Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Betonárna s moderní automatickou míchací linkou na výrobu malty a betonu
Firma Slanařstav je schopna beton dodat jak velkým, tak i malým stavebním firmám v okolí Kolína a Kutné Hory.
Betonárna Mělník, Mladá Boleslav, výroba betonu a betonových směsí, dovoz betonu vlastními vozidly
Betonárna Mělník, Mladá Boleslav, výroba betonu a betonových směsí, dovoz betonu vlastními vozidly, recyklace zbytkového betonu.
Distanční šrouby, piktogramy v prvotřídní kvalitě - výroba a prodej Praha
Distanční šrouby vhodné k upínání skla či deskových materiálů nebo jednoduché grafické piktogramy vyrábí a prodává společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Cihly, tvárnice a tvarovky z betonu Kladno
Široký výběr cihel, tvarovek, tvárnic i zámkové dlažby z betonu zakoupíte na příznivé ceny u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Prodej masážní sprchový panel Městec Králové – oblíbený koupelnový doplněk
Nabízíme vám jedinečný masážní sprchový panel pro jednu osobu – masážní sprchový panel v akci, osm masážních trysek, ruční sprcha a mýdlenka, doprava zdarma.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Požární ochrana staveb Poděbrady, požární ucpávky, těsnění, protipožární stěny, stropy, okna, dveře
Požární ochrana staveb Poděbrady, požární ucpávky, těsnění, protipožární skleněné stěny, stropy, okna a dveře, zakázková výroba speciálních dřevěných oken a dveří.
Tesařské nářadí,  tesařské kování, úhelníky, kotevní patky, třmeny Kolín, zboží pro řemeslníky
Tesařské nářadí, tesařské kování, úhelníky, kotevní patky, třmeny Kolín, prodej spojovacího sortimentu pro řemeslníky.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Umělé hutné kamenivo určené pro inženýrské stavby a stavby pozemních komunikací
Stavební kamenivo pro inženýrské stavby a účely budování pozemních komunikací, nabídka stavebních materiálů, materiály pro pozemní komunikace od Miroslav Karas - Destro.
Obklady a dlažby z kamene a keramiky – prodej Příbram
Kamenné, keramické a betonové dlažby, obklady a dekorace vhodné do interiérů i exteriérů, schodištní prvky i kamenné koberce prodává společnost KÁMEN - KERAMIKA s.r.o., Příbram.
KÁMEN - KERAMIKA s.r.o.
Prodejna stavebnin, materiál na stavby, zdící prvky, omítky, Kladno
Prodejna stavebnin, prvky a materiál na stavby, zdivo, omítky, střešní krytiny, izolace, okapové systémy a obklady zajišťuje společnost Rajniš stavebniny Kladno.
Pryžové podlahy do fitness center a posiloven nejvyšší možné kvality
Fitness centra a posilovny mají vysoké požadavky na kvalitu položených podlah. Pouze profesionální firmy, jako např. NOKO Servis s.r.o. Praha Hostivice je dokážou uspokojit.
Výroba taškových plechů Kolín
Zabýváme se výrobou taškových plechů s kvalitní povrchovou úpravou pro dokonalou ochranu střechy, střešní taškové krytiny z ocelového plechu s PE nebo PU povrchovou úpravou - LEGOS s.r.o. Nová Ves
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Plastová okna z vysoce kvalitního německého profilu – Aluplast, Gealan, Salamander
Nejmodernější plastové okna s izolačními, protihlukovými, bezpečnostními znaky s výběrem z mnoha profilů, designů a velikostí, to jsou Okna Doma.
Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Kvalitní hliníková okna a dveře do všech typů budov
Okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů, celoskleněné dveře, příčky a koupelnové série dodává ALUWIN s.r.o., Středočeský kraj.
Zakázkové fasády - možnost napodobení jakékoliv omítky při lokální i celoplošné rekonstrukci
Zakázkové fasády umožňující napodobení struktury a barvy jakékoliv omítky ať již při lokální či při celoplošné rekonstrukci nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Kování pro dřevěné konstrukce, kotevní prvky, desky - otevíráme nově v Brně 1.9.2020
Prodej kování pro dřevěné konstrukce, které využijí jak profesionálové, tak amatéři od společnosti BOVA Březnice spol. s r.o. v nově otevřené prodejně v Brně.
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Ucelený stavební materiál Sadská -  sortiment stavebního materiálu pro každou stavbu
STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu, poradenské služby, kalkulace staveb, míchací centrum, akční ceny.
Zdící materiály prodej Kladno – odolný, vhodné i pro nízkoenergetické stavby
Stavíte? Sháníte kvalitní zdící materiál, který je vhodný i pro nízkoenergetické stavby? Pak se spolehněte na nabídku společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Mobilní WC - prodej i pronájem celá ČR - pro společenské akce, na stavby a pod.
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. je jedničkou na trhu společností nabízejících pronájem mobilních WC. Mobilní WC nabízíme jak k pronájmu tak také k prodeji.
Konstrukční a potěrové betony, stmelené kamenivo – výroba a prodej
Betonové směsi do konstrukci budov, potěry podlah, kamenivo stmelené cementem vyrábí a dodává betonárna STAVA s r.o., okres Praha – západ.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.