky. Nabízíme vám vysoce kvalitní řešení pro vaše skříňové rozvaděče, které je nutné udržovat v naprostém pořádku pro jejich správnou ...
Městské kamerové systémy – zvýší bezpečnost občanů i dopravy
Pro zvýšení bezpečnosti ve městech a obcích a zvýšení přehledu o dopravních situacích se postará městský kamerový systém vybudovaný a provozovaný společností ELTODO a.s. Praha.
Výroba atypické pneumatické a elektrohydraulické servomotory Praha - pro ovládání rychlých dějů.
Zakázkovou výrobou atypických pneumatických a elektrohydraulických servomotorů se zabývá společnost SPA Praha s.r.o.
Požární hlásiče můžou zabránit milionovým škodám - Praha
Každému z nás se může stát nehoda. Pokud však myslíme dopředu a dostatečně se ochráníme, můžeme se vyhnout katastrofě.
Stegojet - výkonný vestavěný ventilátor pro ochlazení zdrojů tepla, prodej Praha
Pokud potřebujete zajistit cílené ochlazení zdrojů tepla, pak je tu kompaktní, výkonný vestavěný ventilátor Stegojet, ideální řešení od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Dámské depilátory a epilátory, kvalitní přístroje péče o vlasy značky Braun - prodej Praha
Široký sortiment kvalitních značkových produktů Braun pro péči o vlasy, epilátory, depilátory a jiné přístroje včetně náhradních dílů nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Oprava, náhradní díly holící strojky Braun - Praha
Sběrna záručních a pozáručních oprav Braun Praha 1 - Petrské náměstí 5. Společnost Elpen paní Marcely Kalousové nabízí holící strojky Braun v akčních cenách. Holící strojky: - Pulsonic 9595 - Pulsonic 9585 - Cruzer 2838 - Cruzer 2778 - Entry 815 - Entry 835. Náš celý sortiment - prodej: - planžety, břity - zastřihovače vlasů ...
Stožáry a svítidla veřejného osvětlení ve strohém nebo historickém stylu
Osvětlené parků, chodníků, pěších zón, rychlostních komunikací nebo přechodů pro chodce nebylo nikdy jednodušší. Firma ELTODO, a.s. z Prahy má stožáry a svítidla veřejného osvětlení pro každý prostor.
Technika pro společenské akce i pronájem pódia Praha
S organizací akce jakéhokoli charakteru se pojí vždy spousta zařizování. My jsme tu proto, abychom vám s jeho velkou částí pomohli.
Eltodoshop - široká nabídka veřejného osvětlení a produktů pro bezpečnost dopravy
V eltodoshopu společnosti ELTODO a.s. se sídlem v Praze naleznete nabídku stožárů a světel veřejného osvětlení a mnoha produktů pro řízení a bezpečnost dopravy.
Pronájem chladících jednotek vyřeší problémy s chlazením Praha
Stojíte nad problémem, jak ideálně vyřešit otázku klimatizace či chlazení? Pak se obraťte na společnost TRANE ČR, skutečné specialisty v oboru.
Napájecí systémy pro telekomunikace, DC zdroje a invertory Praha
Ani při výpadku veřejné sítě nemusí Vaše společnost přerušit svůj provoz díky napájecím systémům pro telekomunikace, DC zdrojům a invertorům od společnosti SUM s.r.o. z Prahy.
Prodej luxusních svítidel a osvětlení do interiérů i exteriérů Praha
Správné osvětlení interiéru či exteriéru dokáže ovlivnit výsledný dojem. Nechte si poradit v showroomu Rendl light a.s. v Praze, kde prodávají luxusních svítidla a osvětlení do interiérů i exteriérů.
Elektroměry a další přístroje pro měření elektrických veličin Praha
Stále vyšší účty za elektrickou energii a vodu jsou strašákem mnoha domácností. Možností jak ušetřit je spousta, základem všeho však je správně fungující přístroj na měření samotné spotřeby
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Astro CCD kamery prodej Praha – snímání planet sluneční soustavy
Všechny nadšence kamerového snímání planet sluneční soustavy jistě upoutá nabídka prodeje astro CCD kamer specializovaného obchodu Foto optika video Jan Pazdera, který naleznete v centru Prahy.