Čisté prostory – dodání, servis a validace vzduchotechniky
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy se postará o dodání i případný servis vzduchotechniky pro čisté prostory.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Protipožární výrobky od společnosti Spelsberg
Pro zachování elektrické funkčnosti zařízení při vzniku požáru vyrábí společnost SPELSBERG spol.s r.o. protipožární, žáruvzdorné rozbočovací a spojovací skříně, rozvody.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace, ultrazvukové měření stěn tlakových nádob.
Kabely a kabelové systémy pro telekomunikační ústředny a zařízení
Představujeme kabely a kabelové systémy pro telekomunikační ústředny a zařízení, metalické a optické kabely (KLVMAAM, Milliflex, Filotex, Quickform, Quickflex, B-Lite a další., ...)
Slaboproudové a bezpečnostní systémy do budov různého charakteru a využití
Potřebujete a hledáte chytré a bezdrátové zabezpečení Vašeho domova či kanceláře? Slaboproudové a bezpečnostní systémy do budov různého charakteru a využití provádí a zajišťuje spol. COBAP s.r.o.
HELIOS Green Automobily - řešení pro střední a velké autoservisy či pro prodejce automobilů
Hledáte systémové řešení pro své podnikání? Specializací společnosti INFO NOVA, s r.o. jsou integrované informační systémy pro prodejce automobilů a velké autoservisy - HELIOS Green Automobily.
Elektromontáže - domovní, bytové a průmyslové elektroinstalace
Bez elektroinstalací se neobejde žádný objekt. Ve firmě MANEL, spol. s.r.o. ze Šumperka provádí elektromontáže všech druhů. Zabýváme se elektroinstalacemi v domovní, bytové i průmyslové sféře.
Elektromontážní práce se zaměřením na výrobu rozvaděčů, instalace pro energetiku i průmysl
Kompletní inženýrsko - dodavatelsko - montážní služby v oblasti energetiky, průmyslu i inženýrských sítí poskytuje společnost MONTÁŽE ČAKOVICE s.r.o. z Prahy 9.
Elektrotechnické komponenty Praha - dovoz a distribuce součástek pro elektroniku
Elektrotechnické komponenty Praha - velkoobchodní prodej. Naše společnost je český dodavatel součástek pro elektroniku a elektrotechniku.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Mikrovlnné anténní systémy – kompletní portfolio produktů
Široké portfolio produktů mikrovlnných anténních systémů od antén eliptických vlnovodů a dehydrátorů po systémy určené k vyhřívání antén prodává společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Kabely a kabelové systémy nejrůznějších typů - Praha
Bez kabelových systémů a datových sítí bychom se v dnešním světě už těžko obešli
Datové rozvody Praha – od návrhů po odbornou montáž
O bezproblémové fungování veškeré elektroniky napojené do datové sítě v domácnostech a firmách se postarají odborně namontované datové rozvody od společnosti AKI PRO spol. s r.o. se sídlem v Praze.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Systémy pro šíření RF signálu a pokrytí  v budovách a tunelech Praha
Odborníkem na systémy šíření RF signálu je společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Trvalá sleva na pronájem televizorů Praha  -  úhlopříčky 40″, 55″, 70″, 75″
Společnost SAN SERVICE, s.r.o. Vám nabízí trvalou slevu 80 % na pronájem televizorů úhlopříček 40″, 55″, 70″, 75″. Naši provozovnu najdete v Praze 10 v ul. Na Louži 65/2.
Vestavěné elektrické spotřebiče TEKA, trouby, kávovary pro domácí i profesionální kuchyně
Kvalitní kuchyňské příslušenství různého provedení navrhuje a dodává společnost Teka - CZ s.r.o. s českým zastoupením na Praze 8. Široký sortiment varných desek, odsavačů i multifunkčních troub.
Konstrukční díly pro elektroniku Praha – vzorky a poradenství zdarma
Sháníte konstrukční díly na elektroniku? Velký výběr kvalitních dílů ve standardním provedení i provedení na míru nabízí společnost MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Kabelové systémy pro Radio Remote Units(RRU, RRH) - FTTA a PTTA
Nové možnosti a výhody při budování mobilních sítí přináší kabelové systémy pro Radio Remote Units(RRU, RRH) - FTTA a PTTA od společnosti Kabel Trade Praha, s.r.o.
Eaton řešení záložního napájení se superkondenzátory – nízké pořizovací a provozní náklady
Ekonomické, bezúdržbové a vysoce spolehlivé jsou nové Eaton XML moduly superkondenzátorů od společnost Kabel Trade Praha, s.r.o., které přinášejí řešení záložního krátkodobého napájení.
Komponenty pro automatizaci Praha – široký výběr a dobrá kvalita
Sháníte spolehlivého dodavatele komponentů pro automatizaci? Pak se s důvěrou můžete obrátit na společnost MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Svítilny pro elektrické rozvaděče prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. v Praze nabízí svítilny pro elektrické rozvaděče a LED svítilny, které vytváří ideální světelné podmínky a umožňují rychlou a jednoduchou montáž.
Kompaktní Chytrý senzor CSS 014 prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. dodává kompaktní Chytrý senzor CSS 014, který může být použit i v prostředí se složitými podmínkami. STEGO Czech s.r.o. najdete na Přípotoční 1519/10b v Praze.
LED svítidla a světelné zdroje pro byty, kanceláře a průmyslové stavby, velkoobchod Praha
Světlo do Vašich domovů, kanceláří i skladů přinese společnost LEDLUX s.r.o. sídlící na Praze 10. Zajistíme LED svítidla s vysokým výkonem, dlouhou životností a maximální odolností.
Datová centra – DC – individuální řešení na míru
Osvědčená řešení rozmístění rozvaděčů pro datová centra, ale i individuální návrhy na míru, nabízí společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Vývoj a výroba elektronických součástek pro průmyslová odvětví
Spolehlivý dodavatel a výrobce elektronických součástek pro průmyslová odvětví je firma Prologue s.r.o. z Prahy 5. Zárukou kvality je certifikát Top Rating®.
Výroba a montáž elektrických rozváděčů
Společnost MANEL, spol. s.r.o. v Šumperku se specializuje na investiční elektroniku - zajistí vám výrobu a montáž elektrických otevřených, částečně krytých, skříňových i atypických rozváděčů.