Chytrá kancelář – analýza a optimalizace tiskových procesů
Tiskněte chytře! Analýzu a optimalizaci tiskových procesů pro Vás po celé České republice zajistí brněnská společnost SPIN SERVIS s.r.o.
Průmysl - výrobce přístrojové transformátory vnitřní a venkovní
Průmysl přístrojové transformátory napětí a proudu - vnitřní a venkovní vyrábí a prodává firma KPB INTRA s.r.o. Dále pojistkové pouzdra, patrony a i dobíjecí stanice pro elektromobily.
Zápustná LED svítidla - bodové a stropní osvětlení pro dokonale nasvícený interiér
Zápustná LED svítidla jako funkční osvětlení pro Váš domov, do Vaší kanceláře nebo do stylové restaurace či baru si pořídíte u společnosti Svítidla Bachman, dle Vašeho vkusu a dle Vašich představ.
Designové osvětlení pro architekty, designová a interiérová studia – návrhy interiérů
Jedinečné a kvalitní designové osvětlení, které dotvoří atmosféru interiéru dodává společnost Svítidla Bachman. Spolupracujeme s architekty, designéry i designovými a interiérovými studii.
Kouřová čidla a hlásiče - protipožární zabezpečení, systémy a ochrana
Nepodceňujte protipožární zabezpečení a ochranu. Prodej a instalaci kouřových čidel a požárních systémy a hlásičů zajišťuje společnost Unitel elektro, s.r.o. Brno.
Úspora nákladů na tisk – komplexní tisková řešení
Úspora přímých i nepřímých nákladů na tisk se specialistou na komplexní tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Oslovte SPIN SERVIS s.r.o., působící po celé České republice.
Prodej pračky, ledničky, myčky Fagor, Whirlpool  2. jakosti
Prodej pračky, ledničky, myčky Fagor, Whirlpool 2.jakosti firmou PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Povrchově poškozené výrobky značky Whirlpool, Indesit. Rozvoz výrobků.
Realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe, smoothie.
Chtěli by jste ve Vašem okolí otevřít Fresh bar? Firma Fres Juice, s.r.o. provádí realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe a smoothie Váš nový byznys.
IP kamery a kamerové systémy pro bezpečí Vašeho domova
Dodávkami a odbornou montáží IP kamer a kamerových systémů se v Brně a jeho okolí zabývá společnost Unitel elektro, s.r.o. S IP kamerami se můžete cítit bezpečně a mít svůj majetek pod dohledem.
Právě u nás zakoupíte textilní designová svítidla KOHLMANN
Atraktivní a moderní textilní designová svítidla Švýcarské značky zakoupíte u českého prodejce kvalitních a designových svítidel – Svítidla Bachman.
Prodej, montáž, servis školní rozhlas a hodiny - pořiďte si lepší vybavení
Nejvyšší čas pořídit si lepší vybavení do vaší školy! Školní rozhlas a hodiny dodá společnost Unitel elektro, s.r.o. z Brna. Zajišťuje prodej, montáž, servis i novou realizaci na míru za rozumnou cenu
Svítidla Bachman – reference a spolupráce s architekty a interiérovými designéry
Společnost Svítidla Bachmann dodává jedinečná svítidla a spolupracuje s architekty a interiérovými designéry.
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Desky plošných spojů, výroba, jednovrstvé, dvouvrstvé, Blansko
Zakázková a sériová výroba desek plošných spojů pro elektroniku, výrobu jednovrstvých, dvouvrstvých, vícevrstvých a hliníkových DPS realizuje ČeMeBo, spol. s r.o., Blansko.
Velkoobchod, prodej vybavení pro EPS a CCTV
Velkoobchod - prodej uzavřené kamerové okruhy, elektronické protipožární ochrany firma SICURIT CS, spol. s r.o. Analogové kamery, megapixelové kamery, LCD monitory,objektivy.
EZS, elektronické zabezpečení domů, bytů a jiných objektů - chraňte svůj majetek
Zabezpečte elektronicky svůj domov, společnost a jiné objekty. Společnost Unitel elektro,s.r.o. v Brně Vám zajistí spolehlivou ochranu Vašeho majetku pomocí elektronického zabezpečení a EZS.
Elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery
Montáž, prodej, servis - elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o., se sídlem ve Znojmě.
Axiální, radiální, spalinové ventilátory, vývoj a výroba
Vyberte si z širokého výběru axálních, radiálních, spalinových a dalších ventilátorů pro průmysl od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která sídlí v Brně a zabývá se vývojem a výrobou ventilátorů.
Pořiďte si kvalitní venkovní osvětlení pro Vaši zahradu
Kvalitní venkovní svítidla a lampy, která osvítí a zároveň zkrášlí Vaši zahradu, pořídíte u společnosti Svítidla Bachmann.
Připojení k pultu centrální ochrany na míru
Bezpečný domov a přehled o pohybu v objektu s připojením k pultu centrální ochrany od specialisty na zabezpečovací a domácí techniky Unitel elektro, s.r.o.
Ventilátory pro hořáky, palivové články nebo kotle na tuhá paliva
Brněnská firma ebm - pspst CZ s.r.o. poskytuje ventilátory pro vytápění v hořácích, palivových článcích, kotlích na tuhá paliva nebo kamnech. Inovativní ventilátory s moderními technologiemi.
Moderní stylové stojací lampy a svítidla pro Váš útulný domov
Širokou škálu moderních stojacích lamp a svítidel vhodných nejen pro byty, ale i hotely, kavárny a restaurace naleznete u společnosti Svítidla Bachmann, která sídlí ve Znojmě.
Průmyslové, zemědělské, tangenciální ventilátory, výroba vývoj, prodej
Ventilátory pro průmyslová nebo zemědělská odvětví pořídíte od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se již dlouhodobě zabývá vývojem a výrobou ventilátorů, které neustále zdokonaluje.
Výrobce nízkonapěťové transformátory
Výrobce nízkonapěťové transformátory firma KPB INTRA s.r.o. je zabývá vývojem, výrobou i samotným prodej. Transformátory nízkého napětí, dělené trafa na rozvodnici a na kabel.
Veřejné osvětlení ploch, parků, komunikací - návrh, montáž i servis Kuřim
Veřejné osvětlení ploch, parků -pokládka kabelů, osvětlení průmyslových areálů, parků, historických objektů, komunikací, projektová činnost, kompletní realizace, trafostanice