Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Ohřívače teplé vody, bojlery, zásobníky, výměníky, výroba, prodej
Ohřívače teplé vody elektrické, kombinované, stacionární a závěsné, bojlery, zásobníky, výměníky, vyrábí a prodává Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Prodej, dovoz písku a kameniva Kostelec nad Černými Lesy
Na místo určení zajistíme dovoz písku a kameniva v libovolném množství, dopravu zajišťujeme vlastními kontejnery.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Laminátové plovoucí podlahy Egger 2018-2020 Beroun – nejvíce populární dekory
Vybíráte vhodnou podlahovou krytinu do interiéru? Široký výběr nejvíce populárních dekorů kvalitních laminátových plovoucích podlah Egger 2018-2020 nabízí firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře Beroun – vhodné do novostaveb i při rekonstrukcích
Počítáte ve Vašem bytě doslova každý centimetr? Vše vyřeší stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře, které uspoří mnoho místa a které prodává nejen v okolí Berouna společnost ZL interiér s.r.o.
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Bezpečnostní a vchodové dveře Beroun – certifikované a odpovídající nárokům pojišťoven
Nedejte šanci zlodějům nebo ničivému ohni a pořiďte si u společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna certifikované bezpečnostní a vchodové dveře.
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Omítky a zateplovací systémy – široký výběr kvalitních produktů
Široký výběr kvalitních omítek a zateplovacích systémů pro novostavby i rekonstrukce naleznete v nabídce společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Obklady a dlažby prodej Kladno – široký sortiment, vysoká kvalita, dobrá cena
Vybíráte keramické obklady a dlažby a hledáte obchod s širokým výběrem a dobrými cenami? Firma Rajniš stavebniny z Kladna prodává kvalitní značky od renomovaných výrobců.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Obkladová skla jsou nejlepší kalená skla s vysokou odolností
Obkladová skla - moderní prvek který skvěle zapadne do interiéru kuchyně, praktické a velice odolné sklo - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Pórobetonové tvárnice YTONG prodej Kladno – moderní stavební materiál
Stavíte nebo opravujete dům? Pak jistě stavební materiál s těmi nejlepšími izolačními a mechanickými vlastnostmi. Prodej pórobenových tvárnic YTONG zajišťuje firma Rajniš stavebniny z Kladna.