Nápojové automaty - automaty na vodu a sodu BORG & OVERSTRÖM B3
Nápojové automaty - automaty na vodu a sodu BORG & OVERSTRÖM B3, vhodný přístroj do kancelářských provozů od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích.
DELIKOMAT s.r.o.
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Projekce v oboru elektro, vysoké i nízké napětí, slaboproud
Máte v plánu stavět jakoukoliv budovu? Zajisté budete potřebovat zhotovit projekt na elektrická zařízení. V tom Vám pomůže Ing. Miroslav Kadrnožka.
Automaty na vodu a sodu - pravidelný pitný režim pro vaše zaměstnance
Automaty na vodu a sodu prodává a dodá profesionál ve svém oboru firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně. Pravidelný pitný režim pro své zaměstnance v provozu či jídelně.
DELIKOMAT s.r.o.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Elektromontáže, montáže rozvoden a hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace
Představujeme společnost pana Davida Kudličky se sídlem v Boskovicích, která provádí elektroinstalační a elektromontážní práce.
Podlahové, tyčové, ruční nebo robotické vysavače pro čistou domácnost i firmu, eshop
Při úklidu je našim nejlepším spojencem vysavač. Podlahové, tyčové, ruční i robotické si vyberete v eshopu firmy AK elektro. Využití naleznou v domácnostech i firmách.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Montáž konektorů a kabelových svazků Brno
Naše firma KAMPOS LOGISTICS, s.r.o. se věnuje zásobování součástkami výrobce automobilů, mikroskopů i domácích spotřebičů, optické kabely, konektory pro automobilový průmysl.
Nápojové automaty, snídaňové bufety pro hotely a penziony - pronájem, bezkontaktní výdej
Pestré snídaňové bufety pro hotely a penziony zajišťuje firma FOODEX s.r.o. z Brna. Za férové ceny můžete zakoupit či pronajmout moderní nápojové, svačinové automaty s bezkontaktním výdejem.
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Systém generálního klíče, bezpečnostní klíčové systémy
Prodej a montáž speciálních klíčových systémů umožňujících přístup pouze určitým osobám zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Profesionální nahrávací studio pro zpěváky, hudební skupiny i symfonický orchestr na Hodonínsku
Nahrávací studio zajišťuje zpěvákům naprostou koncentraci na nahrávání vlastního CD a DVD.
Prodejní automaty na kávu a potraviny pro veřejné prostory - servis do 24 hodin
Prodejní automaty s vynikající kávou a potravinami, prodává v České republice naše společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Dodáváme moderní přístroje pro veřejné prostory a poskytujeme servis do 24 hodin.
Instalace mechatronických prvků pro okna a dveře - elektronické zámky
Instalaci kvalitních mechatronických prvků pro okna a dveře pro Váš bezpečnější domov zprostředkuje společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Prodej multifunkčních zařízení, tiskárny, centrální tisk Brno
Prodej, pronájem a servis barevných, laserových tiskáren, multifunkčního zařízení, kopírovacích strojů a dataprojektorů značek DEVELOP, KONICA MINOLTA zprostředkuje firma Samsontech.
Servis a prodej tiskáren, autorizovaný prodej kancelářské techniky Brno
Servisem a prodejem tiskáren včetně autorizovaného prodeje kancelářské techniky jako jsou tiskárny a faxy se zabývá společnost Samsontech. Své služby poskytuje pro klienty z oblasti Brna i Vysočiny.
Retro vánoční osvětlení pro kouzelnou sváteční atmosféru - česká ruční výroba, e-shop
Vytvořte si doma kouzelnou sváteční atmosféru s retro vánočním osvětlením od firmy EXIHAND, spol. s r.o. z Brna. V našem e-shopu zakoupíte různé tvarovkové soupravy české ruční výroby.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.