Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Stavebniny nejen pro Kladno a okolí – od střešní krytiny po obklady a dlažby
Stavíte nebo opravujete? Pak jistě oceníte široký sortiment střešních krytin, obkladů, oken, izolace a zdicích materiálů, které nejen pro Kladno a okolí nabízí společnost Rajniš stavebniny.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Prodej lehká zacvakávací střešní krytina X PRESS Click Kolín
Nabízíme lehkou zacvakávací střešní krytinu X PRESS Click s volitelnou ochrannou fólií se zárukou 30 let - LEGOS s.r.o. Kolín
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.
Elektroměrové rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele elektroměrových rozvaděčů do domů, bytů, staveb, dílen, provozoven nebo do objektů občanské vybavenosti, kontaktujte firmu AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Betonárna Kolín  - rozvoz malty a betonu až na místo určení
Rychlá a spolehlivá doprava - rozvoz malty a betonu dostatečně velkým počtem multikár, Avií a autodomíchávačů – Slanařstav
Stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech Příbram
Elektroměrné stoupačkové rozvaděče pro výměnu při rekonstrukci v bytových domech, ocelevé skříně pro elektroměry vyrábí AROVA SERVIS s.r.o., Příbram.
Zásuvkové boxy TWIST v černé a bílé barvě pro moderní interiéry – nízká instalační hloubka
Nové zásuvkové boxy TWIST určené pro moderní interiéry od společnosti Schachermayer, spol. s r.o. vynikají velmi nízkou instalační hloubkou a jednoduchou montáží. Dostupné jsou v černé a bílé barvě.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Umývárny a zásobníky na vodu pronájem Slaný zajistí hygienické podmínky i v místech bez vody
Pořádáte hromadnou akci a potřebujete zajistit základní hygienické podmínky? Pronájem umýváren a zásobníků na vodu od společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný Váš problém jednoduše vyřeší.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Transportní beton prodej Kladno  - z certifikovaného kameniva za příznivé ceny
Transportní beton – beton z certifikovaného kameniva s dopravou na stavbu za příznivé ceny zhotovuje a prodává Miroslav Karas DestroBeton s.r.o., Kladno.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Mobilní toalety, WC, toitoika, pisoáry, karavany a přívěsy, Slaný
Mobilní WC toalety, toitoika s umyvadlem, přebalovacím pultem, pisoáry, karavany, hygienické zázemí na kempy, společenské akce zajišťuje TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Prodej spojovacího materiálu kutilům a drobným živnostníkům
Zabýváme se prodejem osvědčeného kotevního a spojovacího materiálu, široký výběr šrouby, matice nebo drobné nářadí - Šrouby Klocová Kolín prodej spojovacích materiálů
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Protipožární dveře Beroun, Hořovice - plné, částečně prosklené nebo celoprosklené s odolností 30 minut
Kvalitní protipožární dveře plné, částečně prosklené nebo celoprosklené s odolností proti požáru po dobu třicet minut prodává firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Omítky pro obnovu fasád historických objektů uznávané památkáři - výroba
Obnova fasád historických objektů vyžaduje kvalitní fasádní omítky. Společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy je v tomto oboru specialistou a fasádní omítky vyrábí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Tlakové komplety Chrášťany - zajištění vstupního tlaku vody při provozu reverzní osmózy
Tlakové komplety nejen pro zajištění odpovídajícího tlaku vstupní surové vody při provozu reverzní osmózy nabízí společnost GORO, spol. s r.o. sídlící v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kalkulace staveb a poradenské služby Nymburk – kompletní informace u nás na prodejně
Naše firma Vám zajistí veškeré informace ohledně kalkulace staveb a poradenských služeb - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno