Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Elektromontáže, práce se silnoproudem i slaboproudem, oprava elektroniky
Elektroinstalace, elektromontáže, opravy a servis mobilních telefonů v Brně a okolí. IT služby i správa sítí pro Vaši firmu to vše zajistí David Frank.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Prodej, dodávka - náhradní díly pro spotřebiče, servis domácích spotřebičů
Prodej náhradních dílů na domácí spotřebiče, servis, opravy spotřebičů, myček, praček, sušiček a dalšího zboží poskytuje firma Perfekt Servis spol. s r.o., z Brna.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Klimatizace Toshiba, Samsung, Fujitsu pro domácnosti, komerční objekty
Klimatizace značek Toshiba, Samsung nebo Fujitsu pro domácnosti i komerční objekty dodává a montuje v okolí Znojma firma bb klima99 s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování šperků
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování starověkých šperků, benátské lustry, půjčovna lustrů, atypická osvětlovací tělesa.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Jedinečné kancelářské klimatizace vhodné i do průmyslového provozu
K celoroční regulaci teploty jsou vhodné kancelářské klimatizace firmy MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. ze Znojma. Instalace těchto zařízení je možná i do průmyslového provozu.
Cenově výhodné a úsporné tonery pro laserové i inkoustové tiskárny
Tonery nejen pro laserové a inkoustové tiskárny pro vás zprostředkuje a zajistí firma SPIN SERVIS s.r.o. z Brna, která poskytuje sortiment i s úspornými vlastnostmi za výhodné ceny.
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci, výroba lamelových tepelných výměníků pro chladírenský průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. v Novosedlých na Moravě.
Levný tisk - snížení nákladů na tisk
Levnější tisk díky snížení nákladů za tisk pro Vás zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Zhodnotíme Váš stávající způsob tisku a poradíme vhodná opatření.
Kondenzátory, výparníky a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl
Kondenzátory, výparníky, topení a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl vyrábí a navrhuje společnost Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlech na Moravě.
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Realizace rekuperačních jednotek v rodinných domech i komerčních objektech
Rekuperační jednotky, které vzduch nejen pročistí, ale také zajistí příjemné klima v místnostech v létě i zimně, Vám v okolí Znojma a Třebíče zajistí společnost MCS-ChlazeníCZ s.r.o.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
LED majáky pro automatické linky - výroba a prodej
LED majáky pro automatické linky vyrábí a prodává naše firma ELECO VEP CZ s.r.o. z Vyškova. Specializujeme se na indikační a akustické signálky, ovládací a spínací prvky, měřící a jiné přístroje.