Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Tlaková kanalizace pro rodinné domy, rekreační i průmyslové objekty
Efektivní tlaková kanalizace, systémy a technologie pro rodinné domy, chaty a chalupy, byty i průmyslové objekty vyrábí a dodává společnost REGAPLAST s.r.o.
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Lehká a zároveň kvalitní švédská plechová střešní krytina
Zabýváme se prodejem klasických skládaných taškových krytin, švédské plechové střešní krytiny jsou velmi lehké a kvalitní - LEGOS s.r.o. Kolín
Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Nátěry na dřevo a barvy, prodej Praha - produkty Osmo – pro vnitřní i venkovní použití
Kvalitní péči určenou pro zachování dlouhé životnosti a přírodních vlastností dřeva prodává ve formě nátěrů, barev a ostatních produktů Osmo firma Restaurátoři - Miroslav Šach z Prahy.
Kamenné obklady na schody z umělého i přírodního kamene na zakázku Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá od roku 1990 zakázkovou výrobou schodišť z umělého i přírodního kamene.
Vchodové plastové dveře v různém stylu, posuvné dveře včetně zaměření, výroby a montáže
Vchodové plastové dveře na míru Vám vyrobí společnost H - TERM s.r.o. - plastová okna a dveře z Dobříče u Prahy. Postaráme se o výrobu, zajistíme dodávku a montáž oken, dveří a jiných doplňků.
Kotevní technika - mechanické a chemické kotvy
Nabízíme spolehlivý prodej osvědčené kotevní techniky, nakupujte kotevní materiál za rozumnou cenu - Kotevní materiál firma Šrouby Klocová Kolín
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Interiérové dveře VEKRA Interier Praha - dveře do bytu, domu i komerčních prostor
Dveře VEKRA Interier do interiérů domů či bytů s nadstandardní zárukou až pět let v mnoha provedeních jistě osloví každého, kdo má vkus. K vidění nejen v Praze, ale ve všech vzorkovnách po celé ČR.
Novinka pronájem mini WC do každého prostoru
Poskytujeme výhodné pronájmy mobilních WC na sportovní a kulturní akce, zahradní oslavy, při práci venku, na staveniště, humanitární akce, festivaly a svatby - WC Servis s.r.o. Nymburk
Dřevěné palubky Kolín, podlahové palubky Kutná Hora
Prodej dřevěných palubek - podlahových palubek s dokonalou kvalitou za rozumnou cenu - FASTRA, s.r.o. Kolín
Výběr podlahy ve vzorkovně Praha 5 Zličín nebo ještě pohodlněji u Vás doma
Výběr podlahy může být velmi pohodovou a příjemnou zábavou, jste-li ve vzorkovně společnosti NOKO Podlahy Praha 5 Zličín nebo přímo ve Vašem interiéru.
Obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Praha - pro interiéry i exteriéry
Vnitřní i venkovní obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Vám na přání zhotoví kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Umyvadla v různých typových řadách Praha – nerezová a hygienická
Nerezová a díky použitému materiálu a tvarům také vysoce hygienická umyvadla v různých typových řadách a o různých rozměrech nabízí společnost ITALINOX s.r.o. Praha.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Prodej kotevního a spojovacího materiálu
Náš obchod nabízí to nejlepší ze spojovacího a kotevního materiálu pro řemeslníky nebo domácí kutily - Šrouby Klocová Kolín, Kutná Hora
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
E-shop - úpravny vody, filtrace, změkčovače vody i příslušenství
Potřebujete upravit, filtrovat nebo změkčovat vodu v domácnosti nebo pro komerční využití nebo dokoupit příslušenství? Vyberte si z nabídky e-shopu společnosti GORO spol. s r.o. Brandýs nad Labem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Mobilní WC na svatby s dokonalým svatebním polepem
Mobilní toalety dodáváme vždy čisté a připravené k okamžitému použití přesně tam, kde je potřebujete. Pravidelná obměna produktů zaručuje jejich maximální kvalitu a poskytovaný komfort.
Montáž střešních oken Praha – profesionálně a se zárukou
Zvažujete pořízení a montáž střešních oken? Pak se můžete s důvěrou obrátit na spolehlivou firmu Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy, která má s montáží střešních oken bohaté zkušenosti.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Posuvné systémy Vekra – výborná izolace i pro velké plochy
Hledáte elegantní a funkční řešení zasklení velkých ploch? Řešením jsou posuvné systémy Vekra s bezbariérovým prahem, které výborně izolují od hluku a prachu.
Nové značkové vzorkovny VEKRA – přesvědčte se o kvalitě na vlastní oči
Vybíráte okna či dveře a chcete se o kvalitě přesvědčit na vlastní oči? Díky nově otevřeným značkovým vzorkovnám VEKRA otevřeným po celé České republice je to snadné.
Prosklené stěny Vekra – prosvětlí každý interiér
Hledáte elegantní řešení prosvětlení tmavého interiéru? Prosklené stěny Vekra jsou vhodné pro libovolný typ dveří a v kombinaci s nadsvětlíky a bočními světlíky pustí světlo do každého prostoru.
Kvalitní servis plynových kotlů, kotelen nejen pro firmy i družstva Kolín
Zajistíme pro Vás včasný servis kotelen nebo plynových kotlů – nabídka spolehlivých servisních služeb - postaráme se o Vaši kotelnu nebo kotel - FALKOM s.r.o. Kolín
Francouzská okna od spol. Vekra - okna začínající u podlahy
Toužíte po světlých místnostech a výhledu ven? Pořiďte si elegantní francouzská okna od společnosti Vekra, která začínají již u podlahy a jsou vhodná pro byty, domy, balkony i lodžie.
Plovoucí podlahy, PVC – Tvrdík Čáslav, Nymburk, Praha východ
Nabízíme kvalitní a pohodlné plovoucí podlahy a PVC - odolné a velmi snadno udržovatelné
Hliníkové konstrukce, hliníková okna, prosklené dveře, Praha - západ
Společnost Alucon Plus z Rudné u Prahy se zaměřuje na výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.