Kamerové systémy CCTV, bezpečnostní kamery - instalace, servis, revize
Záruku bezpečí, přehlednou kontrolu a ochranu majetku Vám zajistí bezpečnostní kamery. Instalaci, montáž, servis a revize kamerových systémů CCTV provádí firma ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Prodej domácích spotřebičů - specializovaná elektro prodejna
Specializovaná elektro prodejna AK elektro, s.r.o. Letovice má pravidelně slevy, které lze využít při nákupu vybraných domácích spotřebičů. Máme mnoho spokojených zákazníků v regionu Blansko.
Servis a opravy zařízení Apple – kompletní péče o MacBooky, iPady, iPhony a další produkty
Na servis a opravy zařízeních Apple jako jsou MacBooky, iPady a různé iPhony se zaměřují specialisté z prodejny počítačů a telefonů v Brně od společnosti RUITEC s.r.o. působící i pro okolí Blanska.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Náhradní díly na domácí spotřebiče - autorizovaný servis AEG, Electrolux a další
Odborníkem na domácí spotřebiče je firma Chladservis VaRa v Brně. Zajistí vám originální náhradní díly na domácí spotřebiče. Jsme autorizovaným servisem značek AEG, Electrolux, Gorenje, Venus a další.
Kompletní servis a poradenství v oboru klimatizace, tepelných čerpadel a průmyslového chlazení
Pokud si nevíte rady, jakou zvolit správnou klimatizaci a tepelné čerpadlo pro dům či byt, nebo uvažujete nad výběrem vhodného průmyslového chlazení, obraťte se na firmu Klimastyle s.r.o. z Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Strojní a pracovní svítidla s LED technologií - ohebná, s ramenem nebo bodová
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje strojní a pracovní svítidla s LED technologií nebo halogenová světla ohebná, s ramenem nebo bodová.
Teprostroj s.r.o.
Malé, velké domácí spotřebiče – nákup přes e-shop
Veškeré elektro - malé i velké spotřebiče pro domácnost - pořídíte na e-shopu firmy AK elektro. Objednané zboží Vám dovezeme domů.
Dodávka výkonných klimatizací pro lehký průmysl, hotely a administrativní budovy
Kvalitní a výkonné klimatizace pro lehký průmysl, ale i do hotelů a administrativních budov v okolí Hodonína dodá a nainstaluje firma Klimastyle s.r.o.
Klimastyle s.r.o.
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Komplexní služby v oblasti oprav, diagnostiky a servisu kávovarů včetně možnosti pronájmu
Opravy, údržbu, diagnostiku a servis kávovarů různých značek s možností zajištění krátkodobých i dlouhodobých pronájmů v okolí Brna zajišťuje společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů.
Satelitní technika - montáž satelitu, antény, aktivace Skylink, přechod na DVB-T2
AK elektro, s.r.o. Letovice je specializovanou prodejnou s elektrospotřebiči a také zajištuje montáž satelitní techniky, satelitu, antény DVB-S2, DVB-T2 a aktivaci služby Skylink v regionu Blansko.
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Spolehlivé měniče a napájecí zdroje – ověřená kvalita britské značky Alfatronix
Kvalitní měniče do nákladních vozidel a autobusů a napájecí zdroje a další moderní příslušenství spolehlivé značky Alfatronix má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera – kompatibilní s analogovými systémy a s malou spotřebou
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera, které jsou kompatibilní s analogovými systémy a mají malou spotřebu má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Rozvaděčové skříně pro obráběcí stroje a výrobní linky – zakázková výroba
Výrobou rozvaděčových skříní na zakázku pro obráběcí stroje a výrobní linky se zabývá firma VTL Blansko a.s. Zajistíme návrh, konstrukci a výrobu rozvaděčových skříní na klíč.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Objednejte si bílé elektro – pračku, myčku, ledničku a další přes e-shop
Společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic má v sortimentu široký výběr bílého elektra – pračky, myčky, ledničky apod. Vše se dá objednat přes e-shop.
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Výroba a prodej komponentů pro automatizační zařízení
Vysoce kvalitní komponenty pro automatizaci vyrábí a zprostředkuje břeclavská společnost Teprostroj s.r.o., exkluzivní dodavatel značek MAYSER a PATLITE.
Teprostroj s.r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann – úspora nákladů na vytápění a chlazení
Klimatizace a tepelná čerpadla Viessmann pro rodinné domy, byty i komerční objekty instaluje na Hodonínsku firma Klimastyle s.r.o. S touto technikou ušetříte náklady na vytápění i chlazení objektů.
Klimastyle s.r.o.
Kombinová lednice s mrazákem dole, nahoře  - doprava zdarma
Vyměňte Vaši starší lednici za novější a úspornější kombinovanou chladničku s mrazákem dole nebo nahoře. Kombinované lednice s mrazákem a dopravou zdarma objednávejte na e-shop akelektroshop.cz.