Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Okna a dveře VEKRA – více než 25 let na trhu
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o kvalitě oken a dveří VEKRA do jednoho z našich velkých showroomů, které naleznete ve velkých městech po celé České republice.
Výhodný nákup kombinovaných a elektrických ohřívačů vody Tatramat přes Eshop
Tradiční dodavatel koupelnového vybavení a vodoinstalačního materiálu - kombinované a elektrické ohřívače vody Tatramat - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Výhodná kotlíková dotace pro snížení znečištění ovzduší 2014 – 2020
Podpořte zdravé životní prostředí s kotlíkovou dotací 2014 – 2020 – výměna stávajících kotlů za nové a účinné kotle - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Okna a dveře prodej Kladno – základní i pokročilé produktové řady
Okna a dveře jsou investicí na mnoho let. Nabídka kvalitních oken a dveří, které prodává firma Rajniš stavebniny z Kladna, jistě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů Poděbrady – vše bez starostí
Potřebujete zajistit hygienické podmínky na místě, kde není napojení na kanalizaci? Pak žádejte služby pronájmu a servisu mobilních toalet a sanitárních systémů od společnosti TOI TOI z Poděbrad.
Čistota a pohodlí zaručeno  - Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou
Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou k dlouhodobému pronájmu jako hygienické zařízení ke stánku s občerstvením či na staveniště - WC Servis s.r.o. Nymburk
Kvalitní okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů
Kvalitní okna, dveře, stěny, příčky, zimní zahrady z hliníkových a dřevohliníkových profilů, sklohliníkové fasády vyrábí a montuje společnosti ALUWIN s.r.o.
Automatické změkčovače vody Chrášťany – odstraní potíže spojené s tvrdou vodou
Trápí Vás starosti spojené s vysokou tvrdostí vody? Společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení v podobě automatických změkčovačů vody s nízkými náklady na provoz.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Stavební chemie Illbruck Příbram
Během žádné stavby nebo rekonstrukce se jistě neobejdete bez lepidel, tmelů nebo silikonů. Firma pana Radka Kubery nabízí v prodejně Vespos v Příbrami kompletní sortiment stavební chemie Illbruck.
Plastové jímky a kanalizační šachty od tradičního výrobce - Praha, střední Čechy
Potřebujete plastovou jímku, kanalizační či vodoměrnou šachtu? Pak se spolehněte na českého výrobce s dlouholetou tradicí!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Výstavba a plynofikace kotelen, výroba, servis a revize středotlakých kotlů i tlakových nádob
Kontrolu, výrobu či opravu Vašeho kotle či ocelového komínu Vám zajistí společnost s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru FEROSTAV, a.s. z Kolína.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Kamenná dlažba výroba Praha – široký výběr přírodního kamene
Vybíráte dlažbu do exteriéru nebo interiéru a máte požadavky na odolnost a snadnou údržbu? Pak si nechte vyrobit kamennou dlažbu od firmy Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Voda topení plyn - velkoobchodní prodej a služby Nymburk
Hlídejte si zajímavé slevy - velkoobchodní prodej voda topení plyn - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Pokládka zámkové dlažby, stavba okrasných zdí a oplocení, odvoz odpadu s dovozem písku a drtí
Kvalitní zámkovou dlažbu od profesionálů a za rozumnou cenu naleznete u firmy Petr Vaněk z Kutné Hory. Vyberte si z bohatého výběru barev, tvarů a Vaše příjezdová cesta či dvůr získá nový rozměr.
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Výroba obkladových skel kuchyňských linek a koupelen, obklady stěn
Zabýváme se výrobou skleněných vitrín a obkladových skel pro použití na kuchyňské linky, koupelny nebo jako obklady stěn či pracovní desky.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Mobilní WC k pronájmu Praha se zabezpečeným hygienickým servisem personálem firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI se sídlem ve Slaném.
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Střešní krytina, šindel, pálená taška, betonová krytina, prodej
Střešní krytiny, dánská betonová krytina IBF, pálená taška Tondach, finské šindele a okapové systémy prodává a dodává společnost Michal Netušil - Střechy Sukorady, okres Mladá Boleslav.