Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Projekty pro obnovu krajiny, výsadbu krajinné zeleně, prvků ÚSES
Projekční kancelář ARVITA P Zlín připraví pro obce, města i firmy projekty pro obnovu krajiny, pro výsadbu krajinné zeleně, dřevin, trávníků. Působí převážně v regionu Zlínský kraj a celá Morava.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kovové, vlnovcové kompenzátory-axiální, kloubové, univerzální, laterální
Firma Macroflex z okresu Zlín dodává kovové, vlnovcové kompenzátory Macoga pro vyrovnání smrštění, posuvů v potrubí. V provedení axiální, kloubové, univerzální, laterální.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Výhodná cena na elektrospotřebiče 2. jakosti - pračky, ledničky Miele, Whirlpool, Haier, AEG se slevou
Obchodní dům Morava v Holešově funguje jako prodejna elektro a železářství. V elektru lze se slevou pořídit elektrospotřebiče 2. jakosti, např. pračky, ledničky. Zajištěna doprava pro Zlínský kraj.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Výroba, montáž skleníků z lexanu, atypických rozměrů
Montáž skleníků z lexanu zajišťuje společnost Skleníky Bureš Kroměříž. Dodáme skleníky standardních i atypických rozměrů.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další podzimní květiny a trvalky v zahradnictví
V Talašově zahradnictví najdete již podzimní rostliny, které Vám rozveselí barvami exteriér - na naší prodejně v Tlumačově můžete nakoupit první vřesy, chryzantémy, rozchodníky i další rostliny.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Hydraulické svěráky - eshop, prodej přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem
V eshopu firmy VABEX jsou na prodej hydraulické svěráky - přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem. Firma se specializuje na dodávky vybavení kovoobráběcích dílen. Sídlo Hvozná u Zlína.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Dveře interiérové, rámové, Porta Doors, Erkado, Invado, Ador, Hörmann
Zajímavá akce na interiérové rámové dveře Porta Doors, Invado, Erkado, Ador, Hörmann probíhá u firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Provětrávané fasády, cihlové fasádní obklady - bezúdržbový systém zateplení
Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zaměřuje na provětrávané fasády a cihlové fasádní obklady. Působí převážně v lokalitě Zlínský kraj - Kroměříž, Olomoucký kraj - Přerov.
Krajinná a zahradní architektura, plány a projekty pro krajinu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín působí v oboru krajinné i zahradní architektury. Připravíme pro Vás projekty a plány pro krajinu i sídlo pro získání dotací z MŽP, MZe nebo programů EU.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kámen do gabionů - drátokamenné prvky ve stavebnictví se zachováním přírodního vzhledu
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky Vám zajistí kámen do gabionů, a Vy se pak můžete se spolehnout na dlouhou životnost a stoprocentní funkčnost Vašeho plotu, zábrany nebo opevnění kolem cesty.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Praktické a originální kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru
Ve firmě Kuchyně Kadlčík víme, jak zrealizovat Vaše představy. Vyrábíme především kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru. Zakázky přijímáme v regionu Uherského Hradiště, Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Servis a opravy pilových pásů, pilnic pro truhlárny, stolárny, nábytkáře
Pro pily, truhlárny, stolárny, nábytkáře i průmyslové a stavební firmy zajistíme servis a opravy pilových pásů a pilnic - jsme firma Zdeněk Kuchař nástrojářství se sídlem v Holešově u Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Lehký, montovaný skleník z lexanu-výroba, doprava i kotvení skleníků
Firma Skleníky Bureš Kroměříž je výrobce skleníků, pořiďte si náš lehký, montovaný skleník z lexanu. Působíme v regionu Zlínský kraj, Vsetín. Doprava je zajištěna, kotvení je v ceně.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Plastová okna a dveře s novým profilem Gealan Linear - trojsklo, 5-ti komorový okenní systém do nových budov i při rekonstrukcích
Společnost MONTPLAST Uherský Brod - Zlínský kraj přichází s novým plastovým profilem Gealan Linear, nový okenní systém vhodný do nových budov i při rekonstrukcích, řešení pro okna i dveře.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej zeminy a hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej zeminy i hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Trvalky, skalničky, okrasné trávy, dřeviny i zahradnické potřeby na prodej v zahradnictví
V zahradnictví Horticentrum firmy ARBOREA Slušovice aktuálně pořídíte trvalky, skalničky, okrasné trávy, drobné vřesovištní rostliny i zahradnické potřeby. Zveme zákazníky z okolí Zlína i Vsetína.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice