Elektrospotřebiče MOULINEX, TEFAL, opravy, servis
Elektrospotřebiče MOULINEX, TEFAL, opravy, autorizovaný servis spotřebičů těchto, ale i dalších značek nabízí firma PaP servis v Brně.
Vybavení pro školy - Interaktivní tabule ACTIVboard
Dodávku interaktivních tabulí ACTIVboard zajišťuje naše firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Tabule jsou orientovány přimo pro školní prostředí.
Dodavatel, prodejce - nástěnné ventilátory, příslušenství pro ventilátory
Ventilátory do domů, bytů i kanceláří, nástěnné ventilátory s příslušenstvím. Nástěnné, potrubní, okenní i radiální ventilátory zakoupíte od firmy KARS, spol. s r.o., z Brna.
KARS, spol. s r.o.
Bezpečnostní mechanické systémy a zařízení Mul-T-Lock, mechanické zabezpečení
bezpečnostní mechanické systémy a zařízení, bezpečnostní dveře a vložky Mul-T-Lock Integrator zajistí na Znojemsku firma TRESYS s.r.o.
Interaktivní stůl ActivTable, inklusivní vzdělávání, podpora spolupráce vzdělávání Brno
Interaktivní stůl ActivTable, inklusivní vzdělávání, podpora spolupráce vzdělávání, vhodné pro studenty všech úrovní od firmy Topmedia Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Montáž domovní klimatizace - klimatizace do bytů, domů, kanceláří
Montáž domovní klimatizace, klimatizacční zařízení do bytů, domů, kanceláří, komerčních budov, klimatizace značky Gree - největší světové výrobce od firmy A-TECHNOLOGY s.r.o. v Břeclavi.
Prodej a distribuce průmyslových nástěnných ventilátorů a příslušenství
Průmyslové nástěnné ventilátory, prodej a distribuce ventilátorů a příslušenství, to vše můžete mít od firmy KARS, spol. s r.o., z Brna.
KARS, spol. s r.o.
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných tabulí
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných interaktivních tabulí s licencí Vám dodá firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení zajistí firma KOHOUT KT s.r.o.
Opravy a servis drobných domácích spotřebičů KRUPS, ZELMER
Opravy a servis drobných domácích spotřebičů, elektrospotřebičů KRUPS, ZELMER, dodávky náhradních dílů od firmy PaP servis v Brně.
Prodej a pronájem multifunkční tiskárny a laserové tiskárny
autorizovaný prodej a servis laserové tiskárny, multifunkční zařízení, doplňkový sortiment, spotřební materiály to vše najdete u firmy PB Alfa, s.r.o.
Instalace vzduchotechniky, vzduchotechnických zařízení a komponentů
Instalace vzduchotechniky nejen do rodinných domů a bytů, ale i průmyslových hal a výrobních prostorů provádí specialista v oboru firma bbklima99, s.r.o. v oblasti Třebíče a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Prodej, servis a realizace oprav počítačů, notebooků, PC
Prodej, servis a správu počítačů a notebooků, instalaci softwaru a hardwaru, upgrade (modernizace) hardware a software, připojení k internetu od ZONECOMP Moravský Krumlov.
Prodej barevné laserové tiskárny DEVELOP na splátky, záruční servis
Specialista na autorizovaný prodej, záruční servis barevných laserových tiskáren DEVELOP, multifunkčních zařízení, kopírek aj. je firma KOHOUT KT s.r.o.
Bytové klimatizační jednotky, mobilní klimatizace, vzduchotechnika
prodej bytových klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel, mobilní klimatizace, vzduchotechnika, čištění montáž a servis zajistí KLIMASPOL, spol.s r.o.
Nápojové, prodejní, potravinové automaty - prodej, dodávka, servis, pronájem
Pronájem, prodej a umístění nápojových automatů na teplé a studené nápoje, na chlazená jídla, cukrovinky, balené nápoje zajišťuje společnost DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej, dodávka, internetový obchod domácích spotřebičů, kvalitní žehličky Russell Hobbs
Prodej, dodávku, internetový obchod s kvalitními domácími spotřebiči, kvalitní žehličky značky Russell Hobbs zajišťuje firma Chvátal-Artex, s.r.o. Kvalitní produkty, za dostupné ceny!
Montáž a servis tepelných čerpadel, klimatizační jednotky
Odborné prohlídky včetně pravidelné údržby plynových zařízení, tepelných čerpadel i klimatizačních jednotek Vám poskytne společnost Energy Control s.r.o. z Brna, která zakázky realizuje po celé Moravě
Servis, prodej  počítačů, notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky Moravský Krumlov
Servis počítačů a notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky pro domácnost a malé firmy od firmy Zonecomp Bc. Petr Záviška v oblasti Moravského Krumlova.
Hudební vydavatelství s nahrávacím studiem, videostudio Dolní Bojanovice, Hodonín
Profesionální hudební vydavatelství s nahrávacím studiem, videostudio i grafické studio, střižna od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích u města Hodonín.
Distribuce a prodej osobních a kuchyňských vah Salter, internetový prodej, e-shop
Osobní a kuchyňské váhy Salter za skvělé ceny. Internetový obchod s domácími elektrospotřebiči, e-shop poskytuje firma Chvátal-Artex, s.r.o. Pohodlný nákup z Vašeho domova.
Autorizovaný prodej a servis barevných a multifunkčních tiskáren Brno
DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení, barevná laserová a multifunkční tiskárny, pronájem, prodej, servis
Videostudio, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů Dolní Bojanovice
Profesionální videostudio se střižnou, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Montáž průmyslové vzduchotechniky, klimatizace, chladící zařízení
Montáž, servis i čištění průmyslové vzduchotechniky, klimatizace, chladící zařízení. Zajistíme revize a servis požárních klapek
Videostudio, nahrávací studio Dolní Bojanovice
Videostudio, nahrávací studio, pořizování kamerových a grafických záznamů, ozvučení veřejných i soukromých akcí od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.