Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Servis pro domácí úpravny vody Chrášťany - řešení pro rodinné domy, byty, chaty...
Máte problémy s pitnou vodou doma nebo si nejste jistí její kvalitou? Právě pro Vás firma Goro vyrábí produkt domácí úpravnu vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Sanitární příčky od RVR jsou ideálním řešením společných sprch či toalet
Vlastníte wellness, bazén, posilovnu, fitko nebo jiné podobné zařízení a hledáte ideální, designově propracované a praktické řešení sprch či toalet?
Sanitární příčky vhodné k oddělení prostor Praha
Hledáte-li vhodné sanitární příčky do vašeho provozu, vyzkoušejte ty od RVR Vladimíra Rosenbauma.
Elektrodeionizace a RO EDI výkon 30 - 2000 l/hod – pro laboratorní i průmyslové využití
Pro laboratorní i průmyslovou přípravu velmi čisté vody metodou elektrodeionizace nabízí společnost GORO, spol. s r.o. úpravny vody RO EDI s výkonem 30 - 2000 l/hod.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Variabilní sprchový čtvrtkruhový kout s unikátním těsněním Topseal
Nakupujte za výhodné ceny různé druhy sprchových koutů, čtvrtkruhové kouty, čtvercové kouty, náhradní díly - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové, Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Interierové dveře - Beroun, Hořovice - velký výběr z mnoha odstínů a provedení
Dveře jsou neodmyslitelnou součástí všech interiérů, bytů nebo kanceláří. Firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic nabízí široký výběr interiérových dveří v mnoha odstínech a provedeních.
Lepené vinylové podlahy Moduleo SELECT vč. pokládky za skvělou cenu
Vinylové podlahy Moduleo SELECT i s nalepením nabízí za skvělou akční cenu firma NOKO Podlahy z Prahy. Za m2 vč. pokládky zaplatíte nyní pouhých 460 Kč + snížená sazba DPH!
Koupelnové radiátory najdou využití v každé koupelně
Výhodný prodej za skvělé ceny koupelnových radiátorů, koupelnových žebříků rozmanitých tvarů a rozměrů - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Tradiční značka akrylátových van VAGNERPLAST se vrací zpět na trh!
Tradiční značka VAGNERPLAST - akrylátové vany od českého výrobce zaručují kvalitu, moderní design a snadnou údržbu - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Specialista na spojovací materiál Příbram
Specialista na spojovací materiál, prodejna pana Radka Kubery Vespos v Příbrami, nabízí stavebním podnikům, kutilům i řemeslníkům široký sortiment šroubů, matic, podložek a mnoho dalšího.
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, koupelnové studio, e-shop
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, sprchové vaničky, příslušenství a náhradní díly Vám dodá koupelnové studio Hüppe s.r.o.
Vinylové podlahy Kutná Hora, Kolín
Vinylové podlahy jsou naprosto skvělá volba kvalitní a příjemné podlahy. Vinylové podlahy dostupné pro zákazníky z regionu Kutné Hory nebo Kolína.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Variabilní LED osvětlení - novinky v sortimentu velkoobchodu Schachermayer, spol. s r.o.
Velkoobchod společnosti Schachermayer, spol. s r.o. informuje své zákazníky o novinkách v sortimentu, převážně o široké nabídce variabilního LED osvětlení a výhodách jeho využívání.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Pergoly a ploty nyní postavíte i bez betonových základů. Využijte zemní vruty!
Odrazuje Vás od stavby plotu či pergoly kopání betonových základů? S využitím zemních vrutů ze specializovaného maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav již není kopání a betonování nutné.
Prodej a dovoz písku a kameniva se zajištěnou dopravou
Nabízíme prodej písku a také zajišťujeme kontejnerovou dopravu pro dovoz stavebního materiálu a odvoz suti na skládku - ZIPR s.r.o. Kolín
Kování, kotvy na dřevěné a kamenné konstrukce, výroba a vývoj
Kování na dřevěné konstrukce, kotvy na kamenné konstrukce, spojovací materiál výrobu a vývoj pro Vás zajistí společnost BOVA Březnice spol. s r.o., sídlící ve Středočeském kraji.
Podlahové krytiny, linoleum, marmoleum, vinylové a dřevěné podlahy
Dřevěné, korkové, plovoucí, vinylové podlahy, linoleum, marmoleum a jiné podlahové krytiny Vám dodá a položí společnost SUMI SERVIS s. r. o., sídlící nedaleko Mladé Boleslavi.
Nejlevnější střešní krytina pro váš dům Praha -  u nás nakoupíte výhodně!
Jsme dodavatelé střech na klíč. Vyberte si střešní krytinu právě od nás!
Pryžové podložky, pásky a terče vyrovnávají nerovnosti při stavbě venkovní terasy
Gumové podložky, pásky a terče z recyklované pryže jsou velmi efektivním řešením pro vyrovnání nerovností a vytvoření potřebného spádu při stavbě venkovních teras.
Vnější a vnitřní automatické dveře Kladno - vysoká životnost
Automatické dveře jsou v dnešní době moderních technologií naprostou samozřejmostí. Společnost Hanoka se zabývá výrobou a montáží automatických dveří vysoké kvality.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno