Zabezpečovací systémy EZS Praha – drátové i rychlé bezdrátové řešení
Trápí Vás obavy o Váš majetek a bezpečí? Odborníci z firmy Anfit s.r.o. z Prahy doporučují instalaci drátových nebo bezdrátových zabezpečovacích systémů EZS do jakéhokoliv prostoru.
Průmyslové kamery a strojové vidění Praha - průmyslové kamery s mnoha rozlišovacími parametry
Potřebujete ve firmě uspořit výrobní náklady a hledáte, jak na to? Pomoci by vám mohlo strojové vidění nebo průmyslové kamery od firmy Blumembecker Prag
Revize, montáž elektrických zařízení Praha - nepřetržitý – 24hodinový servis po celé ČR
Společnost SUM, s.r.o. se zabývá servisem energetických, strojních, telekomunikačních zařízení a ocelových konstrukcí.
Prodej kamer i jejich servis - zařídíme vše - Praha
Bez technologií se v dnešní době nikdo z nás neobejde. Každý máme po ruce mobilní telefony, počítače, fotoaparáty, ale také kamery.
Svítilna LED 025 do rozvaděčů - výrobek pro omezený prostor
Společnost STEGO je známá svými výrobky, které chrání vaše elektrospotřebiče před velkými klimatickými změnami. Dále se taky zabývá produkty, jako jsou třeba svítilny do skříňových rozvaděčů. Produkt Svítilna řady LED 025 se hodí ke všem rozvaděčům a panelům, které mají omezený prostor. Velkou výhodou LED svítilny je její dlouhodobá životnost. ...
Čistička vzduchu s technologií Streamer a Ururu -  dokonalá rovnováha vlhkosti ve vaší domácnosti
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING Vám nabízí čističku vzduchu s technologií Streamer a čističku vzduchu Ururu.
Digitální fotoaparáty, dalekohledy, prodej Praha - kamenná prodejna i eshop
Společnost Foto Pazdera se sídlem v samém centru Prahy 1 prodává a vykupuje: - fotopřístroje a videokamery.
Chladící jednotky prodej Praha - jednotky fan coil a vzduchotechnické jednotky
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r.o. nabízí prodej chladící jednotek.
Hlasovací zařízení pronájem Praha – přesná a rychlá evidence výsledků
Pořádáte konferenci nebo přednášku a potřebujete zařízení pro přesnou evidenci průběhu hlasování? Pronájem bezdrátových hlasovacích zařízení poskytuje firma SAN SERVICE s.r.o. z Prahy.
Designové svítidla RED - internetový obchod s nepřeberným množstvím produktů
V naší nabídce naleznete nepřeberné množství svítidel. V internetovém obchodě si můžete vybrat z katalogů z řad RED, Design a Profesional. Svítidla naleznete jak pro interiér, tak pro exteriér. Řada svítidel RED je specifická svými vlastnostmi. Důraz je kladen na jednoduchost a efektivnost svítidel. Funkčnost vyhovuje moderní ...
Specielní laminátory na doklady, občanské průkazy, cestovní pasy
Laminátory na doklady, používané zejména statutárními městy a obcemi, musí mít vysokou odolnost a životnost. Toto splňují modely 5021T a 6041P od společnosti H.S.TRADE a.s.
Autorizovaný prodej klimatizací TOSHIBA Praha
Společnost KLIMA-CLASSIC je spolehlivým dodavatelem kvalitních klimatizací TOSHIBA, které jsou díky rozmanité nabídce určené do všech prostor. Klimatizace TOSHIBA jsou nabízeny ve třech hlavních skupinách, podle toho, kde se používají: - RESIDENTAL – vhodné do bytů a rodinných domů díky maximálně tichému provozu, čištění a filtrace ...
Prodej stínidel Praha - moderní a designové tvary
Stínidla do každého pokoje najdete u firmy Rendl lighting. Hledáte doplněk do domácnosti, který dá vašemu prostoru šmrnc? Právě svítidlo je tím pravým doplňkem do domácnosti. Díky tvaru i světelné hře Vám dokáže vykouzlit příjemné prostředí a nastolit atmosféru, která se hodí k vašemu obydlí. Společnost Rendl lighting nabízí spoustu designových ...
Montáž klimatizace Praha – nesnadná instalace, snadné použití
Firma Klima - Classic poskytuje kompletní služby v dodávání a montáži klimatizací po celé republice. Jsou předním dodavatelem klimatizací značky Toshiba v České republice. Jejich služby zahrnují veškerou práci spojenou se zabudováním klimatizací. Technik navštíví prostor, kam chcete klimatizaci nainstalovat, proměří prostor, navrhne typ ...
Prodej vzduchotechniky – čističky vzduchu, větrací systémy Praha
Vzduchotechniku, čističky vzduchu,větrací systémy to vše od firmy Daikin. Udržovat příjemné klima a čerstvý vzduch v komerčních objektech je poměrně náročné, avšak ne s čističkami vzduchu a větracími systémy od firmy DAIKIN. Výhody větracích systémů a čističek jsou nenahraditelné: - Vytvoření zdravého a čistého prostředí – odvod ...
Pronájem kancelářské techniky Praha 8 - Proč dát přednost pronájmu před nákupem nové tiskárny?
Pronájem kancelářské techniky na Praze 8 od společnosti Tomados s.r.o. Barevná multifunkce Konica Minolta Bizhub C203
Osvětlovací technika prodej Praha – široký sortiment a dobré ceny
Pokud hledáte prodejnu s širokým sortimentem osvětlovací techniky a ochotným personálem, který rád a dobře poradí, zastavte se v showroomu Rendl light a.s. v Praze.
Holící strojky Braun, servis, náhradní díly, Praha 1
Na prodej náhradních dílů na holící strojky Braun a jejich následný servis se specializuje prodejna ELPEN-BRAUN, kterou najdete v samém centru Prahy 1 na Petrské náměstí 5.
Fotografické přístroje a optické vybavení prodej Praha – kamery OLYMPUS a jiné příslušenství
Pokud plánujete nebo zvažujete nákup fotografického přístroje a vybavení, obraťte se na spolehlivého prodejce z Prahy, na firmu Optimikro - Josef Karlovský, kde Vám rádi poradí.
Veškeré tiskové služby – kopírování a skenování, servis a pronájem kancelářských strojů naleznete na Praze 8
Na Praze 8 Vám společnost Tomados Praha 8 poskytne komplexní služby spojené s kopírování a tiskem dokumentů. Dále Vám nabízí servis kancelářských strojů.
Výkup základových desek a součástek počítačů - procesory, hard disky
Výkup základových desek a součástí počítačů - procesory, hard disky, konektory, grafické karty, RAM paměti a další provádí firma Covenšrot s.r.o. na Vysočině.
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Klimatizace do kancelář a bytů Praha - značka TOSHIBA Vám zajistí maximální komfort a kvalitu
Společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r. o. je největším dovozcem klimatizace Toshiba do České republiky. Poskytujeme klimatizace do malých běžných kanceláří ale i bytů.
Prodej a montáž kamerových systémů Praha - AVerMedia-AVerDiGi a Chateau V-Guard
Kamerové systémy založené na produktech AVerMedia-AVerDiGi a Chateau V-Guard – jejich prodej, instalaci, instalaci rozvodů a kamer i kompletní údržbu zajistí Brotel, s.r.o.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Řešení datových komunikací Praha - komplexní řešení pro podniky i soukromé osoby
VUMS DataCom, spol. s r.o. nabízí komplexní řešení v oblasti datových komunikací. Zmodernizujte své podnikové nebo i soukromé multimediální sítě.