Investiční elektrotechnika - projekty silnoproudu, slaboproudu
Firma Manel, spol. s.r.o. ze Šumperka podniká v oblasti investiční elektrotechniky. Provádíme veškeré elektroinstalace, projekty silnoproudu a slaboproudu. To však není všechno, umíme toho mnohem víc.
Spustili jsme pro Vás nové www stránky - telekomunikace a informační technologie!
Společnost BROTEL, s.r.o., Praha pro Vás spustila nové www stránky. Jsme specialisté v oboru telekomunikací, informačních technologií, komunikací a zabezpečení.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Ozvučení akcí Praha – koncerty, konference, školení, sportovní zápasy
Ozvučení akcí, konferencí a školení, sportovních utkání v malých i velkých prostorách zajistí profesionální technikou společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Zajištění osvětlení menších i velkých akcí Praha včetně odborné obsluhy
Pořádání menších i velkých firemních či kulturních akcí se neobejde bez zajištění kvalitní ho osvětlení, které nabízí včetně odborné obsluhy společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Pronájem nových i používaných multifunkčních zařízení Praha - od malých tiskáren formátu A4 až po velká tisková zařízení
Pro snížení nákladů za tisk a kopírování využijte možnost výhodného pronájmu nových i používaných multifunkčních velkých zařízení i malých tiskáren formátu A4 od společnosti TOMADOS s.r.o. z Prahy.
Pronájem kopírek Praha – na dobu určitou i neurčitou za jednotnou cenu
Potřebujete zapůjčit kopírku? Společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze nabízí pronájem kopírek na dobu určitou i neurčitou za jednotnou a výhodnou cenu.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Vybavení pro scénu a zajištění pódia Praha – na míru pořádané akce
Pořádáte konferenci, večírek či předávání prestižních cen? Pak jistě oceníte nabídku společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, která nabízí vybavení pro scénu a zajištění pódia podle Vašich požadavků.
Profesionální digitalizační, skenovací a archivační služby, Praha
Profesionální digitalizace historických dokumentů, skenovaní a archivace knih, rukopisů, fotografií různých velikostí provádí AMPACO ČR s.r.o., Praha 20.
Zajištění LED diodových reflektorů pro Váš večírek či firemní akci Praha - včetně profesionální obsluhy
Pořádáte večírek či firemní akci? Profesionální osvětlení pomocí LED diodových reflektorů včetně obsluhy pro Vás zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Autorizovaný velkoobchod JABLOTRON, alarmy a monitoring vozidel
Autorizovaný velkoobchod JABLOTRON zajišťuje společnost E*tech, spol. s r.o., Praha, která prodává autoalarmy a monitoring vozidel, bezpečnostní systémy.
Interakce Praha – pro okamžitý kontakt s účastníky školení a konferencí
Bezdrátové hlasovací zařízení pro okamžitou interakci s posluchači během školení, přednášek a kurzů zapůjčí firma SAN SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze.
Vaše prezentace ve FullHD Praha – vysoká kvalita obraz
Profesionální úroveň a vysokou kvalitu obrazu při Vaší prezentaci zajistí FullHD projektory, které pronajímá s veškerým vybavením společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Domácí telefony, videotelefony DDS, digitální kukátka, přístupové systémy - ochrana před nezvanými hosty
Bezpečnost Vašeho domova zvýšíte a Vaše blízké ochráníte pomocí domácích telefonů, videotelefonů DDS, pořízením digitálního kukátka nebo přístupového systému od Macom Security spol. s r.o. z Prahy.
Systém IBT Precon pro bezpečné a flexibilní instalace v tovární výrobě
Systém IBP Precon od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy garantuje rychlé, flexibilní a bezpečné instalace v tovární výrobě bez dodatečných nástrojů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Klimatizace pro rozvaděče – moderní a inovativní
Výrobky pro řízení systému tepelné regulace a klimatizace rozvaděčů nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Spojovací krabice s metrickým předlisováním - Abox m / Abox-i m
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí ve své nabídce spojovací krabice Abox m / Abox-i m 025 / 040 s metrickým předlisováním.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Rapid-Box bezpečné rozbočování neřezaných vodičů
Bezpečné rozbočování neřezaných vodičů v tunelech, výrobních a průmyslových halách nebo panelových domech zajistí Rapid-Box od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Teplotní management pro rozvaděčové skříně vyřeší teplotní výkyvy
Teplotní management určený pro řešení problémů s teplotními výkyvy v rozvaděčových skříních navrhne a dodá společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Osvětlovací technika na různé akce Praha - pronájem včetně obsluhy
Profesionální osvětlovací techniku pro pořádání kulturních akcí včetně odborné obsluhy Vám pronajme společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Validace čistých prostor pro farmacii i přesnou mechaniku
Vysokou spolehlivost a přesnost validací čistých prostor garantuje společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Široký sortiment kamerových systémů, kamer do auta, bezdrátových a IP kamery Praha
Společnost MACOM SECURITY s. r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům široký sortiment kamerových systémů, kamer do auta pro průkazné záznam v případě kolize a dále bezdrátové a IP kamery.
Bezpečnostní systémy – projektová dokumentace
Projektovou dokumentaci pro bezproblémovou realizaci bezpečnostních systémů vypracuje společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Servis a opravy projektorů všech značek – svoz zdarma z celé ČR
Přehřívá se Váš projektor nebo dokonce přestal úplně fungovat? Opravy, servis, ale i preventivní čištění projektorů všech značek a svoz do své provozovny zdarma nabízí společnost ITC Services z Prahy.