Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Dveřní a okenní sítě proti hmyzu - pevné, posuvné, rolovací
Společnost Černík Uherský Brod je výrobce sítí proti hmyzu z regionu Zlínský kraj. Dodá dveřní a okenní sítě proti hmyzu v různých barvách, v provedení pevné, posuvné, rolovací i síťové dveře.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Venkovní dřevěné samozavlažovací květináče - variabilní, nekonečné záhony
Společnost WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj rozšířila sortiment produktů o dřevěné samozavlažovací květináče - jde o variabilní venkovní záhony, můžete si sami sestavit i nekonečné záhony.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Realizace, návrhy a projektování zahrad na míru - kvalitní zahradnické služby, odborná péče o zeleň
Společnost Zahradnické služby Hastík poskytuje kvalitní zahradnické služby v okolí Zlína a Vsetína. Máme řadu spokojených klientů a dlouholeté zkušenosti s realizací, návrhem a projektováním zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Montované skleníky z lexanu-výroba a doprava smontovaných skleníků
U firmy Skleníky Bureš můžete objednávat montované skleníky z lexanu. Výroba smontovaných skleníků probíhá v Kroměříži. Zajistíme dopravu i do regionu Vysočina, Pardubice.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory-servis zahradní techniky
Firma Zahradní technika - Robert Bílka poskytuje servis zahradní techniky pro zákazníky z regionu Zlínský kraj. Zajistíme náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory, křovinořezy a další zboží.
Robert Bílka - Zahradní technika
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Rekonstrukce, optimalizace veřejného osvětlení - dosažení úspory elektrické energie v obci, městě
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína se mimo jiné zaměřuje na rekonstrukce a optimalizace veřejného osvětlení s cílem dosažení úspory elektrické energie v obci, městě. Působíme ve Zlínském kraji.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Vodní prvky na Vaší zahradu - koupací a okrasná jezírka, kaskády, vodotrysky
Oživte Vaši zahradu vodním prvkem. Společnost Zahradnické služby Hastík ze Vsetína Vám zrealizuje jezírka, kaskády či vodopády různých velikostí i tvarů, které nenaruší přírodní vzhled zahrady.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Smontovaný skleník z polykarbonátu-lehký a snadno přenosný
Pořiďte si u firmy Skleníky Bureš lehký a snadno přenosný skleník z polykarbonátu. Skleníky dodáváme kompletně smontované. Dopravu zajistíme i v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Kompletní zahradnické služby - údržba zahrad, výsadba trávníků, stromků, živých plotů
Zahradnické služby Hastík Vám poskytnou kompletní zahradnické služby v Rožnově a okolí, od realizace přes údržbu až po návrhy zahrádek a skalek. Nabízíme také výsadbu živých plotů nebo trávníků.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Balkonové květiny, letničky, trvalky, bylinky a sazenice vinné révy v zahradnictví
V Talašově zahradnictví Tlumačov již probíhá výprodej balkonových květin, trvalek, letniček, vinné révy, přiďte si vybrat i bylinky. Spokojené zákazníky máme převážně z okolí Zlína, Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Moderní, bezúdržbové řešení pro hliníkové zábradlí, pergoly se střechou i bez, garážové stání
Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot pro Vás instaluje i hliníkové zábradlí, pergoly se střechou nebo bez i garážové stání u domu. Zakázky realizujeme v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Terénní úpravy, zahradní servis - široká škála zahradnických služeb
Zahradní servis a terénní úpravy Vám poskytne firma Hastík ve Zlíně či Vsetíně a jeho okolí. Nabízíme širokou škálu zahradnických služeb.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výroba, eshop interiérové, dekorace ze dřeva - dřevěné portréty, obrazy, velikonoční, vánoční, světelné dekorace
Ručně vyrobené dekorace ze dřeva můžete objednat přes eshop woodresinhome.cz Zlín, Interiérové dřevěné dekorace velikonoční, vánoční i světelné, portréty, obrazy. Výroba je přizpůsobena Vašemu přání.
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Pěstitelské substráty, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, okrasné dřeviny, ovocné stromky, osiva, semínka - v zahradnictví
Prodejna Horticentrum-zahradnictví Březová u Zlína má připraven široký sortiment okrasných rostlin a dále substráty, semínka, jarní cibuloviny, zeleninové přísady, ovocné stromky, zahradnické doplňky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice