Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Sítě proti hmyzu i vnitřní, venkovní žaluzie, rolety, markýzy - efektivní stínění do oken, na terasu i pergolu
Proti slunci i pro větší soukromí - vnitřní či venkovní žaluzie, rolety, markýzy od firmy Fajn Okna Morava s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj. Navrhneme efektivní stínění i sítě proti hmyzu pro každé okno.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Plně automatická, robotická sekačka Husqvarna Automower
Na prodejně Zahradní techniky Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště jsou na prodej plně automatické, robotické sekačky Husqvarna. Robotická sekačka Automower Vám usnadní práci, neváhejte.
Robert Bílka - Zahradní technika
Koupelnové studio - široký výběr koupelnového vybavení, prodej obkladů, dlažby, sanitární keramiky
Radek Kostrůnek provozuje koupelnové studio na Hulínské ul. Kroměříž. U nás je snadné vybrat si vhodné koupelnové vybavení. Na prodej obklady, dlažba, sanitární keramika a mnoho doplňků do koupelny.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Pilové pásy na řezání stavebního řeziva – vhodné nejen pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva
Různé druhy pilových pásů vhodné pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva k řezání stavebního řeziva má ve svém bohatém sortimentu společnost Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. ve Zlíně.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kompletní zahradnické služby-údržba zahrad, parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N z okresu Uherské Hradiště provádí po celý rok údržbu zahrad, parků, veřejné zeleně. Kompletní zahradnické služby poskytuje pro firmy, města i soukromé osoby.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kabely pro přenos dat - pro průmyslový ethernet ETHERLINE, datové kabely UNITRONIC, optokabely HITRONIC
Distribuci kabelů, nejen v oblasti datové komunikace, zajišťuje společnost LAPP Czech Republic s.r.o. Dodáme kabely pro přenos dat: ETHERLINE pro Ethernet, optokabely HITRONIC, datové kabely UNITRONIC
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Těsnění pro trapézové plechy a vlnovky střešních krytin - výroba a prodej
Firma Pavla Špendlíka se specializuje na výrobu profilového těsnění na trapézové plechy a vlnovky střešních krytin ve Zlíně.
Pavel Špendlík Výroba profilového těsnění
Půjčovna zahradních strojů - pronájem plotostřihu, vertikutátoru, bubnové sekačky, řetězové pily
Agro-centrum Uherský Brod funguje i jako půjčovna zahradních strojů. Domluvte si pronájem plotostřihu, vertikutátoru Husqvarna, drtiče zahradního odpadu či bubnové sekačky nebo řetězové pily.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Zelená, vegetační střecha včetně hydroizolace vytváří příjemné prostředí a pomáhá k úspoře energie
Společnos EKOstřechy s.r.o. Zlín se zaměřuje na zelené, vegetační střechy včetně hydroizolace. Zakázky realizuje převážně v lokalitě Zlínský kraj.
EKOstřechy s.r.o. zelené střechy Zlín
Špičkové kotelny, úsporná tepelná čerpadla a kotle na tuhá paliva
Společnost MKo-TopServis s.r.o. přináší kvalitu a spolehlivost do vašeho domova s ekologickými řešeními vytápění. Nabízíme špičkové kotelny, úsporná tepelná čerpadla a efektivní kotle na tuhá paliva.
MKo-TopServis s.r.o.
Nábytek do bytu, kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, kanceláře - výhodný nákup přes eshop
Český výrobce nábytku - Iveli Kroměříž provozuje eshop enabytek-iveli.cz, kde můžete vybrat nábytek do kanceláře i bytu - kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, obýváku. S námi je nákup výhodný.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Stavební materiál všeho druhu - zdící, izolační, drenážní materiály, cement, sádrokartony
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek Vám dodá stavební materiál všeho druhu - zdící, izolační, drenážní materiály. Zajistíme dopravu až na místo - v lokalitě Zlín, Luhačovice, Uherský Brod.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Plynové kotle, spotřebiče, bojlery, karmy-profesionální plynařské práce
Profesionální plynařské práce odvádí v regionu Uherské Hradiště firma VTP Pelka. Plynové kotle a spotřebiče, bojlery i karmy instalujeme, vyměníme i zajistíme servis.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Truhlářské práce - montáž interiérových dveří, kuchyňské linky
Mikan Miroslav - řemeslné práce Zlín řeší mimo jiné i truhlářské práce - montáž dveří, kuchyňských linek. Realizujeme zakázky po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Miroslav Mikan - MikanStav Řemeslné práce Zlín
Sadbový česnek, cibule sazečka na prodej pro jarní výsadbu
Talašovo zahradnictví je připraveno na jarní výsadbu - na prodej budou od března sazenice zeleniny i cibule sazečka, sadbový česnek i brambory.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Vchodové, balkonové, terasové dveře - plastové, hliníkové posuvné dveře HS portál
Fajn okna Morava Kroměříž, to je kvalita a styl pro váš domov. Moderní řešení v podobě zdvižně-posuvných dveří HS portál - plastové, hliníkové. Mnoho variant vchodových, balkonových, terasových dveří.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru
Odborníkem na výrobu, prodej a servis pilových pásů je firma Nástrojářství Zdeněk Kuchař z Kroměříže. Vyrábí mimo jiné i pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
EPIC kulaté, hranaté průmyslové konektory, konektorové vložky, konektorová poudra - velkoobchod
Do produkce společnosti LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín patří průmyslové konektory EPIC. Velkoobchod dodá kulaté, hranaté, solární konektory a příslušenství - konektorové vložky, konektorová poudra.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Prodej zahradní techniky kvalitních, známých značek - Husqvarna, Gardena, MTD
Na prodejně firmy Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště najdete široký výběr zahradní techniky kvalitních, známých značek. Prodej zajišťuje profesionální obsluha.
Robert Bílka - Zahradní technika
Dodavatel stavebního materiálu na Zlínsku - výhodný nákup stavebnin, levně rozvoz až na místo
Stavebniny Doubravy jsou spolehlivým dodavatelem stavebního materiálu na Zlínsku - především v lokalitě Luhačovice, Uherský Brod. Zajistíme levně rozvoz stavebnin na místo určení.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Montáž PVC, plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof - fajn okna Morava
Společnost Fajn Okna Morava s.r.o. z Kroměříže je dodavatelem plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof. Montáže realizuje především ve Zlínském kraji, okolí Přerova, Vyškova.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Malé domácí spotřebiče za nízké ceny v eshopu - nové i rozbalené, s drobnou vadou
V eshopu firmy Komisárna-elektro s.r.o. najdete široký výběr malých domácích spotřebičů. Nové i rozbalené produkty za velmi nízké ceny, splní všechny vaše potřeby.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja