Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Pronájem LED stěny včetně dopravy a instalace
Pronájem vysoce kvalitní LED stěny pro Vaši konferenci, přednášku i školení včetně dopravy a instalace nabízí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
CCTV kamery Praha - kamerové systémy a záznamové zařízení
Montáž, prodej a revize CCTV kamer a kamerových systémů a záznamových zařízení nabízí prověřená a spolehlivá společnost MACOM SECURITY s.r.o. z Prahy.
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.
Třífázové a jednofázové elektroměry řady NOVA - Praha
Dnešní doba je plná elektrické energie a zařízení, která pracují na jejím principu.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Audio a video nahrávání do stop včetně postprodukce
Služby ozvučení koncertů, festivalů a jiných kulturních akcí včetně audio a video nahrávání a postprodukce zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Návrh, prodej, montáž, údržba a servis klimatizačních jednotek Praha
Komplexní správou klimatizací se zabývá společnost Trane Praha. Pokud potřebujete navrhnout systém klimatizací pro budovu, provést montáž, údržbu či opravu můžete se na ně kdykoliv obrátit.
Projekční technika pro konference a školení – zapůjčení projektorů, LED stěny
Projekční technika, kterou Vám včetně instalace na konferenci či školení zapůjčí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, se postará o špičkovou úroveň průběhu celé akce.
Dování a instalace záložních zdrojů UPS pro malé i velké podniky
Společnosti SUM s.r.o. z Prahy nabízí své služby dodání a montáže záložních zdrojů UPS, které jsou nezbytné jak pro velké, tak pro malé podniky i průmyslové aplikace.
Koaxiální kabely CELLFLEX – spolehlivé pokrytí signálem
K čemu slouží koaxiální kabely? Pokrytí mobilním signálem považujeme v dnešní době za samozřejmost.
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém Praha – ochrání Váš majetek
Zajištění bezpečnosti malých i velkých objektů zajistí PTZS – poplachový tísňový zabezpečovací systém od prověřené společnosti MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze.
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení budov – projekty, dodání, servis
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy nabízí kompletní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a chlazení budov od návrhu, dodání a montáže po servis.
Návrhy a statické výpočty konstrukcí pomocí programu RFEM
Rychlé, pohodlné, přesné a snadné modelování konstrukcí včetně posouzení statiky umožní program RFEM od společnost Dlubal Software s.r.o. se sídlem v Praze.
Dlubal Software s.r.o.
Řešení pro FTTx - rozsáhlý systém produktů síťové architektury
Pro zlepšení nebo budování fungující infrastruktury na místech jako jsou velká města, sídliště, obchodní centra nebo satelitní městečka přichází s řešením pro FTTx společnost Kabel Trade Praha, s.r.o.
OpteaStar 2+ nový typ velkokapacitního optického stojanu pro optické kabely a vlákna
Nový typ velkokapacitního stojanu OpteaStar 2+ nabízený společností Kabel Trade Praha, s.r.o. je určen pro uložení a správu optických vláken a kabelů v datových sálech a centrech i přímo u zákazníků.
Modernizace a rekonstrukce veřejného osvětlení měst a obcí
Osvětlení ve městech a obcích, modernizace, rekonstrukce a zlepšení technického stavu a funkčnosti veřejného osvětlení realizuje společnost ELTODO OSVĚTLENÍ, s.r.o., Praha.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Vývoj výrobků rychle pomocí 3D tiskárny
Při vývoji výrobků využívá společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy moderních a progresivních metod včetně 3D tiskárny, což vede k větší efektivitě díky úsporám času.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Klasický drátový nebo bezdrátový alarm prodej Praha – spolehlivá ochrana majetku
Váháte nad vhodným způsobem zabezpečení Vašeho majetku? Poradí Vám ve společnosti MACOM SECURITY s.r.o. se sídlem v Praze, kde prodávají klasické drátové i bezdrátové typy alarmů.
VF a taktické anténní systémy – spolehlivý přenos důležitých taktických dat
Spolehlivý přenos nejen hlasu, ale všech důležitých taktických dat zajistí flexibilní VF a taktické anténní systémy nabízené společností KABEL Trade Praha s.r.o.
Novinka - LED pracovní světla, majáky a predátory prodej – různé velikosti, barvy, uchycení
Společnost TRIO PLUS spol. s r.o. z Prahy připravila pro své zákazníky novinku, rozšířenou nabídku sortimentu LED pracovních světel, majáků a predátorů, které prodává ve svém e-shopu.
Přístupové systémy pro panelové domy, bezkontaktní karty - řešení pro každého na míru
Společnost MAGTRADE, s.r.o. nabízí komplexní řešení pro panelové domy, bytová družstva a společenství vlastníků v oblasti přístupových systémů a zabezpečení.
Kamerová technika, střihové pracoviště - pronájem Praha
Video studio Polas nabízí pronájem kamerové techniky a střihového studia.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha