Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Dodávka a montáž klimatizací Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi – návrh klimatizace na míru
Návrh klimatizačního systému na míru poskytuje v okolí Hodonína a Kyjova firma Klimastyle. Dodáváme a montujeme klimatizace pro chlazení i vytápění značek Sinclair,Toshiba, Daikin a Mitsubishi.
Klimastyle s.r.o.
Pračky s předním nebo vrchním plněním, pračky se sušičkou
Pokud uvažujete o koupi nové pračky nebo pračky se sušičkou, navštivte e-shop akelektroshop.cz firmy AK elektro, s.r.o., kde si objednáte pračku, která bude odpovídat Vašim představám.
Komponenty pro vrata a brány, které zajistí Vaši bezpečnost
Široký sortiment bezpečnostních komponentů pro vrata a brány vyhovující všem bezpečnostním normám vyrábí a poskytuje společnost Teprostroj s.r.o. z Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Spolehlivé LTE vysílačky s dlouhou výdrží – vhodné pro týmovou komunikaci i do vozidel
LTE vysílačky pro bezpečnou týmovou komunikaci nebo pro použití ve vozidlech doma i v zahraničí s dlouhou výdrží má ve svém širokém portfóliu společnost DCom, spol. s r.o.
DCom, spol. s r.o.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Nápojový automat X2/i8 BB - ICE GO, automat na ledovou kávu, prodej, dodávka automatů
Moderní nápojové automaty, automaty na ledovou kávů, Coffe To Go, instatní káva, cappucino, latte macchiato, čaj. Vše pohromadě v automatu od firmy DELIKOMAT s.r.o.
DELIKOMAT s.r.o.
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Izolace vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla – profesionální práce a kvalitní prostředky
Profesionální práci s využitím kvalitních produktů při izolaci vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla provádí od roku 2003 společnost GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Prodej, dodávka servomotorů, servopohonů  a řídících systémů
Řídící systémy, servomotory, digitální servozesilovače, návrh, dodávka, programování, komplexní dodávku a prodej zajistí firma TG Drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Nápojový automat  na kávu a teplé nápoje - X2 E/7 - COFFEE TO GO, prodej, servis
Dodávka kvalitního nápojového automatu na kávu a teplé nápoje X2 E/7 - COFFEE TO GO, instantní a zrnková káva, kvalitní automaty za skvělou cenu jedině od společnosti DELIKOMAT s.r.o. z Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Dodávky a montáže telekomunikačního zařízení, telekomunikační systémy
Dodávky a montáže všech telekomunikačních zařízení, telekomunikační systémy s kompletními službami od firmy ELMONT GROUP, a.s. v Brně.
ELMONT GROUP, a.s.
Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
prodej a pronájem svačinových automatů – Damian LUCE X SNACK
Svačinové automaty Damian LUCE X SNACK, který obsahuje slané pochutiny, bagety, sendviče, sušenky, cukrovinky, balené nápoje - prodej, pronájem, servis od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Elektronické vstupní systémy ASSA ABLOY – EVVA a digitální kukátka – kvalitní zabezpečení
O zabezpečení objektů prostřednictvím elektronických vstupní systémů ASSA ABLOY – EVVA nebo digitálním kukátkem VEIU – MUL-T-LOCK se postará společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Telekomunikační systémy, digitální, analogová, IP telekomunikace - prodej, montáž
Specialistou na prodej, servis, montáž a kompletní realizaci telekomunikačních systémů je firma ELMONT GROUP, a.s. z Brna, která pro Vás zajistí digitální, analogovou i IP telekomunikaci.
ELMONT GROUP, a.s.
Řídicí systémy pro CNC soustruhy, frézky, dodávka, programování, návrh a servis
Dodávka, programování řídících systémů pro CNC soustruhy a frézky, návrh, optimalizaci včetně programování zákaznických řešení, zprovoznění a servisu zajišťuje TG drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.